Derin'in yeni evine buyrun kızlar:)

canim bu evin aynisi göztepe'de bulunan halamin evine benziyor. Evin mutfagi, odalari ara salonu felan hep ayni. Mobilyalar degilde evin modeli, o taraflardamisin sende?

canim bu evin aynisi göztepe'de bulunan halamin evine benziyor. Evin mutfagi, odalari ara salonu felan hep ayni. Mobilyalar degilde evin modeli, o taraflardamisin sende?

yok tatlım gaziosmanpaşadayım:)) ama göçmenlerin yaptırdıgı bir ev..arnavutuz biz..babamın dayısının evi...

deriiin cicim ne zaman koydun kuzum beeaaa
çok tatlı güzlmiş evin merak etiğimi demiştim sana, hemde ötekine göre çok güzle ve büyük inşallah kendi evinin resminide koyarsın tez zamanda o boş odada bebe odası olur inşallah...

güle güle otur canım
sagol tatlımŞeniz
deriiin cicim ne zaman koydun kuzum beeaaa
çok tatlı güzlmiş evin merak etiğimi demiştim sana, hemde ötekine göre çok güzle ve büyük inşallah kendi evinin resminide koyarsın tez zamanda o boş odada bebe odası olur inşallah...

çok sagol nurum aminn diyorum.niaşşah rabbim tüm isteyenlere kendi evini nasip eder..şimdi kiradayız ama gün gelir kendi evimide koyarım belli mi olur..çpüyom arkadasımŞeniz

Canim evinde huzurla mutlu ağız tadı ile oturda eksikler yavaşda olsa tamamlanir allah güzel günler versin güzel evinde

Back
X