Yeni ev sahibinin hakları borçlar kanununda belirtilmiştir. Tahliye zorlu bir süreç. Bir avukata danışmanız iyi olur.
Ya resmen dediğiniz gibi oldu iyilik yaptık rezillik yaşıyoruz. 1 hafta dediğinden beri evde koliler hazır bekliyoruz. Babasını aradık geri dönüş bekliyoruz.Babasını uyarın derdinizi anlatın güzelce olmadı polis ile avukat ile gidin evinizden çıkarıp yerleşin.Kaç kez uyarmışşınız sizde kira ödüyorsunuz sonuçta.İyilikten anlayıştan maraz doğuyor işte
Kira verecek biri değil gevşeğin teki. Zaten anası babası buna kızıp satmış evi. Hep hazır bekliyor dedi.Açık açık söyleyin. Bizi oyaladığınız her gün kira işliyor. Kiramı ödeyin ozaman diyin.
Olmalı kiracı değil çünkü.Adam noter falan saçmalıyor. Sanki kiracı gibi hakkı varmış gibi davranıyor benim merak ettiğim bu konuda direkt çıkarma hakkımız var mı
Maalesef öyle bir hakkınız yok. O yüzden avukata danışmanız iyi olur dedim. Hukuki süreç de uzun sürüyor. Müdahalenin meni ya da taşınmazın teslimi için ifa davası açacaksınız büyük ihtimalle. Umarım bunlara gerek kalmaz bir an önce kendisi tahliye eder.Adam noter falan saçmalıyor. Sanki kiracı gibi hakkı varmış gibi davranıyor benim merak ettiğim bu konuda direkt çıkarma hakkımız var mı
Kira verecek biri değil gevşeğin teki. Zaten anası babası buna kızıp satmış evi. Hep hazır bekliyor dedi.
Kiracı değilse şuan işgal ediyor evinizi... Polisi arayın çıkartırlar anında
Kiracınız değil, ev sahibi sizsiniz. Polis zoruyla çıkarabilirsiniz. Arayın söyleyin olmadı polisi arayın onlar çıkarır.
Off ya...Maalesef öyle bir hakkınız yok. O yüzden avukata danışmanız iyi olur dedim. Hukuki süreç de uzun sürüyor. Müdahalenin meni ya da taşınmazın teslimi için ifa davası açacaksınız büyük ihtimalle. Umarım bunlara gerek kalmaz bir an önce kendisi tahliye eder.
Neden versin kiBabasindan alin kiranizi.
Durun hemen üzülmeyinOff ya...
Evi teslim etmesi için gereken süreyi yazılı şekilde belirtmiş olsaydınız teslim borcunu yerine getirmediği için tazminat talep edebilirdiniz.Neden versin ki
Neden versin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?