• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimize buyrun kızlar

çoq güzeL çoq hoş canım eviniz huzurLa oturun inşLh..Allah sana da nasip €tsin..

eviniz çok güzelmiş güle güle oturun

harıka bı ev cok begendım allahım agız tadınızı bozmasın canım sevgileropuyorumnanaktan

Anacigin ne kadar zevkliymis böyle.Cok begendim.Bravo vallahi annene.

teşekkür ederim hatunlar daha iyileri sizlerin olsun işallahhh :Saruboceq:

evinizin her köşesine ayrı ayrı bayıldım ccanım yaa hele mutfağın lavabo kısmının cam önünde olması ayrı çekiştirdi beni kaydirigubbakcemile3 neden dicen hayalimdeki mutfak tipi çünkü...bizim şu an ki mutfak karanlık olduğu için...

rabbim mutluluk huzur bol bereket versin canım yuvanıza

resimlere bakınca içim acıldı huzur dolu bi ev yeni gelin evinin fotolarınıda görürüz inşopuyorumnanaktan

eviniz çok güzelmiş fıstık, sağlıkla oturun inş.

teşekkür ederim canım benima.s.

güle güle oturun çok güzel bir evin var :)

saolasın canıma.s.

evinizin her köşesine ayrı ayrı bayıldım ccanım yaa hele mutfağın lavabo kısmının cam önünde olması ayrı çekiştirdi beni kaydirigubbakcemile3 neden dicen hayalimdeki mutfak tipi çünkü...bizim şu an ki mutfak karanlık olduğu için...

rabbim mutluluk huzur bol bereket versin canım yuvanıza

oyyy yirim seni kıs rabbim gönlüne göre versin işallah :Saruboceq:

Çok guzl sağlıkla huzurla otur evınde cnm

teşekkür ederim cnm

İyi günlerde , huzur ve sağlıkla oturun.

amin işallah :Saruboceq: teşekkür ederim a.s.

resimlere bakınca içim acıldı huzur dolu bi ev yeni gelin evinin fotolarınıda görürüz inşopuyorumnanaktan

oyy işallah işallah canım a.s.

cnm eviniz çook güseelll bursanın neresi burası çok ferah geldi hemşeriyiz seninle :))

annenizle babaniza uzun omurler versin arkadasim..ikinci baharlarini yansitmislar evlerine:) sanki yeni gelin evi gibi,cok modern ve cok shik dosemisler valla..

çok güzel gerçekten.gülerek otur..sakın ağlama..yasak çünkü

çok şeker bi genç kız odasıopuyorumnanaktan
ferah fersah bir evkaydirigubbakcemile2şahane bir balkon:lepi:
güle güle oturun bitanema.s.

cnm eviniz çook güseelll bursanın neresi burası çok ferah geldi hemşeriyiz seninle :))

çok güzel ve en önemlisi ferah ve huzur veren bi ev gerçekten..sağlıklı günlerde oturun inşallah..bu arada bende bursalıyım bende merak ettim bursanın hangi semti burası??

canım çok hoşmuş eviniz hele ki balkonu ohh ferah ferah tam muhabbet yeri mutlu günlerde oturun kaydirigubbakcemile5

hmm sevindim hemşom beğendiğine beşevlerdeyiz canımopuyorumnanaktan

çok güzel bir ev.. hele balkon manzarası.. güle güle oturun canım...

teşekkür ederim bestecim opuyorumnanaktan

annenizle babaniza uzun omurler versin arkadasim..ikinci baharlarini yansitmislar evlerine:) sanki yeni gelin evi gibi,cok modern ve cok shik dosemisler valla..

teşekkür ederim canım benim aminnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

çok güzel gerçekten.gülerek otur..sakın ağlama..yasak çünkü

saolasın arkadaşım 8 ay sonra artık kendi evimde olucam kısmetseee :Saruboceq:

çok şeker bi genç kız odasıopuyorumnanaktan
ferah fersah bir evkaydirigubbakcemile2şahane bir balkon:lepi:
güle güle oturun bitanema.s.

tanrıçamm meleğim teşekkür ederim benm odam genç kız odalığından çıktı artık her taraf kutu koli sandık senağlama

sağlıkla huzurla oturun inş.

amin canım teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Güle güle oturun. Çok güzel. Evin manzarasıda ayrı güzelmiş hani :)

teşekkür ederiz tatlım opuyorumnanaktan

çok güzel ve en önemlisi ferah ve huzur veren bi ev gerçekten..sağlıklı günlerde oturun inşallah..bu arada bende bursalıyım bende merak ettim bursanın hangi semti burası??

beşevlerdeyiz tatlım beğendiğine sevindim opuyorumnanaktan

canım çok hoşmuş eviniz hele ki balkonu ohh ferah ferah tam muhabbet yeri mutlu günlerde oturun kaydirigubbakcemile5

hemşom beklerim çaya gel balkonda yerimseniben

cancuuuumm,evin çok güzel maşallahh..:nazar:
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..
inşallah daha da güzeli,kocanla senin olsun diyima.s

Back
X