• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimize buyrun kızlar

çok hoş..hele balkon manzarası süper....

evin çok güzel ,herşey çok güzel canım ama son 2 resim hepsinden güzel.. balkon ve manzara harika..

oooohhh kocaman balkon . manzara süper. gelsin mis gibi kahveler muhabbetler. güle güle oturun. baba evi herşeyiyle güzel... opuyorumnanaktan

cnm çok güzel döşemişsiniz evi güle güle oturun seninde fotograflarını bekliyoruz opuyorumnanaktan

canım arkadaşım eviniz çok güzel...
senin evini de görürüz inş canım.

oldukca guzel bır ev .. insallah hayırlısıyla kendı evındede oturmak nasıp olur canım...

evin çok sade tam bana göre hiç sevmem doldurulmuş evleri mutfak masanda ayrı bir hoş iyi günlerde otur

çok güzel bir ev manzarası da süper doğrusu
güle güle oturun:)))

güle güle oturun.balkon manzarası da harika.

sade ve çokk şıkk güle güle oturun

teşekkür ederim canlarım daha güzelleri sizlerin olsun işallah opuyorumnanaktan

baba evi hep en güzel evi olur insanın canım inş seinin de evini görmek nasip olur.

evinizn her haline bayıldım canım
salon tam benim tarzım :lepi:

Güle güle oturun eviniz çok güzelmiş.

çok hoş..hele balkon manzarası süper....

Evden çok sana bayıldım ben aklinialirimsmile

Ama ev de güzel...Ama sen evden daha güzelsin -tatlicadiarzu-

evin çok güzel ,herşey çok güzel canım ama son 2 resim hepsinden güzel.. balkon ve manzara harika..

teşekkür ederim hatunlar daha güzelleri sizlerin olsun işallahhh
:Saruboceq:

o... mavi... o
teşekkür ederim canım utandırdın beni :kedi: opuyorumnanaktan

evinizin her köşesine ayrı ayrı bayıldım ccanım yaa hele mutfağın lavabo kısmının cam önünde olması ayrı çekiştirdi beni kaydirigubbakcemile3 neden dicen hayalimdeki mutfak tipi çünkü...bizim şu an ki mutfak karanlık olduğu için...

rabbim mutluluk huzur bol bereket versin canım yuvanıza

cancum hala aynı fikirdeyim sırnaşık şey

ne güzel bir ev Allahım mutlulukla oturmayı ve oradan gelinlikle çıkmanı nasip etsin...

canım balkon manzarası çok güzel ayrıca salondaki konsolunuzun rengine bayıldım.inşallah senin evinide görürüz burda.güle güle otursun anneciğiniz.

Back
X