Ben büyütmüyorum eşim kötü etkilendi. Az önce mesaj atmış altınlarıda bozdurunca üstüne 10 bin eklersek sonraki aylar toparlarız diye. Yav adam bi sal beni hallederiz ama yok taktı o bi kere. Üst üstte gelince de böyle oldu.
Aşırı dramatik ya, bu ne böyle. Tamam, zor bi durum, borç olayı zaten boğucu, yeni yere alışma süreci de olur da eşin fazla arabesk, abartıyor ve bundan besleniyor bence, aç kalıyorum falan. Evden yemek götür diyorsun, dolap yok nasıl yapayım diyor, sanki herkes dolaba koyuyor götürdüğü şeyleri, ona göre bi şeyler götürsün.
Rica ederim.Günaydın Lale abla teşekkür ederim. Halledicez inşallah. Erkek işte ekonomik olarak daha hassas oluyorlar. Bunada şükür
Bu yüzden sinirlendim ben de, ne bu yani, diyorum ya, eşi bu dramlardan hoşlanıyor, bundan besleniyor, o kadar belli ki.Ev kira değil, araba var, villaya gidilmiş borç 70.000 ve eşi açlık grevinde. İnsanların milyonlarla borcu var da şu kadar ağlamıyor, acı da acı tutturmuş. Acı görmemiş inşallah da görmez.
Mune konumu kapatabilir misin. Diğer kötü acılara göre beğenilmedi pek linçleniyorumda. Kötü yorum çekicek durumda değilim.
Acısı begenilmedi durumu yok, sen olanları anlattın, insanlar da abartılı ve saçma gördüğü yerleri söyledi, üzülsün tabii de, bu saçmalıklar nedir dedi. Hiçbir çözüme de gelmiyor, anca acıklı Türk filmi sahneleri.Mune konumu kapatabilir misin. Diğer kötü acılara göre beğenilmedi pek linçleniyorumda. Kötü yorum çekicek durumda değilim.
Nefretle anıyorum 2016 yı. Antidepresan kullanmama sebep olan bi seneydi. Geçti gitti Allah'tan2016 yokluk senesiymişbizim de kedimiz hastalanıp ekstra 950 tl bir rakam çıkmıştı ki o zaman büyük para, kaynanamdan borç almıştık. Bir kere cebimde kısıtlı parayla kediyi veterinere götütüyordum yanlış minibüse binmişim yol parasının biri gitti. Kalan yolu karda yürüdüm ağlaya ağlaya. Hadi buna da gülün galpsizler
Evet hiç binmemiş Lale abla. 10 yılı geçmiş. O yüzden bilmiyorum diyor alışcam dedi. Yemeği de götürürdü eski işyerinde ortamına alıştığı için bundada aynı olur.Rica ederim.
Umarım hemen psikolojisini toparlar.
Aç kalmaya ve toplu taşıma araçlarını kullanmaktan rahatsız olmaya hiç gerek yok.
Ne yapmak istiyor ki?
Evde oturup yayılamayacağına göre herkes gibi sabah erkenden kalkıp metroya/otobüse binip işe gidecek. Bir çok insan gibi evdeki yemeği öğlen yiyecek.
Sanırım eşin hiç toplu taşıma aracı kullanmadı,evdeki yemeği dışarda yemedi. Abes geliyor ona.
Oysa o kadar normal ki.
Bunların lafını bile yapmaya gerek yok,
Allah razı olsun abla sağolasın.Arkadaşlar dünyada herkesin kendine göre derdi var . Dert beğenmeyip insanları konu açtığına neden pişman ettiriyoruz ? Burda derdin illa şuysa konu açabilirsin kuralı mı var ? Belli ki bunalmış konu sahibi derdini paylaşmış. Yorum yapmak zorunda da değiliz zaten. Kaldı ki dertler pqylaşarak hafifler . Hepimizin dertleri var ve bunlar bazı insanlara göre hayal üstelik.. tutup biz dertleşirken karşımızdaki Afrika'da insanlar aç örneği verse kendimizi daha kötü hissederiz. Konu sahibi zaten herkesten çok derdim var da dememiş ... Bırakalım insanlar şurda derdini yazmış .
Öğle yemeğini de evden götürüp yesin. Yemek termosları var. Buharla ısınıyor. Onlardan 1 tane edinsin. Öğlen yemeklerini ısıtsın yesin. Biz iş yerlerimizde genelde öyle yapıyoruz. Her gün dışarıda yemek yemiyoruz. Eşime de kendime de genelde her gün evden yemek koyarım. Termoslardan ısıtıp yeriz. Hem ekonomik hem daha sağlıklıBitanem durulmaz. O kadar üzülüyorum ki. Yiyemem nasıl yiyim ki dolap yok diyor. Koyduğumuda kahvaltıda arabada yiyormuş. Ee öğlen? Karttan harciyoruz boşver yemeği diyor. Akşam geldiğinde yiyor işte. O yüzden de onun gerginliği sanırım. Ben bizim için aç kalıyorum yazık yapma diyip durdu.
Sen biseyler hazirlasan sandvic falan? Ayriva Bimde sandvic satiyorlar 5 liraHayır. Gidip dışarda yemen lazım. Turist yeri olduğu için çok pahalıymış. Dükkanda küçük öyle birşey yiyebilcek alan değil. Daha gözlemliyor bakıyor. Bazıları söylüyormuş dışardan işte. Zamanla bende alışırım dedi.
Arkadaşlar dünyada herkesin kendine göre derdi var . Dert beğenmeyip insanları konu açtığına neden pişman ettiriyoruz ? Burda derdin illa şuysa konu açabilirsin kuralı mı var ? Belli ki bunalmış konu sahibi derdini paylaşmış. Yorum yapmak zorunda da değiliz zaten. Kaldı ki dertler pqylaşarak hafifler . Hepimizin dertleri var ve bunlar bazı insanlara göre hayal üstelik.. tutup biz dertleşirken karşımızdaki Afrika'da insanlar aç örneği verse kendimizi daha kötü hissederiz. Konu sahibi zaten herkesten çok derdim var da dememiş ... Bırakalım insanlar şurda derdini yazmış .
Sen biseyler hazirlasan sandvic falan? Ayriva Bimde sandvic satiyorlar 5 lira
SAndvic hemen bozulmaz ki. Pogca da oyle. Uzuluyorum adam biraz bunalima girdi bence. Neyi nasil yapqcagini bilemiyor. Belli ki yardima igtiyaci var. Karisi da bizlere sormus esimin elinden nasil tutabilitim diye. Ama.zor durum yaKoyacak yer yokmuş mutfak yokmuş yokmuş da yokmuş.