Evimde bir kağıt buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni_gelinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
18
4
1
25
İyi akşamlar hanımlar size bir sorum olacak
Akşam üzeri banyoyu temizlerken banyo dolabınımın içerisindeki sepette bir kağıt buldum açtım baktım fiş gibi uzun bir kağıt ve üzerinde kuran yazıları dolu arkalı önlü ve üzerinde yastığın içerisine konulacak yazıyor Bi fikri olan var mı nedir bu sizce daha önce böyle bişeyle hiç karşılaşmadım ne yapmam gerekiyor bu kağıdı bir hocaya sordum ama henüz dönüş olmadı daha önce başına gelen varsa bilgi verin lütfen
Yeni evliyiz evimize pek misafir de gelmedi henüz yabancı biri de girmedi anlam veremiyorum bir türlü

En korktuğum şey nerde duysam tüylerim ürperiyor

Eğer iyi niyetli sizleri kötülüklere karşı korumak amacıyla yapıldıysa banyo da işi ne yok amaç kötülükse kesinlikle yakmayın Aytek Kürsi okuyarak deniz ya da bir akarsuya bırakın
Yani düşününce korumak amaçlı yapan kişi neden banyoya koyar o zaman bana söylerdi ya da anlamsız

Yani düşününce korumak amaçlı yapan kişi neden banyoya koyar o zaman bana söylerdi ya da anlamsız
Öncelikle arapça bilen birine içinde ne yazıldığını sorun besmele var mı, ayet var mı yok eğer anlamsız kelimeler yazıyorsa bu çok iç açıcı bir şey değildir dediğim gibi kesinle yakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…