Herkes onca olaydan havluya takılı kalmış. ...gece dokuzda geldiler yemeği yiyip yattilar bizde sabah yedide uyanıp fakulteye gittik o ara havluyu düşünmedim ama beni arayip yenge banyo yapcaz esyalar nerde diye sorabilirlerdi hadi ben dusunemedim onlar dusunseydi tama kullandilar islak ıslak banyoda mi birakilir öyle... banyo yapilip giderde saçmi bırakılır kendi taragi varken dolabimdaki benim taragimmi kullanilir....izinsiz makyaj malzemelerimmi kullanilir...pija getirmez yengesinin abisinin kiyafetimi giyilir ya bunlar.Kv denizin memleketine gitseydiniz onları davet edeceğinize. Çünkü onları istemediğinizi çok belli etmişsiniz.Misal eve gelen misafire havlu lif vermemeniz çok ayıp bir davranış yıkanmasın mı insanlar yani!
takma o kocan olacak adamda 7 aylık bebekle esinin iş yaptıgını görmüyorsa istediği kadar üzülsünTövbe tövbe ettim ne ben gideyim ne onlar gelsin ....her sene aynı olay daha öncede geldiklerinde kaynimi yatagimda bulmuştum yatağıma uzanmış ti ki onlarin ayri odası yatağı vardı herseylerini hazirlamistim... kv sürekli yatak odamda namaz kilmis orda oturmayi istemisti salon varken hiç birşeye elini surmemis ki biz orucluyduk ramazan ayıydi kendi tutmuyordu yemege yardım bile etmez yaptığım yemekleri yemezdi ....her gelisleri sıkıntı
Cok gecmis olsun. Insallah bir daha yasamazsiniz.Aynen çok yanlış yerde yanlış şekilde patladim ....burda yazmadigim daha çok şey var kaynimin donuna kadar ben topluyordum ortalığı banyo yapıyo odanin ortasına eşyalarını atmlarinimi dersin arabami satışa cikatmistim dediğim fiyattan düşük teklif geldi eşim satsaydik dedi ben yok deyince kaynimin abi ne bakiyon yengeme kadın aklı anlamaz sat demesi yaptigim borege yumurtaya laf soylemesi bu ne biçim börek demesi surekli acim diye ortalikta dolasmasi kaynima ayrı gıcık olmuştum orda patladim ve kötü ben oldum
Herkes onca olaydan havluya takılı kalmış. ...gece dokuzda geldiler yemeği yiyip yattilar bizde sabah yedide uyanıp fakulteye gittik o ara havluyu düşünmedim ama beni arayip yenge banyo yapcaz esyalar nerde diye sorabilirlerdi hadi ben dusunemedim onlar dusunseydi tama kullandilar islak ıslak banyoda mi birakilir öyle... banyo yapilip giderde saçmi bırakılır kendi taragi varken dolabimdaki benim taragimmi kullanilir....izinsiz makyaj malzemelerimmi kullanilir...pija getirmez yengesinin abisinin kiyafetimi giyilir ya bunlar.
ki hic yüzümü asmadim ve laf soylemedim kapidaki lafa kadar ...bi arkadas yazmış gorumcen misafirlige gelmiş yatmış ne var diye benim bebeğim var onu emzirecek zaman bulamiyordum ortalikta donmekten ..herkes bir havludur tutturmus kimse kv ettigi hakaretlere laf etmemiş bir iki kisinin disanda gelinmisim hizmet etmek zorundaymisim yoksa kapı ordaymis beni kendi evimden kovdu bi nevi
Siz kaynim kaynim diyorsunuz da 18 yaşında tipik bir ergen. Ergen davranışları da bunun göstergesi kinamayin 17 yıl sonra sizde de olacak bundan bir tane. Ye işte çok konuşma daha iyi yapacaksan buyur mutfağa diyin siz de. Ergene kinlenirseniz işiniz çok zor. Bu arada misafir havlusu diye birşey var. Yataklarının yanına veya ayrı bir yere bunlar banyo havlusu bunlar lif diye göstermeniz lazımdı. Siz koymadiginiz ve banyo ortak olduğu için onlarda kullanmış haliyle.Aynen çok yanlış yerde yanlış şekilde patladim ....burda yazmadigim daha çok şey var kaynimin donuna kadar ben topluyordum ortalığı banyo yapıyo odanin ortasına eşyalarını atmlarinimi dersin arabami satışa cikatmistim dediğim fiyattan düşük teklif geldi eşim satsaydik dedi ben yok deyince kaynimin abi ne bakiyon yengeme kadın aklı anlamaz sat demesi yaptigim borege yumurtaya laf soylemesi bu ne biçim börek demesi surekli acim diye ortalikta dolasmasi kaynima ayrı gıcık olmuştum orda patladim ve kötü ben oldum
Boyle insanlar misafirlige gelen gelini de kullanir. Kole sanki...Salla gitsin görgüsüz insanlarmis.misafir hic sevmem ben.gelmesin kimse.yatili geliyorlar hic bir ise el surmuyorlar.hemde kusur buluyorlar.bir daha cagirma.2 elin kızıl kanda olsa sen git.onlar seni agirlasin.gelin demek bu cahil toplumda hizmetci ve köle demek arkadasim
1 de hata bende ama diğerlerinde hakliyim kv evinde klozet yok klasik wc kullaniyo ki 60 yaşında öyle yaşlı degil ve klozet bozuk giderdede sıkıntı var ikikez taşmisti ve sürekli kirli birakip kapağı açık bırakıyordu en onemlisi banyo nun bir kapısı yatak odamda gece namaza kalktığında ışık ses koku olduğu gibi odamizdaydi midem bulandi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?