Evimize haciz gelebilir mi?

Onca dertle uğraşmak yetmiyormuş gibi bide böyle komşularla uğraşıyoruz.

zaten en son dayanamayıp posta kutumu patlatmışlar.rahatlamışlardır ama onlar adına sevindim.bir de o küçücük delikten almaya çalışmalarına da gönlüm el vermiyordu parmakları sıkışır falan.bunları yapanlar 60-70 yaş aralığında olan insanlar.çoluk çocuk da değil yani.

herkese çok teşekkür ediyorum kızlar baya aydınlandım.pazartesi avukata gidip soracağız herşeyi.eşyaları kurtaracağız inşallah.ev ne zaman tehlike altına girecek onu da kesin öğrenelim ona göre başımızın çaresine bakarız.çok sağolun.

kolay gelsin Allah yardımcınız olsun...

Allah yardımcın olsun. Son durumdan bizleri haberdar et. İnşaallah sıkıntısız atlatırsınız bu dönemi.

bende aynı şeyleri söylemiştimmmm..ne gereği var eşyaları başkasına satmaya ayrıca..kayınpederinizin sizin adresinizde ikamet ettiği gözükmemesi çok önemli, yoksa tebligatı muhtara bile yapabilirler..sizin ikametgahınızın orda olması sorun yaratmaz..siz ayrı bir ailesiniz neticede, birlikte oturmuyorsunuz, sizin eşyaları haczetmezler merak etmeee..eğer kefil de değilseniz, kesinlikle birşey olmaz diye düşünüyorum..ayrıca nüfus dairesine giderek biran önce ikametgahınızı doğru adresinize aldırın, yoksa şikayet halinde hakkınızda yalan beyandan dava açılabilir..özellikle seçim zamanı bu yüzden yargılanan çok insan oluyor..oturmadığı halde oturuyor gözüktüğü yerden oy kullananlar var mesela onlar gibi yargılamayla sonuçlanabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…