evimi güveler bastı a dostlar!

attım attım hepsini, korkum şu baktım una falan görünmüyor bişi görünmezmi? yoksa farketmediğim başka bişimi güvelendi?
Büyük ihtimalde o dolaptadır canım hepsinin içine bak teker teker hatta içim rahat etsin dersen boşalt bir kaba birşey yoksa tekrar koyarsın malzemeleri atma cam kavanoz daysa ama dediğim gibi birşey yoksa bir diş sarımsak koy içlerine.

bide tuz koymak lazımmış bakliyatların içine, öyle dediler, artık denerim herşeyide yeterki kurtulayım şunlardan

haklısın, atayım orda ne var ne yoksa, hatta ben elimi süremem eşime attırayım, valla bayılasım geldi
O kadar tiksiniyorum ben de.
Otları eşime attırmıştım yakaladım işe gitmeden.
Tutturdu çok kıymetli ürünlerini atmayalım diye, hepsini attırdım.
İlaç alın, sıkın mutfağınıza. Kalmaz bişey o zaman. Kolay gelsin.

Bende araştırıyorum ilaç falan
bulursam söylerim naftalin falan koy kıyafetlerinin arasına da sıçramasın hiç baş edemezsin

benim kapalı kavanoz mısır unuma girmişler ben kapağını açamıyorum onlar nasıl girdi bilmem :/

ayyy ağlarım bak heryeri sararsa, evi yakarım yani o derece tiksindim :)

Canım,benimde marketten aldığım pirincin içinde çıktı bir kez o top top olan şeyler, sonradan kelebek oluyor. Marketten aldım kiler dolabına koydum,bir sonraki gün açtım bingo. Attım pirinci ama baharatlarıma da bulasmıştı,kilerde duran kapalı pakettekilere. Onlarıda attım,dolabıda dezenfekte ettim görmedim bir daha. Baharatta da oluyor bu meret. Baharat,bakliyatlar ne varsa kontrol etmelisin mutlaka. Birinde varsa çoğalır yine.
Birde bakliyatlarının kavanozlarina tuz yada soyulmamış sarmısak ekle,gelmiyorlar ikisinede

baharatalarım o dolaba uzak yerde, çekmecede, onlarıda mı atayım ki? yoksa sadece o dolaptakilerimi?

Bizde de her sene yaz bitişi oluyor. Kayınvalidemin plastik 5'li dolabı vardı. Onun içine de bakliyat koymuş. Bir baktım o dolabın çekmece aralarında koza yapmış böğğğ. Attım öylece. Şimdi yine 1-2 gördüm, bakalım bu sefer hangi delikteler

işin kötüsü ben nerden çıktıklarını bilmiyorum, keşke bilsem direk oraya müdahale ederdim

baharatalarım o dolaba uzak yerde, çekmecede, onlarıda mı atayım ki? yoksa sadece o dolaptakilerimi?
Canım bak içlerine,kelebeğe donmeden önce minik minik top şeklinde oluyorlar anlarsın zaten. Aynı dolapta değilse muhtemelen yoktur ama bak için rahat etsin. Benim ki 1 günde dağılmış düşün.

Canım bak içlerine,kelebeğe donmeden önce minik minik top şeklinde oluyorlar anlarsın zaten. Aynı dolapta değilse muhtemelen yoktur ama bak için rahat etsin. Benim ki 1 günde dağılmış düşün.
ben baya oldu göreli kelebekleri ama dedim ya ne bilim normal kelebek sandım. eyvahlar olsun ozaman heryeri sarmıştır!

ben baya oldu göreli kelebekleri ama dedim ya ne bilim normal kelebek sandım. eyvahlar olsun ozaman heryeri sarmıştır!
Evet yumurta bırakır onlar
Ise gideyim sana uzun uzun yazacam ben kafayı yedim bunlar yüzünden kaç ay
Ama kurtuldum çok şükür
Evde herseyi attım çöpe herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…