• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimin Kapılarını Açıyorum ( 11 ay sonra ) :)

mutfağı bi yerden hatırlıyorum,çünkü fayanslarla halıyı çok beğenip kaydetmiştim zamanında :))
ama eski konularında bulamadım herhalde bahsettiğin kuzeninin açtığı yerde görmüşümdür

çook güzel bir ev de ben hiç anlamamışımdır salon ve oturma odası arasındaki farkı,Çok eve gittim ama çok azında gördüm iki ayrı oturma alanı olduğunu
Herhalde çocuklar olduğunda kaldırılıyo içlerinden biri?

Teşekkür ederim canım :) muftağımı görmüşsündr birkaç yerde daha :) Salonla oturma odası arasında hiç bir fark yok. Yazın ikisinde de oturuyoruz. 2 taane odamız var işte.
Çocuk için kullanmayacağım cnm :)

nurcum güle güle otur evin çok güzel mor salonun ayrı bir güzel köşem takımından memnunmusun ben çok beğeniyorum fakat kullanışlımı acaba nasıl birde mutfağına bittim muhteşem bir uyum var çok beğendim

mor takımlı oturma odanı ve özellikle mutfagını çok begendim ya güle güle otur canım çok güzel görünüyor..
evin genişmiş masallahçok begendim.allah bize de nasip eder inşallah:):9:

nurcum güle güle otur evin çok güzel mor salonun ayrı bir güzel köşem takımından memnunmusun ben çok beğeniyorum fakat kullanışlımı acaba nasıl birde mutfağına bittim muhteşem bir uyum var çok beğendim

Çok teşekkür ederim :) Köşe takım çok rahat ama bir özelliği yok süs sadece benimki. Ne açılıyor ne de altı sandıklı. Hiç aklıma bile gelmemişti alırken :)

mor takımlı oturma odanı ve özellikle mutfagını çok begendim ya güle güle otur canım çok güzel görünüyor..
evin genişmiş masallahçok begendim.allah bize de nasip eder inşallah:):9:

Çokk teşekkürlerr :16: Evim geniş Allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin.. Bu arada geniş evin temizliğide zorr :50:

güle güle otur canım çok güzel maşallah...:nazar::nazar::nazar:
mutfağına bayıldımmmmm:16:

herşey çok güzel hele de mor takımına bayıldım benim favori rengimdir :16: Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

eviniz gerçekten çok şeker 41.kere maşallah özellikle lila koltuklarınıza vuruldum acaba markasını ögrenebilir miyim ?? rabbim agız tadınızı bozmasın güle güle oturun....

eviniz gerçekten çok şeker 41.kere maşallah özellikle lila koltuklarınıza vuruldum acaba markasını ögrenebilir miyim ?? rabbim agız tadınızı bozmasın güle güle oturun....

Çok teşekkür ederim beğenen herkese :16:

evimdeki bütün herşey Bellonadan :1:

$06072012544.webp$06072012543.webp$06072012545.webp$06072012547.webp$06072012548.webp$06072012550.webp

Bu da yatak odam arkadaşlar :))

Maşallah evin çok güzel ve düzenli.:nazar: :nazar:
Güzel seçmişsin mobilyalarını, mutlulukla otur inşallah :34:

hepsi çok güzel güle güle otur bende resimlerinizi yatak odanoız harici asmaya karşıyım ama her şey güzel evin kaç m2 acaba

harika cok begendim, lila delisi biri olarak lila dosenmis odana bayildim ya keske budada olsa lila koltuklr hemen alirim. yurtdisinda oldugum icin maalaesef yok burda degisik koltuklr hepsi siyah yada beim istmedigim modeller. RABBIM saglikla huzurla oturmayi nasip etsin.

Back
X