- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- Konu Sahibi Sare Lavinya
naftalin mi canım?
onun tablet olanı sıkıştırılmış iğrenç bi kokusu var.
genelde hastanelerde falan lavabo içine konur ya onu demiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naftalin mi canım?
tamam canım haklısın bi eczaneye yada aktara sormakta fayda var.onun tablet olanı sıkıştırılmış iğrenç bi kokusu var.
genelde hastanelerde falan lavabo içine konur ya onu demiştim.
bilgece tam olarak bendeki böyle bişi uçuşuyorYa benim de evimde var bu son zamanlarda. Ne yaparsam gitmiyor. Mutfakta iste 3 4 tane. Ama kelebek gibi degil kucuk ucan seyler.
Baharatlarim orta yerde falan degil ki. Bakliyatlarimin da agzi kapali.
Nerden gelmis olabilir killandim simdi ben de ya..
ay kız deme yün yatağım var ama mutfağa en uzak odada, onuda sarmışlarmıdır?fındık fıstık ceviz vs kabuklu ya da kabuksuz onları da çok seviyor
buğday yarma vs severler
onları kontrol edin
bir de varsa yün yatak yorgana dikkat
sarılı halı vs varsa
Yok bendeki biyle degil kucucuk ucan siyah bi sey. Ama bu kelebek bence disardan geliyordur ama tabi bilemedim..bilgece tam olarak bendeki böyle bişi uçuşuyor
yok canım güve bu, sendeki bozulmuş bişi yada çöpün üstünde uçuşanlardanmı?Yok bendeki biyle degil kucucuk ucan siyah bi sey. Ama bu kelebek bence disardan geliyordur ama tabi bilemedim..
yok canım güve bu, sendeki bozulmuş bişi yada çöpün üstünde uçuşanlardanmı?
ay kız deme yün yatağım var ama mutfağa en uzak odada, onuda sarmışlarmıdır?
akşam eve gidince artıkkoş bak valla
esasen onlar iki farklı tür imiş ama sen yine de kontrol ettt
Ya benim de evimde var bu son zamanlarda. Ne yaparsam gitmiyor. Mutfakta iste 3 4 tane. Ama kelebek gibi degil kucuk ucan seyler.
Baharatlarim orta yerde falan degil ki. Bakliyatlarimin da agzi kapali.
Nerden gelmis olabilir killandim simdi ben de ya..
kestaneyi hiç duymadım, aslında denize çok yakın evim, nemli sayılır ama 2 yıldır hiç olmamıştı.Nemli yerde yaşıyorsan çok olur. Komşumuzun muğlada kızı vardı kilolarca at kestanesi toplayıp götürürdü. Kıyafet dolapları çekmeceler, mutfakta yiyecekler her şeyin içine üç beş tane atınca böceklenmiyor dediler. Gercekten denedim kuru fasülyem nohutum bir yıldır sağlam. Tabi ki her sene o kestaneyi değiştirmek lazım
atıcam mcbur yaa of kökten kurtulmam lazımCanım bakliyatlarını sırayla tepsiye dök incele top top bi araya büzüşük kozaları bulmaya bak,başka yerde olmaz o makine çekmene gerek yok öle yerlerde yaşamazlar, unda hiç görmedim ben çörek otu vs pirinç,bulgur iyi bak yada herşeyi at komple
Atarsan bişey kalmaz güve denen şey kendiliğinden oluyor Allah'ın hikmeti işde. Uzun süre kalan bakliyatlar vs de,Yün yatağına naftalin koy kokusuna gelmez derler yünün güvesi ayrı o dışardan geliyor bildiğim kadarıylaatıcam mcbur yaa of kökten kurtulmam lazım
ay hayatta yiyemem mümkün değil, eşim şimdi evde ben işteyim eczaneden bişi almış bakalım, herşeyi atayım dolaplarıda onla sileyim, inşallah kurtulurumAtarsan bişey kalmaz güve denen şey kendiliğinden oluyor Allah'ın hikmeti işde. Uzun süre kalan bakliyatlar vs de,Yün yatağına naftalin koy kokusuna gelmez derler yünün güvesi ayrı o dışardan geliyor bildiğim kadarıyla
Korkma evi sarmaz kız öle olsa kaynanamı güve sarar her gidiyorum güve ayıklıyıralıyor yığıyor evi sonra güveleniyor senin gibi çöpede atmaz aylıklar yer ve yedirir o yüzden ben kuru yemem onun evinde varsa sebze