- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Yok canm öylece duruyorVakti mi olmadi acaba
Tablet laptop falan çalınmış mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm öylece duruyorVakti mi olmadi acaba
Tablet laptop falan çalınmış mi
Gerçekten aklımız karıştı. Kamera taktırcaz alarm sistemi felanda kurdurcaz Allah korusun uyurken felanda girse kapı kilityliyken eliyle kapatmıs gibi acıyorlarAkil karismasi bir yana korkutucu durum.Kesinlikle camera takin en azindan korkar girmez bir daha
Allah cezalarını versin ya pis insanlar. Çok geçmiş olsunGerçekten aklımız karıştı. Kamera taktırcaz alarm sistemi felanda kurdurcaz Allah korusun uyurken felanda girse kapı kilityliyken eliyle kapatmıs gibi acıyorlar
Ahh nerde :) ya herkes teyzemle gecen seneden beri konuşmuyor o da güya sucsuzum ben diye hırsız çalmış imajı vermeye çalışıyor büyük ihtimal vallahi bende bıktımBaşkan kimsiniz siz Vehbi koç falan mı? Nedir bu hılhırhızsızdan çektiğiniz ? Evi mi değiştirseniz artık? Yolun sonu karanlıklaştı iyice. Geçmiş olsun
Aynen canm gizli kamera taktırcaz zaten vallahi bıktım bendeKilitli kapı nasıl açılır ya? Kilidi düşürmeleri lazım yani geri kapı kapanmaz diye biliyorum. Geçmiş olsun kamera kurdurun kimseye de söylemeyin. Gizli saklı yerlerde olsun kamera Allah korusun giren kişi gördüğünde kırar falan
Bu devletin polisi ne işe yarıyor pekiAhh nerde :) ya herkes teyzemle gecen seneden beri konuşmuyor o da güya sucsuzum ben diye hırsız çalmış imajı vermeye çalışıyor büyük ihtimal vallahi bende bıktım
Hic gerekmiyor valla pit diye açıyorlar. Camlarida, kapilarida. Bizim anahtar unutmustuk komsu geldi pit dye açtı. Aklim çıktı gorunce o kadar kolay acildigini.Kilitli kapı nasıl açılır ya? Kilidi düşürmeleri lazım yani geri kapı kapanmaz diye biliyorum. Geçmiş olsun kamera kurdurun kimseye de söylemeyin. Gizli saklı yerlerde olsun kamera Allah korusun giren kişi gördüğünde kırar falan
Polisler de bıktı caydırıcı ceza yok ne olacak elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık yapıyorlar artık.Almadılar bile mala zarar vermeye girer onunda fazla cezası yok dediler
Cok haklısın canm gecen sene o kadar delileee rağmen ceza almadı kaldı ki bu senemi alackalarPolisler de bıktı caydırıcı ceza yok ne olacak elini kolunu sallaya sallaya hırsızlık yapıyorlar artık.
Ah canm birde kim olduğunu bir bilsekgecmis olsun. Oha yani mutfak dolabinin alt supurgeligni bile sokmus. Se...z bence bu anca tecrubeli bir hirsizin aklina gelir..
Kendileri kazanmiyor elinkine goz dikiyor. nam....lar.
Yok canm öylece duruyor