kapalı balkon varsa orada yoksa mutfakta ıcebılırler, cocuk yoksa evde salon da da ıcebılırler karısmam asla evıme gelenı asker gıbı buz gıbı havada ayakta dıkecek halım yok...Bu ay çok dertliyim farkindayim ama doldum taştım idare edin arkadaşlar. Artik bazi şeylere tahammül edemiyorum. Ben sigara kullanmiyorum. Ablam sigara kullanıyor ama eşi bilmiyor evinde icmiyor çünkü. Bilse bosanma sebebiymis. Sadece babamlarda iciyordu. Hamileyken bile icti dusunun artik. Evlendiğimde benim evimde de içmeye başladı. İçtiğinde mutfakta davlumbazin altında içiyor dumani çekiyor diye ama ben o kokuyu evin en uzak odasindan bile alıyorum. Ilk evlendiğimde evimde içilmesini istemiyorum dememe rağmen ilk başta balkonda içti hava soğuktu söylendi baya yok evinde icmeyiz kokutmayiz falan. Neyse sonralari mutfakta içmeye başladı. O icerken mutfaga giremiyorum zaten. Balkon kapisini açıyorum o çıkınca bu sefer de evin cok soğuk diyor. O mutfakta içtiğinde gelen misafirler de ayni sekilde orda iciyolar komşular akrabalar vs. Uyarilarimi ya kaale almadi yada onca emegim var evinde sigara bile icirmiyora vurdu soylendi de söylendi.
Benim arkadaslarim veya eşimin arkadaslari kar da yagsa montlarini giyip balkonda ictiler. Kesinlikle içerde icmiyolar. Ablami veya başkalarını uyarsam bozusucaz ama icmesen de ayni ortamda havayi solumak içmek kadar zararlı. Havalandirmasam ev kahvehaneye donucek acinca da buz gibi oluyor ev. Siz nasil karsiliyosunuz bu durumu? Ne yapmaliyim? Nasil bi tepki vermeliyim?
Esin gelene kadar koku gider diyor ama çöpteki izmaritler bile kokuyor. Ben karnibaharin kokusuna bile tahammül edemezken leş gibi kokuyor sigaraEvimde sigara içilemez. Ben hoşlanmıyorum. Eşim de bu konuda çok sert. Sen de istersen eşim istemiyor diyebilirsin.
Enistem eskiden iciyomus sonra birakmis. Ablamda parfüm vs bi suru sey sıkıyor zatebBende sigara kullanırdim hamilelik nedeniyle bıraktık hep balkonda içerdik sigara evin içinde gerçekten kötü kokuyo haklısın
Ablanın eside nasıl anlamioki içmeyen birisi o kokuyu kesin duyar esim benden önce bıraktı sigarayı o eve gelmeden dişlerimi fircalar üstümü değiştirdim genelde anladdi :)
İstediğini sıksın konuşunca bile koku geliyor :)Enistem eskiden iciyomus sonra birakmis. Ablamda parfüm vs bi suru sey sıkıyor zateb
Enişten anladı evde sigara içildiğini bir dünya kavga ettik, ben içtim sandı, boşanma raddesine geldik de istersen...Esin gelene kadar koku gider diyor ama çöpteki izmaritler bile kokuyor. Ben karnibaharin kokusuna bile tahammül edemezken leş gibi kokuyor sigara
Birakmak istemiyor ki. Geçen gün içti mutfakta. Bende balkonu açtım mecbur. Ev buz gibi oldu suan hastayim. Kendi hamileyken de icti zaten ben hamile kalsam da cocugum olsa da umursayasagini sanmıyorum. Uyariyorum bozulup bi sürü laf soyluyor artik sasirdimBende evimi zor isitiyorum balkonumda yok birde bebek var
esim mutfakta cam acik iciyordu ama butun ev kokuyordu
Hamileyken hergun kavga ettik
Bende ona esigara aldirdim artik istesede sigara icemiyor midesi bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?