- 22 Ocak 2017
- 11
- 0
- 1
- Konu Sahibi Feridefirijard
-
Hırsızlık derken ne alıyor ?Para ve kıymetli eşya ise evde tutmamanı öneririm.
Eşya alıyorsa bilemedim
Ama kanıtın olmadan birilerine söylersen suçlu çıkma olasılığın çok yüksek.
Tekrar geldiginde sıkı takip edinEşya ve resmi evrak kayıp. 2 kez geldi ikisinde de teker teker yok oldular . İğne deliğine kadar araştırdım yok.
Eşya ve resmi evrak kayıp. 2 kez geldi ikisinde de teker teker yok oldular . İğne deliğine kadar araştırdım yok.
Gözünüzle görmeden nasıl zan altında bırakırsınız ki? İnsanoğluyuz, unutkanız. Benim kayıp oldu diye ilan verdiğim ehliyetim buzdolabının içindeki ilaç kutusundan çıktı.
Bir yerlere koymuşsunuzdur, unutmuşsunuzdur.
Kamera koyun ve işin aslını tam öğrenin.
Hiç yalnız bırakılmıcak yani.Ne derdi varsa seninle kıskançlık var herhalde.
Konuşurken lafın arasında şunlar şunlar kayıp.Eminim evrak şuradaydı.Eve giren de belli.Şu şu Bi de sen.İnsanı aklından şüphe ettirecekler mi desen ?Belki kendini çok zeki sanıyor.Senin anlayabileceğini düşünmedi.
Hepsini düşündüm. Ama sonu yok. Beni suçlu çıkarmak gibi bir art niyetle yapıyor gibi
Çok da saçma ya.Beni affet mi izliyor nedir
Evinize almamak için bahane bulamıyorsanız değerli eşyalarınızı yatak odanıza koyup kapısını kilitleyin. Hatta mümkünse oturulan yer hariç bütün kapıları kilitli tutun.
Yatılı kalıyor. Ve kapılar da kilit yok. Evet herşeyi gizledim zaten
Eşinize neden söyleyemiyorsunuz ve neden sizde kalıyor ben olsam şimdiye yolardım yeminleYatılı kalıyor. Ve kapılar da kilit yok. Evet herşeyi gizledim zaten
Eşinize neden söyleyemiyorsunuz ve neden sizde kalıyor ben olsam şimdiye yolardım yeminle
Valla öle bi kondururum ki ne demek o öle evli insan sizde neden kalıyor ne münasebet ki ay bu eltiler beni bi gün kalpten götürecek yeminleEşim konduramiyor. Kardeşinin karısı.
Valla öle bi kondururum ki ne demek o öle evli insan sizde neden kalıyor ne münasebet ki ay bu eltiler beni bi gün kalpten götürecek yeminle
Bence konuşmanın ve evden kovmanın zamanı gelmiş de geçiyor madem eşiniz kondurmuyor bu durumu ona gizli bi kamera işinizi görür benceŞehir dışında yaşıyorlar. Periyodik olarak geliyorlar. Haklısın tam yolunacak türden. Şirinlik maskesi takmış şeytan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?