- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Selam.bayanlar birşey sormak istiyorum.kislik konserve yapmak için erken bir zamanı.yoksa yapıp serin bir yerde saklayabilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yaptım sağolun çok yardımcı oldunuz mesajları okumaya yetişemedimKızlar kolay yağlı biber turşusu tarifi verebilecek varmı
dondurucuya böek yapıp koymak istiyorum paçanga gibi kalın içerisine ne koymalıyım buzlu mu pişirmeliyim
yardımcı olursanız sevinirim
dolapta nasıl muhafaza etmeliyim
Canım çok güzel gözüküyor sağlıkla yiyin inş.canım suyunu nasıl hazırladın yazarmısınkızlar turşum nasıl görünüyor
tşk ederim suyu salça suyuyla yapıldı domates saşçası yapınca suyunu kaynatıp soğuyoturuz salça suyu sirke limon tuzu kaya tuzu karıştırıp hazırlıyoz içine su koymuyosunCanım çok güzel gözüküyor sağlıkla yiyin inş.canım suyunu nasıl hazırladın yazarmısın
Gelsin kışlık tarifler.Bu sene neler yaptınız?Kış için konserve veya kavurmalı taze fasulye turşusu tarifi bilenler yazabilir mi?
35 kavanoz domates bezelye barbunya taze fasulye yaptım yaklaşık 10ar kilo patlıcan koydum birde 5 teneke karışık turşu