• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime Hoşgeldiniz:)

Merhabalar öncelikle eviniz çok zevkli döşenmiş biz de yeni evimizin detayları ile uğraşıyoruz siteye göz gezdirirken sizin tezgah arkası fayanslar gözüme çarptı gerçekten çok hoş ve değişik .tam aradığım gibi bir model aslında.bilginiz varsa hangi marka ve model olduğunu söylerseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşım,
beğendiğine çok sevindim, teşekkür ederim. Mutfakta en zor karar verdiğimiz kısım tezgah arası fayanslardı. nasıl olacağını bir türlü kestiremiyorduk:) ben aslında çelik fayanslardan istiyordum fakat bize önermediler çünkü zamanla renginde değişik olabiliyormuş, çok çabuk çiziliyormuş diye baştan uyardılar. bizde vazgeçtik doğal olarak:) ben yinede metal görüntü vermesi için metal renkli cam fayanslardan düşündüm ve bunları bulduk. MCM diye bir markaydı yanlış hatırlamıyorsam. MCM Kristal Cam Mozaik diye bak istersen yapı marketlerden. Hatta bizim beğendiğimiz bu modelin arasında siyah taşlarıda vardı ama ben tam anlamıyla metalik görünsün diye onları arasından çıkarttırdım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hayırlısı olsun, siz de iyi günlerde oturun inşallah.

Sevgiler.

kapı süsü yaptım, sizinle de paylaşmak istedim:)
Sevgiler.

$12.webp

Vallahı evınızın dekorasyonundan cok temızlıgınız ve tertıbınız dıkkatımı cektı supersınız ve bende '' eve gıdınce gereksız herseyı atma''ıstegı uyandırdınız.Sağolun :)

Vallahı evınızın dekorasyonundan cok temızlıgınız ve tertıbınız dıkkatımı cektı supersınız ve bende '' eve gıdınce gereksız herseyı atma''ıstegı uyandırdınız.Sağolun :)

Çok teşekkür ederim, ne kadar az eşya olursa temizlik o kadar kolay oluyor. hele birde evde bir çocuk varsa:))))

Sevgiler.

evinizin geneli çok hoş ben yalnızca salon sandalyelerini beğenmedim .tezgah arası fayanslarınız çok farklı ve güzel .evinizde mutlu ve huzurlu olun inşallah...:nazar:

Back
X