Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım yaa bende aynını düşündüm bugün.izin günümde yeniden çekicem inşallah:))sagol tatlımŞenizbence sen nap bilio musun gündüz çek o resimleri tekrar çünkü hatayı gece çekerek yapmışsın bencea.s
sagol fıstıkım benimmmmmmŞenizgüle güle otur derınım cok şirin herseyopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim tatlım sagolasınŞenizönceki evinizi görmüştüm yeni eviniz gerçekten çok güzel güle güle otrun
Sevimli, hoş bir ev.. güle güle oturun.. ama resimler oldukça karanlık dediğin gibi.. biraz gizemli olmuş :))
oyy oyy arkadaslarınnnnn canıııııııŞenizyetişmişde yazmış hemencik çok sagol özloşum benimopuyorumnanaktaninanır mısın şimdi girdim siteye ve sana haber verecektim ekledim diye..dur bi bakayım belki görmüştür dedim:)))sagol hayatım çok öpüyorum...inşallah o miniş sanada banada bian önce gelir Şenizcanım benimmmm yeni evin sağlık mutluluk ve göbüşüne konacak minik bir melek getirsin inşallah...
çok ferah görünüyor anladığım kadarıyla,dediğin gibi karanlık olmasa daha iyi anlarız ama,diğer evin küçüktü bayağı..burada eşyalar daha güzel görünüyor...eksikleri yavaş yavaş tamamlarsın işin keyfi o zaten..
yeni fotolarıda eklersin zamanla..çok öpüyorum seni canım arkadaşım...
eski evinede bakmıştım canım bu evin gerçekten ferah ve genişmiş güle güle otur tatlım eksiklerinide tamamlarsın inşaallah canım benim bence evin çok güzelopuyorumnanaktan
teşekkürler anuşkacımm öpüyorum seniopuyorumnanaktanİyi günlerde otur canım.
sago laleynamm minik kuşumm öptüm seni deŞenizderin evin cok güzel canım güle güle otur
aminn canım çok sagol yorumun içinŞenizeviniz çok şirin güle güle mutlu huzurlu oturun inşallah..
çok sagol canım çekicem inşallah yakında öpüyorumŞenizbence gündüz birdaha çek ,bide ışıl ışıl görelim perdelerini :) gayet güzel temiz bir ev ama karanlık çıkmış tabi bide gece çekmişsin ..güle güle otur canım..
teşekkür ederim sagolasınŞenizevet cnm bahariyeninyerimsenibenGüle güle, huzurla oturun inş yeni evinizde.
Koridorda ki halılar bahariye sanırım.
cnm benimm güle güle otur evin çok cici olmuşşş alalh ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
canım mızmızım sagol hayatımŞeniz inşallahhhh hepimiz bigün üç kişi olcaz canım...evet gündüz de çekicem yaa.sabahları vaktim olmuyo işe gitmeden çeksem iyi olcak aslında güneş varken.anammmmmmmmmmmmmm cok seker olmus keske gunduz cekseydın ayrı bır guzellık olur daha net olurdu ama cok begendım bu evı ben cnm cok cok cok mutlu olman dılegıyle
en kısa zamanda 3 kısı olursunuz bu guzel ve mutlu evde cnm benım
ne güzel bayılırım sade evlere...
sagol adaşımŞeniz Allah razı olsun...Eksikler zamanla tamamlanır canım...
Yeni evin hayırlı olsun, güle güle otur inşallah...
çok sagol kardelencim amin cnmopuyorumnanaktangüle güle oturun sağlıkla , mutlulukla
Evet canım bazı resimler biraz karanlık çıkmış ama çok hoş sevimli bir ev olmuşo boş odada zamanla dolar. Hayırlı olsun canım evin...