Derin'in yeni evine buyrun kızlar:)

Herkese selamlar...
Arkadaslar eşimın işinden dolayı başka semte tasınıcaz yakında.aynı zamanda alıcı bulursak eşyalarımızı da satıyoruz uygun fiyata.satacaklarımız;KOLTUK TAKIMI,ÜNİTE,YATAK ODA,BULAŞIK MAK,ÇAMAŞIR MAK,BUZDOLABI VE 57 EKRAN TV...eşyaların resimleri ilk sayfada zaten...İlgilenenler buradan değilde özel msj atabilirlerse sevinirım...detayları rahatça konuşuruz.
Editörlerimden de özur diliyorum konu dışı oldugu icin ama özelden konuscagmz ıcın sorun olmaz sanırım;)

Son düzenleme:
ben sizn eski eviniz de görmüştüm beğenmiştim fakat hiç alınmayın perdeler çok kötü olmuş acayip boğmuş insanın içi kararıyor madem yeni almışsınız bence imkanınız varsa hemen değiştirnn .. koltukların çiçekli desenleri tam olarak görnmuyor ama halı olarak da eğer dğeiştirebılırsenız siyh gri ya da syh beyaz br halı terch edersenız en azından beyaz yerlerı evınızı açar .. çnkü yatak odası moblyanzda siyah banyo mutfk hariç ev basıyor resmen ınsanı evi canlandıran ztn perdedir bnm önerim perdelernizi değiştirn modeli süper ama rengi olmamış..

canim evin güzel, ama birseyin farkina vardim, sanirim bunu türkiyede herkes yapiyor, cok fazla hali kullanilmis, hatta bir odada iki tane hali bile var, ablam türkiyede yasiyor ve oda öyle yapmisti. hic hos durmuyor bence fazla halilar kalkmali..

Allah icinde huzurla yasamayi nasip etsin canim...

canim evin güzel, ama birseyin farkina vardim, sanirim bunu türkiyede herkes yapiyor, cok fazla hali kullanilmis, hatta bir odada iki tane hali bile var, ablam türkiyede yasiyor ve oda öyle yapmisti. hic hos durmuyor bence fazla halilar kalkmali..

türkiye de ısınmak bayaaa pahalı ondandır canım çok halı kullanılması yerler kışın buzzzzzzzz gibioluyo...

ben sizn eski eviniz de görmüştüm beğenmiştim fakat hiç alınmayın perdeler çok kötü olmuş acayip boğmuş insanın içi kararıyor madem yeni almışsınız bence imkanınız varsa hemen değiştirnn .. koltukların çiçekli desenleri tam olarak görnmuyor ama halı olarak da eğer dğeiştirebılırsenız siyh gri ya da syh beyaz br halı terch edersenız en azından beyaz yerlerı evınızı açar .. çnkü yatak odası moblyanzda siyah banyo mutfk hariç ev basıyor resmen ınsanı evi canlandıran ztn perdedir bnm önerim perdelernizi değiştirn modeli süper ama rengi olmamış..
canım yorumun ıcın sagol.hayır hic alınırmıyım...perde konusunda evet hatalıyım canım.çünku koltuklarn zemini füme ztn.perde alırken birde toz pembe ve yine gece ışıltılı olan bı perde vardı onunla bu aldgımın arasnda kalmştm ama eşim bu olsun diye ısrarcı oldu biraz ve kıramadım.aslnda perdem resmdekı gibi dgl daha şık ve o kadar karanlık durmuyor...halı icin önerdigin renklern hicbirı uymaz koltuklara cnm.ben oraya ve tvnın önüne daha kücük ve düz renk shagy halı düşündüm ama alamadım bi türlü.

sagol tatlım amin...aslında bunun türkiyede yada yurtdısnda olmakla pek ilgisi yok.kimi insan cok halı koymayı sever.ben normalde sevmem fazla halı koymayı,daha cok kücük boy halı severım.bastada dedıgım gıbı o salona ıkı aynı renk halı dusunmustm kücük boy ama mecburen onları koydum...cünku gördugunuz salon tek halı icin elverişsz,tv önune koymadım başta ama cok cıplak durdu.cunku salon buyuk ve uzun.
türkiye de ısınmak bayaaa pahalı ondandır canım çok halı kullanılması yerler kışın buzzzzzzzz gibioluyo...

evet bide işin orası var dimi...bazı evlernde yerlerı iyi olmuyor halıyla kilimle heryerı kapamaya calısıyoruz malesef.ama bu evın yerlerı parkeydı cok halı gerekmzdı normalde ama salon uzun ben napim:)

Kızlar bikac gun önce eşyaları satacagımızı yazmıştım...şuan icin tam karar vermiş degiliz duruma göre degistrmek ıstıyorum..cok sogudum tüm esyalardan..degısıklık şart.eger degistırırsem yatak oda ve unıtem beyaz olacak.koltuk takımları da turkuaz byz ıstıyorum.bıktım syh mobılyadan...hayırlısı artık.

canım evın cok guzel guzel gunlerde oturman dıleklerımle resımlerıbn kalıtesı ıyı cıkmamıs ama olsun çook guzel de bısey sorucam sanırım koltuk takımlarının ustunde ortu var koltugun kendı dosemesı degıl nacızhane fıkrım ben ortulerı hıc hos bulmuyorum bence ortusuz daha ıyı dururdu

canim ben YAZ tatilinde türkiyedeyken bile ablamin salonunda ve koridorunda 2ser tane hali vardi. Pek yaz ve kis ile bir alakasi oldugunu düsünmüyorum .. buradada evi isitmak fazla ucuz degil hemen hemen ayni ve belkide daha pahalidir... ama görüntüsü icin dedim hos durmadigini. birde söyle birsey var yerler parke veya laminat olunca insanin aslinda daha az hali kullanmasi gerekiyor, o yerin yani parkenin güzelligini parlakligini ortaya cikarabilmek icin. ben evin tamamen halisiz olmasi gerektigini söylemiyorum, sadece bir odada iki hali olmasindan biraz sikayetcigim. ama bunlar tabi zevk meselesi. Fikrimi belirtmek istedim.. :)

canım evın cok guzel guzel gunlerde oturman dıleklerımle resımlerıbn kalıtesı ıyı cıkmamıs ama olsun çook guzel de bısey sorucam sanırım koltuk takımlarının ustunde ortu var koltugun kendı dosemesı degıl nacızhane fıkrım ben ortulerı hıc hos bulmuyorum bence ortusuz daha ıyı dururdu

sagolasın canım...ayy yokk asla bende örtu sevmem.hatta annem ve kardeşim hep "şu çekyatlarını hic korumuyosun,polar al ört"der:)o koltugun deseni canım...ya ne mobilyalar var kızlar aslına bakarsanız bu koltuk takımı beni hic yanstmıyo ama ben kayınvalıdenın yanından ayrılıp evıme ckmştm masraf coktu.oturma grubunu çok uyguna bulmuştum pahalı alamazdm o sıra.ondan öyle çiceklı böcekli bşy aldım:)yınede severek almştm gerci ama fiyat durumu olmasa sade ve şık bi salon takımı alırdım.

Bayağı önce eklenmiş fotolar ama hiç bir şey belli olmuyor kalitesiz çekimden dolayı...Güle güle oturun inşallah :34:

canım gayette güzel şirin bir ev yalnız etajerin üstü çok dolu onları biraz azaltsan iyi olur .güle güle oturun.:nazar:

tertemiz mis gibi bir ev daha neolsun. maşallah.dilerimki herşey gönlünce olmuştur ve olur.

çok güzel bir ev allah mutlu ve sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin inşallah....

evim çok güzel.bide karanlık çıkmasaymış..

canım gayette güzel şirin bir ev yalnız etajerin üstü çok dolu onları biraz azaltsan iyi olur .güle güle oturun.:nazar:

tertemiz mis gibi bir ev daha neolsun. maşallah.dilerimki herşey gönlünce olmuştur ve olur.

çok güzel bir ev allah mutlu ve sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin inşallah....

çok sagolun kızlarr...evet eşyalarım bunlardan ibaret...şuanda herşey degişmiş durumda...eşim askere gitti..ben normalde bu gördügünüz evde annemlerle kalacaktım eşim gittiginde...ama son anda eşimin ailesinle kalmaya karar verdim eşim gelene kadar.çünkü eşimi bi türlü çalışmaya ikna edemedim .ben çalışmayacagım için ev de kira oldugu için kendi babama yüklenemezdim ve kayınvalidemlerde tesadüf eseri evlerini taşıcaklardı...bende düşündüm ve evleri birleştirelim dedim eşime sen gelene kadar benim az esyam var k.validenin de öyle...şuanda salonda benim koltuk takımım duruyor yine.kendime oda yaptım.o gördügünüz üniteyi koydum iki çekyat var ve kolilerde esyalarım...burası yeri degil ama ev konusunda evlendigimden beri çok dertliyim...inşAllah eşim geldiginde herşeye yeniden dogmuş gibi başlayacagız rabbim izin verirse...bu güne kadar yaptıgız güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...:16:

çok sagolun kızlarr...evet eşyalarım bunlardan ibaret...şuanda herşey degişmiş durumda...eşim askere gitti..ben normalde bu gördügünüz evde annemlerle kalacaktım eşim gittiginde...ama son anda eşimin ailesinle kalmaya karar verdim eşim gelene kadar.çünkü eşimi bi türlü çalışmaya ikna edemedim .ben çalışmayacagım için ev de kira oldugu için kendi babama yüklenemezdim ve kayınvalidemlerde tesadüf eseri evlerini taşıcaklardı...bende düşündüm ve evleri birleştirelim dedim eşime sen gelene kadar benim az esyam var k.validenin de öyle...şuanda salonda benim koltuk takımım duruyor yine.kendime oda yaptım.o gördügünüz üniteyi koydum iki çekyat var ve kolilerde esyalarım...burası yeri degil ama ev konusunda evlendigimden beri çok dertliyim...inşAllah eşim geldiginde herşeye yeniden dogmuş gibi başlayacagız rabbim izin verirse...bu güne kadar yaptıgız güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...:16:

Ahhh canım yaaa.allah kavuştursun.en iyisi yapmışsın eşin gelince herşeyizaten yoluna koyarsınız.ayrılığı çok iyi bilirim :(

Ahhh canım yaaa.allah kavuştursun.en iyisi yapmışsın eşin gelince herşeyizaten yoluna koyarsınız.ayrılığı çok iyi bilirim :(

sagol tatlım...zaten evlendigimden beri hiçbi ev bi içime sinemedi,bi oraya ait hissedemedim kendimi..bide kiracı olunca..neyse napalım saglık olsun da...çok sagol güzel düşüncelerin için:16:

Back
X