• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde istememe rağmen sigara içilmesi

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Bu ay çok dertliyim farkindayim ama doldum taştım idare edin arkadaşlar. Artik bazi şeylere tahammül edemiyorum. Ben sigara kullanmiyorum. Ablam sigara kullanıyor ama eşi bilmiyor evinde icmiyor çünkü. Bilse bosanma sebebiymis. Sadece babamlarda iciyordu. Hamileyken bile icti dusunun artik. Evlendiğimde benim evimde de içmeye başladı. İçtiğinde mutfakta davlumbazin altında içiyor dumani çekiyor diye ama ben o kokuyu evin en uzak odasindan bile alıyorum. Ilk evlendiğimde evimde içilmesini istemiyorum dememe rağmen ilk başta balkonda içti hava soğuktu söylendi baya yok evinde icmeyiz kokutmayiz falan. Neyse sonralari mutfakta içmeye başladı. O icerken mutfaga giremiyorum zaten. Balkon kapisini açıyorum o çıkınca bu sefer de evin cok soğuk diyor. O mutfakta içtiğinde gelen misafirler de ayni sekilde orda iciyolar komşular akrabalar vs. Uyarilarimi ya kaale almadi yada onca emegim var evinde sigara bile icirmiyora vurdu soylendi de söylendi.

Benim arkadaslarim veya eşimin arkadaslari kar da yagsa montlarini giyip balkonda ictiler. Kesinlikle içerde icmiyolar. Ablami veya başkalarını uyarsam bozusucaz ama icmesen de ayni ortamda havayi solumak içmek kadar zararlı. Havalandirmasam ev kahvehaneye donucek acinca da buz gibi oluyor ev. Siz nasil karsiliyosunuz bu durumu? Ne yapmaliyim? Nasil bi tepki vermeliyim?

Ben ve eşim sigara kullanıyoruz. Annem de kullanıyor. Hiç birine şimdiye kadar evimin hiç bir yerinde içirmedim. Hamile de değilim. Neden sinsin evime, eşyama. Balkonda içiyoruz biz. Balkon kapısı aralık kalırsa bile yaygara çıkarıyorum. Annem bile dona dona balkonda içiyor. Çok çok haklısın. Bir de hamilesin. Sigara yüzünden küsecekse buyursun küssün. Bence net dille kesin konuşmalısın.

Kocası nasıl anlamıyor sigara içtiğini? Sigara içmeyen biri o kokuyu 1 km öteden alır bir kere.
Bi de benim ablam söylememe rağmen içiyorsa da hadi içerde içeceksen defol derim. Neden anlamıyorsun aptal mısın sen derim :) bizim ilişkimiz böyle o da hiç kırılmaz. İçmez de sonra.
Direk balkonda içmelerine de izin vermeyin.

Bu ay çok dertliyim farkindayim ama doldum taştım idare edin arkadaşlar. Artik bazi şeylere tahammül edemiyorum. Ben sigara kullanmiyorum. Ablam sigara kullanıyor ama eşi bilmiyor evinde icmiyor çünkü. Bilse bosanma sebebiymis. Sadece babamlarda iciyordu. Hamileyken bile icti dusunun artik. Evlendiğimde benim evimde de içmeye başladı. İçtiğinde mutfakta davlumbazin altında içiyor dumani çekiyor diye ama ben o kokuyu evin en uzak odasindan bile alıyorum. Ilk evlendiğimde evimde içilmesini istemiyorum dememe rağmen ilk başta balkonda içti hava soğuktu söylendi baya yok evinde icmeyiz kokutmayiz falan. Neyse sonralari mutfakta içmeye başladı. O icerken mutfaga giremiyorum zaten. Balkon kapisini açıyorum o çıkınca bu sefer de evin cok soğuk diyor. O mutfakta içtiğinde gelen misafirler de ayni sekilde orda iciyolar komşular akrabalar vs. Uyarilarimi ya kaale almadi yada onca emegim var evinde sigara bile icirmiyora vurdu soylendi de söylendi.

Benim arkadaslarim veya eşimin arkadaslari kar da yagsa montlarini giyip balkonda ictiler. Kesinlikle içerde icmiyolar. Ablami veya başkalarını uyarsam bozusucaz ama icmesen de ayni ortamda havayi solumak içmek kadar zararlı. Havalandirmasam ev kahvehaneye donucek acinca da buz gibi oluyor ev. Siz nasil karsiliyosunuz bu durumu? Ne yapmaliyim? Nasil bi tepki vermeliyim?
kapalı balkon varsa orada yoksa mutfakta ıcebılırler, cocuk yoksa evde salon da da ıcebılırler karısmam asla evıme gelenı asker gıbı buz gıbı havada ayakta dıkecek halım yok...
tamam kokuyor vs ama ayda yılda bır gelene de karısmam.. mıllet gıdınce acar kapıyı pencereyı havalandırırım olur bıter.

Bende evimi zor isitiyorum balkonumda yok birde bebek var
esim mutfakta cam acik iciyordu ama butun ev kokuyordu
Hamileyken hergun kavga ettik
Bende ona esigara aldirdim artik istesede sigara icemiyor midesi bulaniyor

Bende sigara kullanırdim hamilelik nedeniyle bıraktık hep balkonda içerdik sigara evin içinde gerçekten kötü kokuyo haklısın
Ablanın eside nasıl anlamioki içmeyen birisi o kokuyu kesin duyar esim benden önce bıraktı sigarayı o eve gelmeden dişlerimi fircalar üstümü değiştirdim genelde anladdi :)

Evimde sigara içilemez. Ben hoşlanmıyorum. Eşim de bu konuda çok sert. Sen de istersen eşim istemiyor diyebilirsin.
Esin gelene kadar koku gider diyor ama çöpteki izmaritler bile kokuyor. Ben karnibaharin kokusuna bile tahammül edemezken leş gibi kokuyor sigara

Bende sigara kullanırdim hamilelik nedeniyle bıraktık hep balkonda içerdik sigara evin içinde gerçekten kötü kokuyo haklısın
Ablanın eside nasıl anlamioki içmeyen birisi o kokuyu kesin duyar esim benden önce bıraktı sigarayı o eve gelmeden dişlerimi fircalar üstümü değiştirdim genelde anladdi :)
Enistem eskiden iciyomus sonra birakmis. Ablamda parfüm vs bi suru sey sıkıyor zateb

Esimle ikimiz de sigara içiyoruz .... balkon disinda içmek yasaktir .. bir ara banyo serbesti oda yasak artik .. biz icmiyorsak kimsenin icme luksu yok . En kral misafir bile gelse . Evimde bizden baska kral yok çünkü:) evde icilmesine karşıyım. Halamin evinde herseyrde serbest olmasina ragmen icemem balkona cikariz . Ofisim de yasakladim personel icin sigara odasi var ben oraya çıkıyorum bazen patron icer yanimda kizarim ona ... sende direk soyle içmedegin halde sana daha kötü gelir kokusu ... balkonda kapali ama menfez bile takmam koku sinmesin diye

Ben de kullanmayan birisi olarak evin neresinde icilirse icilsin o les kokusunu aliyorum ve resmen gozlerimi yakiyor. Hele tam temizlik yaptiginsa ev mis gibi kokarken birisi sigara icmiyor mu!!!!!

Esin gelene kadar koku gider diyor ama çöpteki izmaritler bile kokuyor. Ben karnibaharin kokusuna bile tahammül edemezken leş gibi kokuyor sigara
Enişten anladı evde sigara içildiğini bir dünya kavga ettik, ben içtim sandı, boşanma raddesine geldik de istersen...

ablanız bile olsa orası sizin eviniz ve evinizin kurallarına sizin 'hayır'larınıza uymak zorunda kocası kızacak diye kendi evinde içmeyen ama kardeşini düşünmeyecek kadar rahat olan bir abla

ama hata bence sizde hayır demeyi bilmiyorsunuz

Bende evimi zor isitiyorum balkonumda yok birde bebek var
esim mutfakta cam acik iciyordu ama butun ev kokuyordu
Hamileyken hergun kavga ettik
Bende ona esigara aldirdim artik istesede sigara icemiyor midesi bulaniyor
Birakmak istemiyor ki. Geçen gün içti mutfakta. Bende balkonu açtım mecbur. Ev buz gibi oldu suan hastayim. Kendi hamileyken de icti zaten ben hamile kalsam da cocugum olsa da umursayasagini sanmıyorum. Uyariyorum bozulup bi sürü laf soyluyor artik sasirdim

Icmesen bile o havayi soluman yeterli ya da cocuklarin varsa iyi degil... esim yillar sonra icmeye basladi zikkim icesice.. cocuklar yokken balkona cikar.. varken asagi iniyor.. mecbur yoksa defolsun kendine yeni bi ev bulsun.

Ben kocama bile bu kdr katiyken sen ablana bise diyemio musun? Beni dusunmeyeni ben niye dusuniim?

Icmesin kocana solerim diye tehdit et :)

Back