• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime yardimci bayan ariyorum!

toprakgunes

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
7
0
16
İstanbul
Merhaba ben calismiyorum fakat 15 aylik bir oglum var ve 5,5 aylik hamileyim..ev islerine yetisemiyorum.haftada 1 tam gun ya da 2 yarim gun gelebilecek bayan arkadaslardan haber bekliyorum.evim ufak 75 m2.cevap yazan arkadaslar lutfen gunluk ucretini yazsinlar.istanbul avrupa yakasindayim.

slm ben serap denemek amaclı istersen ilk gelıste 80 olsun istersen oda bebişimize hedıyemız oldun :))) bebişinde hayırlı olsun saglıklı saatlı hayırlı bır ewlat olsun allah analı babalı yüyütün ailenle beraber:)
:17:

Ben garant, avrupa yakasında nerede oturuyorsunuz bende ev işi arıyorum grantcım umarım ıstedıgın gıbı bır iş bulursun allah yardımcın olsun ama ben basladım ve aylardır burdayım tatlım işlll sende bulusun bır ş hım bu arada arkadaslar bır tane kızımız oldu :))))

Ben garant, avrupa yakasında nerede oturuyorsunuz bende ev işi arıyorum grantcım umarım ıstedıgın gıbı bır iş bulursun allah yardımcın olsun ama ben basladım ve aylardır burdayım tatlım işlll sende bulusun bır ş hım bu arada arkadaslar bır tane kızımız oldu :))))

Teşekkür ederim serenselenciğim. İş arayışım devam ediyor aklınızda olsun.
Bu arada bebek, anne ve babası için uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Sana da kolaylıklar gelsin.

Back