Üniversite mezunuyum. Kpss ye hazırlanıyorum. Üniversitede pis öğrenci evi dediğimiz evler gibi oluyor 2 gün bırakırsam . Kyk bal dök yala bizim evin yanında.Sinava kadar sabredin,sehir disinda bir okul kazanin. Kyk bile daha temiz gorunuyor su an sizin evden.
Kpss ye gireceğim. Kendimi motive etmeye çalışıyorum sınavı kazanırsan gideceksin kendi temiz evin olavak sınava odaklan diye ama olmuyor. Kpss de malum kazanması zor bi sınav. Olup olnayacağı brlli değilNe Sınavına gireceksin ?
Bazı insanların yapısı öyle Gamsız ne yapsan değişmiyorlar .
Mecbur tekrar Söylemen gerekir . Annene babana kardeşine gerekirse kız hepsine .
Sınavına odaklan ama en Güzeli sonra zaten ayrı eve çıkarsın .
O zaman aparta cikarsiniz kazanincaÜniversite mezunuyum. Kpss ye hazırlanıyorum. Üniversitede pis öğrenci evi dediğimiz evler gibi oluyor 2 gün bırakırsam . Kyk bal dök yala bizim evin yanında.
Evet kpss. Yeterli puanı alabilsem kesinlikle burda durmam artık. Bazı insanlar değişmiyor evet ama ben değiştim.küçükken bendr aynı annem gibiydim sonra üniye gittim geldim daha düzEnli temiz biri oldum. Şimdi kafayı yiyorum ama burda .keşke bendr aynı kalsaydımkpss mi sınavınız
atama vs olacaksa başka bir ile tercih yapın ve gidin
bazı insanlar çok rahat ve değişmiyor malesef
İyi fikirmiş ama evde ortak para biriktirilen bi yer yok. Hasta değil. Eskiden beridir evimiz hep pistir zaten. Sevmiyor ev işi yapmayıPara biriktirilen bi yer var mı evde?
Ordan al bi 150 200 tl yardımcı kadın çağır her hafta yap bunu "siz temizlemiyorsunuz temiz tutmuyorsunuz böyle devam ettikçe bunu yapıcam" de. Annen hasta mı neden bi makineye tutmuyor evi?
Hiç belli olmaz . Sen kendini yıpratma . Baban sana harçlık vermiyor mu al oradan miktar para al kadın çağır temizliğeKpss ye gireceğim. Kendimi motive etmeye çalışıyorum sınavı kazanırsan gideceksin kendi temiz evin olavak sınava odaklan diye ama olmuyor. Kpss de malum kazanması zor bi sınav. Olup olnayacağı brlli değil
İyi fikirmiş ama evde ortak para biriktirilen bi yer yok. Hasta değil. Eskiden beridir evimiz hep pistir zaten. Sevmiyor ev işi yapmayı
Bu akşam temizlikçi olayını konuşayım en iyisi. Annem kesin alınacak ben temizlik yapmıyomuyum diye ama yapmıyor. İşteSınavı bahane et babandan al 200tl yardımcı çağır dip köşe temizlesin.. Hiç strese girme. 15 günde 1 çağır.
Her gün klozete lavaboya çamaşır suyu dök kendin için öyle idare et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?