- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Kolay gelsin kızlar hepinize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ben lahana ispanak pirasa da koyuyorum dondurucuya ispanagi toplu aliyorum bi kerede yikayip 1 gece de suyu suzulsun diye bekliyorum sonra dograyip posetliyorum pisirecegim kadar pratik oluyorvalla ben fasulye bezelye barbunya vişne bamya yı çiğ çiğ koyuyorum pişirip koyunca sanki tadı değişiyor ama patlıcan biber nasıl konulur onu anlamadım bir türlü. menemen de en güzel konserve oluyor o işi de anneler hallediyor bir kere de nane kuruttum eşim öve öve bitiremedi sanki uzaya mekik fırlattımgörmemiş ya annesinden
başka da kış hazırlığı nasıl yapılır bilmiyorum ama kışın alıp yaza saklamak olabilir mi acaba mesela karnıbahar lahana alıp dolaba atsak yazın yesek nasıl olur deneyen var mı ?
Biberleri cig mi koyuyorsunuz?
Ayy bizim ev fabrika gibi konserve üretiyoruz annemle
Salçasından menemen sosuna
Üzüm suyundann kompostosuna
Eriştesinden yufkasına kadar her şeyi yaptık
Şimdi de zeytinyağlı biber turşusu yapıcaz en sevdiğimden![]()
Evet canım bu sene başkasından tarif aldım öyle yapıyoruz.biberleri 2 ye böl canım.sonra tencerede sıcak su kaynat.sıcak suyun içine de 2yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı zeytin yağ.istersen z.yağını isteğe göre biraz daha ilave edebilirsin.azcık limon tozu kat.deniz tuzu yada kaya tuzuyla tuzunu ayarla.biberleri sıcak suyun içine daldırıp çıkar kavanoza koy.sarımsakları da kavanoza koy.en son da o tenceredeki sıcak suyu biberlerin üstüne ekleyip kapatıyon.canım şu zeytinyağlı biber turşusunu bana bir tarif etsen?? Sarımsaklı olan dimi bu,?
Evet canım bu sene başkasından tarif aldım öyle yapıyoruz.biberleri 2 ye böl canım.sonra tencerede sıcak su kaynat.sıcak suyun içine de 2yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı zeytin yağ.istersen z.yağını isteğe göre biraz daha ilave edebilirsin.azcık limon tozu kat.deniz tuzu yada kaya tuzuyla tuzunu ayarla.biberleri sıcak suyun içine daldırıp çıkar kavanoza koy.sarımsakları da kavanoza koy.en son da o tenceredeki sıcak suyu biberlerin üstüne ekleyip kapatıyon.
1 kilo için geçerli canımBu olcu ne kadar biber icin kecerlidi.
Birde. Sofralik tuz kullansak olurmu
Rica ederim umarım faydası olur