• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimize buyrun kızlar

hemşom beklerim çaya gel balkonda yerimseniben[/QUOTE]

inşallah tatlım çok iyi yüreklisin kaynaşalımmmlinialirimsmileaman hadi kalk kaynaşalım hemşo çakkıdı çakkıdı oynayalımkaydirigubbakcemile3

cancuuu allah ağzı tadı ile oturmayı nasip etsin tatlımmm herşeyy çok güzel özellikle balkonn

Son düzenleme:
cancuuuumm,evin çok güzel maşallahh..:nazar:
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..
inşallah daha da güzeli,kocanla senin olsun diyima.s

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn megcim aminnn datlum :Saruboceq:

inşallah tatlım çok iyi yüreklisin kaynaşalımmmlinialirimsmileaman hadi kalk kaynaşalım hemşo çakkıdı çakkıdı oynayalımkaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile kaynaşalım hemşommmm

cancuuu allah ağzı tadı ile oturmayı nasip etsin tatlımmm herşeyy çok güzel özellikle balkonn

gel kıs sendeeee çay kek kısır döktüreyimmm opuyorumnanaktan

bursanın neresindensin cnm[/QUOTE]

hee bende soracaktım sahii opuyorumnanaktan

çok güzel özellikle balkon güle güle oturunkaydirigubbakcemile5

cancu eviniz çok sade ve şık canım güle güle oturun.

çok zevkli döşenmiş huzur dolu bir ev güle güle oturun

insallah huzurr icinde otururrsunuzzz..
biseee sorcam siz acaba samsunda mi kaliyorsunuz ? benim kuzinimin ayni ev seklinde belki tanirsiniz onu da ???

oooohhh kocaman balkon . manzara süper. gelsin mis gibi kahveler muhabbetler. güle güle oturun. baba evi herşeyiyle güzel... opuyorumnanaktan

cnm çok güzel döşemişsiniz evi güle güle oturun seninde fotograflarını bekliyoruz opuyorumnanaktan

evin çok sade tam bana göre hiç sevmem doldurulmuş evleri mutfak masanda ayrı bir hoş iyi günlerde otur

çok güzel bir ev manzarası da süper doğrusu
güle güle oturun:)))

baba evi hep en güzel evi olur insanın canım inş seinin de evini görmek nasip olur.

Back
X