• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime giren yakınım hırsızlık yapiyor

Benimde başıma geldi bir kaç kez emin olmama rağmen kendime ait şeyi onda görüp, aynısından bendede vardı kayboldu arıyorum bir türlü bulamıyorum dediğim halde gözümün içine bakarak yalana devam etmesi...

Bir gün önce param yok deyip bir gün sonra sigara alıyor ve ne tesadüf benimde cüzdanımda 1 paket sigara parası eksilmiş!! o gece almış cüzdandan...

Eminim suçlama yapmıyorum ama ispat edemiyorsun...
Şimdi gelicem dediğinde evde yokum şurdayım burdayım diye laf değiştiriyorum yapacak bir şey yok...

Ayy ben bunun aynisin yillarca cekmek zorunda kaldim. Hic bisi yapamiyorsun abimin hanimiydi ihtiyaci olmadigi halde bende gordugu gozüne kestirdiği her seyi alirdi. En son dugunumde takilarimi takarken cikardigim kupelerimi,nisan bohcamdki kolanya dahil neler aldi uf cok zor onlara bisi olmuyor sizi delirtiyorlar. Bence kamera koyup ispat edin gorusmeyin. Ben abimden kopamayacagim icin cektim yillarca..

Eşine söyle geldiklerinde otel ayarlasın. Evimde hırsız istemiyorum de. Otel ayarlamam derse bu konuyu herkese söylerim olay çıkartırım de.

Benim bir tanidigim da böyleydi hırsızlık yapiyordu ama farkibda degildi çalıyor du ama caldiginin farkinda degil. Bu tanidiginizinda böyle bir durumu olabilir
. Çok zor bir durum

Enayi malı baldan tatlı felsefesi yapıyor
Olsa gerek, , , yoksa ihtiyacın varsa söyle diye konuş
Sende aynısı yap istemek yoluyla anlayana kadar :KK43:

Back
X