evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

Şimdi baktım da böyle birşey yazıyor.:1shok:

Aynaların kullanılması uygun olmayan alanlardan biri de yatak odaları. Feng Shui tutkunları, yatağın karşısındaki aynanın uykuyu kalitesizleştireceğinden, karı-koca ilişkisine üçüncü kişilerin dahil olmasına kadar uzanan teori ve iddialarla çıkıyor karşımıza. Yatak odanızda ayna varsa, yatağı görmeyecek bir konumda olmalı ya da uyurken üzerini örtmelisiniz.

Neyse malesef yapabileceğim birşey yok
inanmıyorum deyip geçeyim bari a.s.

tam yatağımın karşısına da bi ayna asmıştım a.s
benim aynalar hep yanlış yerde duruyomuş demek

Neyse malesef yapabileceğim birşey yok
inanmıyorum deyip geçeyim bari a.s.
aynen katrem,inanmıycaksın kafayı takar huzursuz olursun yoksa,evinde mutluluklar dilerim canıma.s.
bizim kapımızın tam karşısında tavana kadar bi ayna var
enerjimiz dışarı mı akıyo şimdi CADIARZU
zaten bu eve taşındığımızdan beri daha bi huzursuz hissediyorum kendimi
inanç meselesi canım ama,ben doğruluk payına inanıyorum:tomato:
bizim inancımıza göre gece aynaya bakmayın die bir inanış vardır biliyosunuz dimi kızlar?fisfisfis

benim gibi bu tarz olaylarla ilgilenen arkadaşlar varsa buraya bekliyorum
herkezin kendine ait bir inanışı vardır..kendi yaptıklarımı sizlerle paylaşmak,sizin yaptıklarınızı benimle paylaşmanızı istiyorumvereliniortak
:kahve:
en önemli inancım namaz kılınan ve kuran okunan bir evin enerjisinin çok büyük olduğuna inanırım,bunun haricinde:
a.s
hergün mutlaka temizlik yaparım,camları açarım,kışın bile açar kaparım..sabah ilk iş mutfak camını açarım..yerleri sildiğim suya bir parça elma sirkesi koyarım,kırk dükkan süprüntüsü ile evi tütsülerim haftada en az bir kere,gündüz tütsü yakarım,gece yakmam!pc den kuran açarım bazen ses veririm...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin die:eek:)
şimdilik aklıma gelen bunlar,sizlerde ne cevherler var sökülün bakalım:nazar:

ciddi misiniz bu listedekileri yaptığınız konusunda...yapıyosanız ne gibi etkilerini gördünüz....CADIARZU

herkezin kendine ait bir inanışı vardır..kendi yaptıklarımı sizlerle paylaşmak,sizin yaptıklarınızı benimle paylaşmanızı istiyorumvereliniortak
en önemli inancım namaz kılınan ve kuran okunan bir evin enerjisinin çok büyük olduğuna inanırım,bunun haricinde:
a.s
hergün mutlaka temizlik yaparım,camları açarım,kışın bile açar kaparım..sabah ilk iş mutfak camını açarım..yerleri sildiğim suya bir parça elma sirkesi koyarım,kırk dükkan süprüntüsü ile evi tütsülerim haftada en az bir kere,gündüz tütsü yakarım,gece yakmam!pc den kuran açarım bazen ses veririm...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin die:eek:)

kesinlikle doğru yapıyorsun canım bende banyo tuvalet kapısını mutlaka kapalı tutarım temizliğini yaparkende kapıları kapatırım ve en önemlisi bunlarınn bilimsel açıklamamaları var marankinin kitaplarından öğrendim.

ciddi misiniz bu listedekileri yaptığınız konusunda...yapıyosanız ne gibi etkilerini gördünüz....CADIARZU
şakamı yapıyorum sence?listede abartı birşey olduğunu düşünmüyorum,size ne enteresan geldi?etkilerini ben anlatamam canım denersen belki anlarsınyerimseniben
kesinlikle doğru yapıyorsun canım bende banyo tuvalet kapısını mutlaka kapalı tutarım temizliğini yaparkende kapıları kapatırım ve en önemlisi bunlarınn bilimsel açıklamamaları var marankinin kitaplarından öğrendim.
tatlım maranki daha bu gün trt de metin şentürkün programındaydı ve birsürü şeyler anlattı yine taşlar,renkler,kokular,ve bizim burda anlatmaya çalıştığımız ayrıntılar
bunlara millet feng shu diyor,ama bizim osmanlı zamanından kalma adetlerimiz var die üstüne basa basa anlatıyor...bunlar uzak doğudan değil,bizim özümüzden şeyler..ama nedense insanlara:1shok:aaaa ne kadar saçma ve enteresan geliyor:kahve:
arkadaşlar mümkünse topiğe birşeyler katmak amaçlı yazılar yazın,birbirimizden feyz alalım,laf olsun die yazmıyalım rica ederim:kahve:

tatlım maranki daha bu gün trt de metin şentürkün programındaydı ve birsürü şeyler anlattı yine taşlar,renkler,kokular,ve bizim burda anlatmaya çalıştığımız ayrıntılar
bunlara millet feng shu diyor,ama bizim osmanlı zamanından kalma adetlerimiz var die üstüne basa basa anlatıyor...bunlar uzak doğudan değil,bizim özümüzden şeyler..ama nedense insanlara:1shok:aaaa ne kadar saçma ve enteresan geliyor:kahve:
arkadaşlar mümkünse topiğe birşeyler katmak amaçlı yazılar yazın,birbirimizden feyz alalım,laf olsun die yazmıyalım rica ederim:kahve:[/QUOTE]

izledim canım trt de hiç kaçırırmıyım.bencede insanlar saçma demeden önce düşünüp araştırmalı yok bilgileri yoksa saçma deyip çıkmamamlı...aklıma geldikçe bende yazarım evlerin kuzeye değil güney cepheli olması pencerelerinin prizma veya kubbe şeklinde olması gibi enerjiyi pozitif yapan birsürü şey var...

kızlar o ayna meselesini bende duymuştum
gece aynaya bakılmamlı
ve yatağınızı ayna görmemeli diye
acaba neden çok merek ettim ?
araştırmak gerek :)

Evde akvaryum bulundurmak ta maddi açıdan zenginlikmiş...Benim evimde yok ama bulundurmak istiyorum...

ama akvaryum yatak odasında bulunmamalıymış,canlı çiçekte yatak odasında bulunmamalıymış..buda bir dip not..

bide yalnis hatirlamiyorsam fil heykeli bulundurmakta iyiydi alacam alacam bi turlu tembellikten alamadim gitti.bende enerjiye inananlardanim

Güzel enerji niyetiyle değil ama evimde şahmeran tableti aldım bir tane,bana güzel enerji veriyor,efsanesini çok sevdiğim için almıştım. Adana ve Tarsus bölgesinde ,evlerde çok varmış Şahmeran tabloları,evi koruduğuna,nazardan v.s inanıyorlarmış.

fil heykelciklerinden bende istiyorum şans derler
nazar boncuğuna inanırım
hatta nikah şekerimiz nazar bocuğuydu salonumuzda bi tabak dolusu nikah şekerimiz var
görüntüsü bile beni rahatlatıyor
tuvalet ve banyo kapısını bende açık bırakmam hiç bir zaman
ama ayna konusunda maalesef yatak odamda gardolabım ve tuvalet masamda da ayna var
neyseki direk yatağa bakmıyor

a.s
enerji için bunlara gerek yok canısı
benim evde hihoyyyt oynamam ve gülmem enerji yansıtır zaten
ölüyü bilem güldürürüm enerjimle:roflol:
paylaşımın için sağol

Bir dergide okumuştum,yatak odalarına yırtıcı hayvan resmi bulunduran tablolar asılmamalı, yırtıcı hayvan resimli battaniye, elektrikli battaniye kullanılmamalıymış...ayrıca süzülen ışık altında uyumak çiftlerin aralarının açılmasına sebebiyet veriyormuş...yırtıcı hayvan resimli tablom ve battaniyem yok ama elektrikli battaniye kullanmışlığım olmuştu...Zaten ışıkla uyuyamadığım için gece lambası yakma adetimiz yoktur...Ayrıca gece lambaları duvara monte edilmemeliymiş...varsa komedin üzerine yerleştirilmeliymiş...bunlar uygulanması zor şeyler değil kanımca...:)))

ASO çok güzel bir başlık açmışsın teşekkürler...

klozet kapağının kapalı tutulması gerektiğini biliyordum ama bişey süprüntüsü falan onları bilmiyordum. tütsü bende ağırlık yapıyor sevmem...

Güzel enerji niyetiyle değil ama evimde şahmeran tableti aldım bir tane,bana güzel enerji veriyor,efsanesini çok sevdiğim için almıştım. Adana ve Tarsus bölgesinde ,evlerde çok varmış Şahmeran tabloları,evi koruduğuna,nazardan v.s inanıyorlarmış.
aaaaaaa süpermiş:1shok:işte bu benim çok ilgimi çekti:eek:çünkü şahmeranlı tabloyu bende çok gizemli bulurum ve hikayeside çok ilgimi çeker..kısaca şahmerana hayranım:asigim:bak bunu araştırıcam,demek nazara iyi geldiğine inanılıyormuş.doğru olabiir şans getirebilir mesela...

ayrıca evlerde ağlayan çocuk resmi varya hani burhan altıntopun çikosy:roflol:eek:nu evde bulundurmak uğursuzlukmuş..araştırdım ben,italyada kimse kullanmazmış mesela,elerde yangın,ölüm,ayrılık vs..üzücü olaylara şahit olunmuş ve uğursuzluğuna inanılırmış...çiçek resmi yada pozitif tablolar asın diyolar
fil heykelciklerinden bende istiyorum şans derler
nazar boncuğuna inanırım
hatta nikah şekerimiz nazar bocuğuydu salonumuzda bi tabak dolusu nikah şekerimiz var
görüntüsü bile beni rahatlatıyor
tuvalet ve banyo kapısını bende açık bırakmam hiç bir zaman
ama ayna konusunda maalesef yatak odamda gardolabım ve tuvalet masamda da ayna var
neyseki direk yatağa bakmıyor
pasaklı minik,benimde odamda tuvalet aynam ve gardalobumda var,ama yatağımı görmüyor.yani senin gibi..görmüyorsa direk,sorun yok canım.
Bir dergide okumuştum,yatak odalarına yırtıcı hayvan resmi bulunduran tablolar asılmamalı, yırtıcı hayvan resimli battaniye, elektrikli battaniye kullanılmamalıymış...ayrıca süzülen ışık altında uyumak çiftlerin aralarının açılmasına sebebiyet veriyormuş...yırtıcı hayvan resimli tablom ve battaniyem yok ama elektrikli battaniye kullanmışlığım olmuştu...Zaten ışıkla uyuyamadığım için gece lambası yakma adetimiz yoktur...Ayrıca gece lambaları duvara monte edilmemeliymiş...varsa komedin üzerine yerleştirilmeliymiş...bunlar uygulanması zor şeyler değil kanımca...:)))

ASO çok güzel bir başlık açmışsın teşekkürler...
yorumlarınla renk kattığın için ben teşekkür ederim desibelcim:1hug:evet dediklerinin hepsi doğru..mesela leopar ve zebra deseni gibi desenler evli çiftlerin yatak odasında bulunmamalıymış.anlattıklarının hepsi doğrua.s
evli olmadığım için ben leopar deseni kullanıyorum şimdilik,evlenene kadar tadını çıkarıyım:roflol:duvarlara astığımız resmin enerjiside çok önemli kızlar
klozet kapağının kapalı tutulması gerektiğini biliyordum ama bişey süprüntüsü falan onları bilmiyordum. tütsü bende ağırlık yapıyor sevmem...
arzuco ben bi ara resmini çekicem 7 dükkan süprüntüsünün:)tütsüyü sabahları yakarım,akşam yakmayın diyorlar.akşam yakmam..günde 2 tane falan yakarım
desibel ve narcoleptic çok güzel bilgiler vermiş oldunuz saolun canlarımŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
:roflol:
Ayy çok güldürdün beni gündüzüm...sen çok yaşa e mi...kaydirigubbakcemile5

ama öyle sibel abla ben evde gülüp çoşmasam kimse enerji almayacak vallah:roflol:

ilk tanıştığımızda sana enerji verememiş olabilirim

arzuco ben bi ara resmini çekicem 7 dükkan süprüntüsünün:)tütsüyü sabahları yakarım,akşam yakmayın diyorlar.akşam yakmam..günde 2 tane falan yakarım
desibel ve narcoleptic çok güzel bilgiler vermiş oldunuz saolun canlarımŞeniz

tamam canım bi göreyim bende merak ettim. bende salonun güneydoğu bölümünde üc tane kırmızı mum var feng shuide para simgesiymiş. gerçi parayı hala bulamadık emme duruyor yinede.. :teytey:

X