Kapı kilitliydi kapıyı esnetip kilitten kurtarmışlar. İşin komiği benim dairem 5. Katta ve asansör çalışmıyor adam rahat rahat herşeyi taşımış ya
Siz ne yaptınız nasıl önlem aldınız nasıl aştınız?
Evin biraz ilerisinde iş yeri var oranın kamerasını söyledik ama hala polisten ses çıkmadı. Benim korkum tekrar gelmeleri çünkü adam bu kadar rahat çaldıysa ve kimse müdahale etmediyse yine gelir diyor herkes ciddi korkuyorumHayret birşey ya
İnsanlar çalışmak yerine hırsızlık gasp ediyorlar
Güvenlik arttırın canım çok geçmiş olsun
Sokakta kamera yok mu ?
Daha detaylı incelense ip ucu bulunur bence
Kapı kilitliydi kapıyı esnetip kilitten kurtarmışlar. İşin komiği benim dairem 5. Katta ve asansör çalışmıyor adam rahat rahat herşeyi taşımış ya
Siz ne yaptınız nasıl önlem aldınız nasıl aştınız?
Eşimde öyle düşünüyor eve önlem alalım diyor. Alarm taktırıcaz ama kilidi değiştirmeye gerek var mı ki ? Çünkü onlar levyeyle açmışlar. Biz de yeni evliyiz muhtemelen bizi de takip etmişler ikimizde çalışıyoruz. Takip etmiş oldukları düşüncesi beni çok rahatsız ediyor. 2 yıllık emeğimiz gitti hem maddi hem manevi zarardayız. Kiracıyız evi zar zor idare ederken ekstra kaybımız oldu psikolojik olarak çok kötüyümBaşta evden çok korktum, taşınsak iyi olur diye düşündüm ama sonra hırsıza kilit dayanmaz sözünü hatırlayıp evden ayrılmamaya karar verdik.
Tabii kilitleri değiştirdik, camlara falan emniyet kilidi taktık.
Çok zor bir süreçti. Eve her geldiğimde evi yine o şekilde göreceğim diye düşünüyordum ve hiç abartısız yaklaşık 1 sene sürdü bu durum.
Başta çok üzüldüm, günlerce ağladım sinirden. Evin o hali çok uzun süre gitmedi gözümün önünden ama sonra iyi ki evde değildik demeye başladım.
Allah yanlarına bırakmasın diyorum her seferinde. Biz de yeni evli sayılırdık o dönem ve büyük ihtimalle bizi de takip ettiler. Evde olmadığımız bir akşam fırsattan istifade içeri girdiler.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Evin biraz ilerisinde iş yeri var oranın kamerasını söyledik ama hala polisten ses çıkmadı. Benim korkum tekrar gelmeleri çünkü adam bu kadar rahat çaldıysa ve kimse müdahale etmediyse yine gelir diyor herkes ciddi korkuyorum
Başta evden çok korktum, taşınsak iyi olur diye düşündüm ama sonra hırsıza kilit dayanmaz sözünü hatırlayıp evden ayrılmamaya karar verdik.
Tabii kilitleri değiştirdik, camlara falan emniyet kilidi taktık.
Çok zor bir süreçti. Eve her geldiğimde evi yine o şekilde göreceğim diye düşünüyordum ve hiç abartısız yaklaşık 1 sene sürdü bu durum.
Başta çok üzüldüm, günlerce ağladım sinirden. Evin o hali çok uzun süre gitmedi gözümün önünden ama sonra iyi ki evde değildik demeye başladım.
Allah yanlarına bırakmasın diyorum her seferinde. Biz de yeni evli sayılırdık o dönem ve büyük ihtimalle bizi de takip ettiler. Evde olmadığımız bir akşam fırsattan istifade içeri girdiler.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Çok geçmiş olsun sana da canım , insanın canı çok yanıyor Nasıl elleri gidiyor harama aklım almıyorHayal dahi edemiyorum çok üzüldüm
Benim de banka kartım çalınmış, banka postayla yollamış ama hırsızlar bir şekilde posta kutumdan zarfı almayı başarmışlar?!? Benim de ona moralim bozuk yarın polise pztesi bankaya gidicem umarım zararımı karşılarlar az buz para değildi çünkü. Haram zıkkım olsun ne diyeyim
Evin biraz ilerisinde iş yeri var oranın kamerasını söyledik ama hala polisten ses çıkmadı. Benim korkum tekrar gelmeleri çünkü adam bu kadar rahat çaldıysa ve kimse müdahale etmediyse yine gelir diyor herkes ciddi korkuyorum
Hayal dahi edemiyorum çok üzüldüm
Benim de banka kartım çalınmış, banka postayla yollamış ama hırsızlar bir şekilde posta kutumdan zarfı almayı başarmışlar?!? Benim de ona moralim bozuk yarın polise pztesi bankaya gidicem umarım zararımı karşılarlar az buz para değildi çünkü. Haram zıkkım olsun ne diyeyim
bisey kalmamis alacak alarmi bosa almayin artik
Ben hamileyken evde uyurken girmisti hirsiz evde ne var toplamis gitmis bende 3 saat araliksiz uyumusum
Cok korktum ama kimsese kalmadim
hala korkuyorum gozum surekli kapida surekli kalkip kontrol ediyorum
Gecmis olsun evinizden ayrilmayin geri donmesi zor olur
Allah razı olsun, polisler o kadar rahat rahat unutun hepsini dedi, hiçbir şey de çıkmadı. Parmak izi için de geldiler evi daha da berbat ettiler.
Taşınmayı ben istiyorum aslında ama hemen de ev bulunmuyor bir de eşim gittiğimiz eve de gelmeyecek diye bir şey yok biz önlem alalım diyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum
Hırsız gündüz biz işteyken girmiş, kapılar kilitliydi yine de açmışlar kapıyı. İstanbulMerhaba bende çok koekıuurm eşim gece çalışıyor onun için sorularıma lütfen cevap verin rica ederim
Hırsız akşam mı gündüz mü girdi
Kapıların alt üst ikisinde kilitlimydi
Binada kamera varmı
Levye ile nasıl açılmış
Hangi şehir
Alarm bugün takılacak dün gece ilk defa evde kaldık doğru düzgün uyuyamadım hiç , alarm takılırsa daha rahat ederim inşallahAllah korumus siz varken girmemisler. daha vahim de olabilirdi. giden gitmis artık yapacak bir sey yok. insallah bilgisayrda tabletlerde cok kisisel cok onemli seyler yoktur. benim de en korktugum seeydir hırsız. Allah dusmanımın basına vermesin. nasıl alısacaksınız bilmiyorum ama alarm yeterli olur, ananemin evinde de var, evdeki kedisi salondan mutfaga gectiginde bile telefonuna su su yonde soyle bir hareket var diye bilgi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?