- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi Sare Lavinya
Valla yiyorlar canım kaç kere söyledim anne yapma diye bak ben evinde yemek yemiyorum diye tmm diyor yine yapıyoray hayatta yiyemem mümkün değil, eşim şimdi evde ben işteyim eczaneden bişi almış bakalım, herşeyi atayım dolaplarıda onla sileyim, inşallah kurtulurum
canım bakliyat dolabındaki herşeyi at benimde dün gece uykusuzluktan başım çatlıo güve olarak göremesende unun içinde küçük küçük şeyler oluo çok zor görünüo benimde tuzumun ve irmiğimin içinde vardı
hepsini at çöpe güzelce sil dolabını ilaçlatmana gerek yok dün gece bende çıldırdım valla hala kaşanıorum kımıl kımıl öğğğğ
demekki bu sorunu yaşayan tek ben değilim, bende kaynağını bulurum umarım, kökünü kazırımayyynen bizim evide bastı bi ara. bayılacaktım artık heryerde kelebek görmekten öldürmekten. bide üstü tozlu gibi oluyor bunların öldürünce tozu kalıyor olduğu yerde.
taaaaki annem gelip kaynağını bulana kadar. kabuklu ceviz vardı poşette. biz ne bilelim kabuk cevizin güveleneceğini. ordan oluyormuş. onu attık şimdi azaldı. sanırım biyerlere yumurtladı bu namertler hala ara ara görüyorum gördükçe öldürüyorum. böyle böyle bitecek.
kaynağını bulda işte canım sıcaklar nem baskın hava hepsi etkendemekki bu sorunu yaşayan tek ben değilim, bende kaynağını bulurum umarım, kökünü kazırım
yok etmedim sadece mutfağa bakıcam, bi eve gideyimde. olmadı heryere bakarım tek tekkaynağını bulda işte canım sıcaklar nem baskın hava hepsi etkenherşeyide buzdolabına koyamıosunki kıyafet dolaplarını falan kontrol ettinmi
Guve ilk önce yumurtlar sonra kurtlanır o kurtlarda sonra kelebeğe döner benim unum pul biberim ve mısır unum falan hep olmuştu.hepsini attım.sende at yumurtaları anlayamazsın anca kurt ve kelebeği görüyorsun birde deli gibi uçuşuyorlar yakız kelebekler var işte dolapta mutfakta heryerde cirit atıyolar, kelebek dediğim güve işte
Neden ki çamaşır suyu nu ben kullanıyorumMutfağınızda çamaşır suyu kullanmayın lütfen güveden kurtulacam derken kanser olursunuz. Hatta tuvalette de kullanmayın. Her şeyi çıkarıp güvelenenleri atın dolapları silip havalandırın. Kurularınızın dolaplarınızın içinde üç dört tane at kestanesi saklayın güvelenmez
Zararlı olduğunu bilmiyor musunuz? Günümüzdeki kısırlığın, üreme ve boşaltım sisteminde görülen sorunların en büyük sebeplerinden biri de tuvalete dökülen çamaşır suyudur. Boğaz enfeksiyonlarının en büyük nedeni bulaşık deterjanlarıdır. Bir yıldır kimyasal bulaşık deterjanı kullanmıyorum ve bir yıldır bademcik şişmesi farenjit olmadımNeden ki çamaşır suyu nu ben kullanıyorum
Canım ilk yıllar bende çok şeyi çöpe atmak zorunda kalmıştım sonra tüketeceğim kadar almaya karar verdim .demekki bu sorunu yaşayan tek ben değilim, bende kaynağını bulurum umarım, kökünü kazırım
Ee ne kullanmalıyız, yalayarak mı temizleyeceğizZararlı olduğunu bilmiyor musunuz? Günümüzdeki kısırlığın, üreme ve boşaltım sisteminde görülen sorunların en büyük sebeplerinden biri de tuvalete dökülen çamaşır suyudur. Boğaz enfeksiyonlarının en büyük nedeni bulaşık deterjanlarıdır. Bir yıldır kimyasal bulaşık deterjanı kullanmıyorum ve bir yıldır bademcik şişmesi farenjit olmadım
Ee ne kullanmalıyız, yalayarak mı temizleyeceğiz
Sirke karbonat ve limon yağları da çıkartıyor mu?Sirke , karbonat,limon bunlar dezenfekte ediyor oldukça.
Birde cif. Oda kimyasal ama çamaşır suyu kadar değil.
Bulaşıklara bile çamaşır suyu kullananlar var. Hiç acımıyorlar kendilerine
Evet yalamaya başlayabilirsinEe ne kullanmalıyız, yalayarak mı temizleyeceğiz
Ay yok sen devam et ben beğenmedim senin yöntemlerini.Evet yalamaya başlayabilirsin
Sirke karbonat ve limon yağları da çıkartıyor mu?
Ben pek çamaşır suyu kullanmam boğazım şişer hemen ama bulaşık deterjanı da kullanıyorum yani.