• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimden bir kv bir görümce bir kayın geçti

eve elem misafire direk banyo havlusu ve lif veririrm misafir için olanlardan butada onlar yanlıs yapmıslar ancak sizde bir garipsiniz yanlatında havlu tasımak zorunda degilller misafir havlusu denilen birsey var.

madem tuvalet bozuktu ilk yaptıgında o kv nin burbundan getirecektin .off koktu offf cocuk üsüdü felan.

bebeginle ilgilenme bahanesiyle iş yapmayacaktın yorgun olavaktn anne ben bilemem agzınınz tadını ne yapalım diyecektin sonrada coxuha bakmaya gidecektin.

kimse bir baskasının evinde bukadar rahat olmamalı. densizlik yapmamalı anlattıgına göre

ama patladıgın yer içinde durduguniçin zamansız yerde patlamıssın . disş fırcalamadan degilde büyük insanlar su sıralar mikrop tasıyor öpmeyelim diyip uyarabilirdin.

aslına bakarsan iyide olmus kavga etmeniz bidaha bir ay kalacaktık diye düsünmezler

esine kendi hatalarını kabul ettiğimi söyleyip bu seyler beni bogdu oyuzden kırıldım bunaldım onadan ğatladım ama patlama sebebi üstüme gelmeniz de.
annemleri istemiyon derse kimse uzun süre rahat edemez . burası oglunun dahi olsa dikkat etmelişer birseylere ben gitsem sizin eve bazı bursa cok rahat yaptıgım seyleri mecbur orda yapmıyorum . biraz yardımda edecekler dersin ben onların öz kıızı degilim sende bizimkiler bunu yapsa alınırdım de.7 aylık bebekle kosturdum durdum

Kv denizin memleketine gitseydiniz onları davet edeceğinize. Çünkü onları istemediğinizi çok belli etmişsiniz.Misal eve gelen misafire havlu lif vermemeniz çok ayıp bir davranış yıkanmasın mı insanlar yani!
Herkes onca olaydan havluya takılı kalmış. ...gece dokuzda geldiler yemeği yiyip yattilar bizde sabah yedide uyanıp fakulteye gittik o ara havluyu düşünmedim ama beni arayip yenge banyo yapcaz esyalar nerde diye sorabilirlerdi hadi ben dusunemedim onlar dusunseydi tama kullandilar islak ıslak banyoda mi birakilir öyle... banyo yapilip giderde saçmi bırakılır kendi taragi varken dolabimdaki benim taragimmi kullanilir....izinsiz makyaj malzemelerimmi kullanilir...pija getirmez yengesinin abisinin kiyafetimi giyilir ya bunlar.
ki hic yüzümü asmadim ve laf soylemedim kapidaki lafa kadar ...bi arkadas yazmış gorumcen misafirlige gelmiş yatmış ne var diye benim bebeğim var onu emzirecek zaman bulamiyordum ortalikta donmekten ..herkes bir havludur tutturmus kimse kv ettigi hakaretlere laf etmemiş bir iki kisinin disanda gelinmisim hizmet etmek zorundaymisim yoksa kapı ordaymis beni kendi evimden kovdu bi nevi

Tövbe tövbe ettim ne ben gideyim ne onlar gelsin ....her sene aynı olay daha öncede geldiklerinde kaynimi yatagimda bulmuştum yatağıma uzanmış ti ki onlarin ayri odası yatağı vardı herseylerini hazirlamistim... kv sürekli yatak odamda namaz kilmis orda oturmayi istemisti salon varken hiç birşeye elini surmemis ki biz orucluyduk ramazan ayıydi kendi tutmuyordu yemege yardım bile etmez yaptığım yemekleri yemezdi ....her gelisleri sıkıntı
takma o kocan olacak adamda 7 aylık bebekle esinin iş yaptıgını görmüyorsa istediği kadar üzülsün

Misafirlige gittigim hic bir yere havlu götürmem insanın misafirine vereceği havlusu olmazmı bunu insan sorun yaparmı sizi çok kınadım ne kadar dar görüşlüsünüz

Aynen çok yanlış yerde yanlış şekilde patladim ....burda yazmadigim daha çok şey var kaynimin donuna kadar ben topluyordum ortalığı banyo yapıyo odanin ortasına eşyalarını atmlarinimi dersin arabami satışa cikatmistim dediğim fiyattan düşük teklif geldi eşim satsaydik dedi ben yok deyince kaynimin abi ne bakiyon yengeme kadın aklı anlamaz sat demesi yaptigim borege yumurtaya laf soylemesi bu ne biçim börek demesi surekli acim diye ortalikta dolasmasi kaynima ayrı gıcık olmuştum orda patladim ve kötü ben oldum
Cok gecmis olsun. Insallah bir daha yasamazsiniz.

benim sen yatılı misafirim cok gelir ama kimse gelirken bırakın lif havluyu pijama bile getirmez sürekli hazırda temiz ütülü pijama bırakmak zorundayım misafir gittiği yere havlu götürmek zorunda değil
seninkini kullanmaları cok ayıp olmus dolabı falan açıp baska havlu bakabilirlerdi ya da ilk gün mu banyo yaptılar bilmiyorum ama ilk günün akşamı ben genelde havlu lif hazırlayıp duş alırsanız burda derim
ama kayniniza dişlerini fırçalamıyorsun demeniz cok cok büyük bi ayıp siz ev sahibisiniz o misafir orda haksız duruma düşmüşsünüz senede 1-2 geliyorlarsa idare edin derim kendi huzurunuz icin
birde kayınvalide diye önyargılı olmasak daha iyi olur sonuçta eşimizi doğuran bir anne o herşeyden önce bizden büyük.. kendi kardeşin öpse o şekilde tepki verir miydin acaba versen de kardeş ayrı kayın ayrı kardeşe naz geçer ama kayın bilmiyorum kırılmıştır ben olsam ben cok kırılırdım

Siz onların her dediğini alttan almışsınız da, sizin onlara bir dişini fırçalamadan öpme demeniz mi canlarını acıtmış...
hemen bir söze olay çıkarmışlar, sizin okadar sabrınıza rağmen tek sözünüzle, üzüldüm valla ama bence %100 haklısınız

Arkadasimin evine giderken ben de pijama, havlu götürmem gittigimde o verir. Yani ablam evli olsa ben de evine giderken havlu goturmem. Ancak senin konunda havluya takilmak komik olur neticede orasi senin evin sorsalar sen zaten havlu vs ayarlarsin.
Acikcasi bana kendini cok ezdirmissin gibi geldi. Hem esine hem ailesine.
Sahsen ben oturur konusurdum tamam anasi babasi da, sen de o evin hanimisin herkes haddini bilsin.
Bu biraz alistirmayla alakali sanirim bastan o yuzu vermissin sen.
Bi'de elinde kucucuk bebek var ne debelendin okadar? Al madalya takmislar.

birde yaşlılar bazen klozet dışında ihtiyaclarını gideremiyor dizleri falan agriyor belki o yüzden kullanmıştır

Yatak odası tarafından girip koridor tarafındaki kapıyı içeriden kilitleseydiniz keşke.

Burda gelinsin senede bir gelmişler nolmus diyen arkadaşlar kendi kayinvalidelerini evlerinde aylarca agirlasinlar. Çok iyi bir fırsat mesafe koymak için. Herkes haddini bilsin. Ne demek kavga çıkarmak laf söylemek. Kocamla gecimimi bozanin alnini karislarim. :KK11:

Herkes onca olaydan havluya takılı kalmış. ...gece dokuzda geldiler yemeği yiyip yattilar bizde sabah yedide uyanıp fakulteye gittik o ara havluyu düşünmedim ama beni arayip yenge banyo yapcaz esyalar nerde diye sorabilirlerdi hadi ben dusunemedim onlar dusunseydi tama kullandilar islak ıslak banyoda mi birakilir öyle... banyo yapilip giderde saçmi bırakılır kendi taragi varken dolabimdaki benim taragimmi kullanilir....izinsiz makyaj malzemelerimmi kullanilir...pija getirmez yengesinin abisinin kiyafetimi giyilir ya bunlar.
ki hic yüzümü asmadim ve laf soylemedim kapidaki lafa kadar ...bi arkadas yazmış gorumcen misafirlige gelmiş yatmış ne var diye benim bebeğim var onu emzirecek zaman bulamiyordum ortalikta donmekten ..herkes bir havludur tutturmus kimse kv ettigi hakaretlere laf etmemiş bir iki kisinin disanda gelinmisim hizmet etmek zorundaymisim yoksa kapı ordaymis beni kendi evimden kovdu bi nevi

Salla gitsin görgüsüz insanlarmis.misafir hic sevmem ben.gelmesin kimse.yatili geliyorlar hic bir ise el surmuyorlar.hemde kusur buluyorlar.bir daha cagirma.2 elin kızıl kanda olsa sen git.onlar seni agirlasin.gelin demek bu cahil toplumda hizmetci ve köle demek arkadasim

Misafirlige her gittigimde HAVLUmu ve diger kisisel esyalarimi da yanimda gotururum. Otel degil, misafirlik sonucta. HAVLU, LIF vb. vermeleri gibi bir beklentim olmaz. Ev sahibesini ne kadar az yorsam kar sayarim. Ne HAVLUymus ya :confused:

Aynen çok yanlış yerde yanlış şekilde patladim ....burda yazmadigim daha çok şey var kaynimin donuna kadar ben topluyordum ortalığı banyo yapıyo odanin ortasına eşyalarını atmlarinimi dersin arabami satışa cikatmistim dediğim fiyattan düşük teklif geldi eşim satsaydik dedi ben yok deyince kaynimin abi ne bakiyon yengeme kadın aklı anlamaz sat demesi yaptigim borege yumurtaya laf soylemesi bu ne biçim börek demesi surekli acim diye ortalikta dolasmasi kaynima ayrı gıcık olmuştum orda patladim ve kötü ben oldum
Siz kaynim kaynim diyorsunuz da 18 yaşında tipik bir ergen. Ergen davranışları da bunun göstergesi kinamayin 17 yıl sonra sizde de olacak bundan bir tane. Ye işte çok konuşma daha iyi yapacaksan buyur mutfağa diyin siz de. Ergene kinlenirseniz işiniz çok zor. Bu arada misafir havlusu diye birşey var. Yataklarının yanına veya ayrı bir yere bunlar banyo havlusu bunlar lif diye göstermeniz lazımdı. Siz koymadiginiz ve banyo ortak olduğu için onlarda kullanmış haliyle.
Yoldan gelen yemek yiyip duşa girer sistem budur:)
Siz esinizle kavga edeceksiniz de ne olacak o kadar günün emeğini çöpe atmissiniz zaten

Ben de tahammülsüzüm. Ama gelen misafire temiz bir havlu, temiz bir lif verilir yani.

Salla gitsin görgüsüz insanlarmis.misafir hic sevmem ben.gelmesin kimse.yatili geliyorlar hic bir ise el surmuyorlar.hemde kusur buluyorlar.bir daha cagirma.2 elin kızıl kanda olsa sen git.onlar seni agirlasin.gelin demek bu cahil toplumda hizmetci ve köle demek arkadasim
Boyle insanlar misafirlige gelen gelini de kullanir. Kole sanki...

İnsanlar havlu olayına takılmış diyorsunuz ama siz de takılıp yazmışsınız ki insanlar da görüşlerini belirtiyor bu konuda ki bence de yanında havlu götürmek nedir, çatalımızı bardağımızı da götürelim oldu olacak. Kayınvalideniz de alaturka wc kullanamıyor belki ama belirtmesi gerekirdi. Onun haricinde öyle bir kayınbirader ve görümceye bende gıcık olurdum. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer ve mana bulmaz, malak gibi de yatmaz gerçekten hasta değilse. Kimsenin eşyası da kurcalanmaz. Kendi evinden daha da özenli davranması gerekilir misafirlikte hatta.

Haklısın ama haksız duruma düşmüşsun kV nin ekmeğine yağ surmussun. O kadar kalabalık misafiri bebekle onların yardımı olmadan ağırlama zor oglumuzun evi diyip seni saymamislar. Ev sahibi olmadan o evde banyo yapilmaz bence . Eşinde onlardan yana olmuş şimdi konuşsan esinle kavga çıkar buyur baba evine dönüyorum diyeceksen olmamış gibi davran yok laftan anlar dersen al karşına konuş eşini en iyi sen tanirsın.

1 de hata bende ama diğerlerinde hakliyim kv evinde klozet yok klasik wc kullaniyo ki 60 yaşında öyle yaşlı degil ve klozet bozuk giderdede sıkıntı var ikikez taşmisti ve sürekli kirli birakip kapağı açık bırakıyordu en onemlisi banyo nun bir kapısı yatak odamda gece namaza kalktığında ışık ses koku olduğu gibi odamizdaydi midem bulandi ya

Eee ilk seferde kalkıp diyecektin o Zaman

Eşin de odada değil mi

Hemen anne bunu kullanma evdeki gibi öbürünü kullan diyecektin oldu bitti

Bir şeyden şikayetçi iseniz anında söyleyin

Back