• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizde Akrep

LoreleXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
69
1
86
39
İstanbul
evet bir derdim var :/
evimizde yatak odasında akrep gördüm hemde küçükte değil çokta korkarım üstelik sabahtan beri giysilerimi, ayakkabılarımı sirkelemekten helak oldum.. duyduğuma göre tek dolaşmazlarmış üstelik :s hayatımda ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum ailem abarttığımı söylüyor ne yapacağımı şaşırdım fisfisfis

bence hiç abartmıyosun çünkü bende çok korkarım
nerden girmiş olabilir evin bahçesi falan var mı

biz 8. katta oturuyoruz evimizde 2 kez akrep bulduk ama cok oldu 6-7 sene önce sanırım catıdan inmiş eve..
devamı gelmedi valla. bayada büyüktü.. dikkatli olmak lazım elbiseleri sirkelemeden giymemek lazım :1closedeyes:

evde akrep goruyosun ve aılen abartıgını soluyor ınanamıyorum
ve o akrep halen evde olemı ve ustelık tek dolasmıyolarmıs
ben olsam evden kacardım

hayır değil öldürdük evden kaçıp nereye gidebilirimki sabahtan beri sağımı solumu kontrol etmekten deli gibi gözüküyorum

evet bir derdim var :/
evimizde yatak odasında akrep gördüm hemde küçükte değil çokta korkarım üstelik sabahtan beri giysilerimi, ayakkabılarımı sirkelemekten helak oldum.. duyduğuma göre tek dolaşmazlarmış üstelik :s hayatımda ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum ailem abarttığımı söylüyor ne yapacağımı şaşırdım fisfisfis

abartmak mııı, akrep herhangi bir böcek değil ki zehirlerse öldürür. koş eczaneye ilaç al, tek gezmez diye bişey yok tek gezebilir. yayla yerinde tavuk beslemelerinin sebebi akrebi yemesidir. tabi siz tavuk bulamayacağınıza göre hemen ilaç alın. ben çok korkarım tüğlerim diken diken oldu okurken bile.

ilaçlar bildigim kadarı ile koku yapıyor , yigenlerimde evde ve küçük olduklarından başka biyerde kalma fikri zor gibi geliyor.. 1 haftaya kadar ilaçlama işi hallolur o zmana kadar ne yapacagımı düşünüyorum asıl hayır ailemde o kadar rahat ki beni deli ediyorlar

mecidiyeköyde oturuyorum

bencede hemen ilaçla canım bende takıntı olmuştu bi ara akrepler o yüzden asla terliksiz dolaşamıyorum evde

benimde yengemlerim ewinde çıkıor ama onlar bir ilaç bulmuşlar we o ilaccı kullandıklarında 6 ay çıkmıormuş yengemde bu sitede üye msn de gördüğümde söylerim o sizi daha iyi bilgilendirir ilac hakkında

ilaçlar bildigim kadarı ile koku yapıyor , yigenlerimde evde ve küçük olduklarından başka biyerde kalma fikri zor gibi geliyor.. 1 haftaya kadar ilaçlama işi hallolur o zmana kadar ne yapacagımı düşünüyorum asıl hayır ailemde o kadar rahat ki beni deli ediyorlar

mecidiyeköyde oturuyorum

benim abim de mecidiyekoyde oturuyordu onun da evinde akrep olmustu mecidiyekoy akrep yeridir derler hatta canim acilen gidip ilacini almalisin degilse bu tedirginlikle kafayi yersin

bizde yazlıkta görmüştük ben gördüm perdeği kapatırken duvardaydı ve elim ona değiyordu az daha baba gel dedim babam bıçak batırdı akrepte kıskaçları ile kendine sokuyordu...
babam dedi ölüm anında kendini sokarmış akrep...

Akrepleri hiç sevmem...

Benim evimdede çıktı arkadaşım hatta ben öldürdüm eşim öööööyyyyle bakakaldığı için :)
banyonun camından girmiş biz ilaçlamadık evi ama heryeri kontrol ettim birkaç gün tedirgin oldum camları açmadım birsüre çok evham yapma takıntı olarak kalır sonra ama önlemini de al derim
Geçmiş olsun ve kolay gelsin

canım valla kk uyeye oldugundan beri...
evde solucan çıktığını ,kertenkele girdiğini gördüm duydum...
ama akrebı ilk defa duyyorum...
bakalım ömrümüz olursa daha neler duyacağız...
ben sürüngenlerden çok korkarım...
ilaç alın derim...

cnm merhaba bende sarıyer taraflarında oturuyorum.binamızın çevresi bahçe.yaz aylarında ille bir tane görüyorum.çok can sıkıcı bir durum.pencerelere sineklik taktırdık.dış duvardan.açık pencere varsa giriyorlarmış.birde beyaz toz bir ilaç aldık karaköyden.dip köşe serptik.azar azar.şimdi içim rahat.ama hep tetikteyim.evde küçük çocuk varsa.serpiştirilen ilaç sakıncalı olabilir.dikkatli olun.umarım.son görüşünüzdür

ayh bende çok korkarım yaa öyle şeylerdenn:S
yani böcekten falan bide akrep düşünemiyorum
aklımı oynatabilriim

Back