- 27 Nisan 2020
- 18
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Yeni_gelinnn
-
Evet maalesef çok yazık bu tarz işlerle uğraşan insanlara aklım almıyor kimseye ihtimam veremiyorumMune birazdan burayi patlatir..
Sen koymadiysan tabii ki evine gelen biri koydu.
Yazik medet umduklari seylere bak
En korktuğum şey nerde duysam tüylerim ürperiyorİyi akşamlar hanımlar size bir sorum olacak
Akşam üzeri banyoyu temizlerken banyo dolabınımın içerisindeki sepette bir kağıt buldum açtım baktım fiş gibi uzun bir kağıt ve üzerinde kuran yazıları dolu arkalı önlü ve üzerinde yastığın içerisine konulacak yazıyor Bi fikri olan var mı nedir bu sizce daha önce böyle bişeyle hiç karşılaşmadım ne yapmam gerekiyor bu kağıdı bir hocaya sordum ama henüz dönüş olmadıdaha önce başına gelen varsa bilgi verin lütfen
Yeni evliyiz evimize pek misafir de gelmedi henüz yabancı biri de girmedi anlam veremiyorum bir türlü
Yeni üyeyim bilmiyorumDini konu yasak ama haberin olsun muhtemelen ban yersin. Evine aldigin her kimse iyiligini istemedigi acik illaki yabanci olmasina gerek yok
Katiliyorum... kesinlikle art niyetEğer iyi niyetli sizleri kötülüklere karşı korumak amacıyla yapıldıysa banyo da işi ne yok amaç kötülükse kesinlikle yakmayın Aytek Kürsi okuyarak deniz ya da bir akarsuya bırakın
Bizde ban yiyerek ogrendikYeni üyeyim bilmiyorum
Sanmıyorum kayınvalidem zaten istedi evlenmemiziKesin kaynana dır at çöpe direk
Yani düşününce korumak amaçlı yapan kişi neden banyoya koyar o zaman bana söylerdi ya da anlamsızEğer iyi niyetli sizleri kötülüklere karşı korumak amacıyla yapıldıysa banyo da işi ne yok amaç kötülükse kesinlikle yakmayın Aytek Kürsi okuyarak deniz ya da bir akarsuya bırakın
İşte biz böyle iki tatlı lafla o degil derizSanmıyorum kayınvalidem zaten istedi evlenmemizi
Off bilmiyorum şu an herkesten şüphe etmeye başladımİşte biz böyle iki tatlı lafla o degil deriz
Nadide kayinvalidelerden(dir) umarimİşte biz böyle iki tatlı lafla o degil deriz
Sen bilirsinOff bilmiyorum şu an herkesten şüphe etmeye başladım
Sen et bence de eve gelen olunca da bak bakalim oraya kim girio cikiyorOff bilmiyorum şu an herkesten şüphe etmeye başladım
Öncelikle arapça bilen birine içinde ne yazıldığını sorun besmele var mı, ayet var mı yok eğer anlamsız kelimeler yazıyorsa bu çok iç açıcı bir şey değildir dediğim gibi kesinle yakmayınYani düşününce korumak amaçlı yapan kişi neden banyoya koyar o zaman bana söylerdi ya da anlamsız
Oraya eve gelen herkes giriyor çünkü benim wc de el yıkama yeri yok mecbur tuvaleti kullananlar el yıkamak için banyoya giriyor o yüzden herkesten işkilendimSen et bence de eve gelen olunca da bak bakalim oraya kim girio cikiyor
Kim kime bu tarz islerle yaklasiyorsa belasi gidip onu bulsun. Yazik gunah ya..Oraya eve gelen herkes giriyor çünkü benim wc de el yıkama yeri yok mecbur tuvaleti kullananlar el yıkamak için banyoya giriyor o yüzden herkesten işkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?