Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası evimde bebeğınize ve cocugunuza bakabılırım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
bayanlar şu an işsiz kaldım işten ayrıldım bu sebepten dolayı evimde çocuklarınıza bakabılırım
şunu belirteyım terrıyer cınsı kopeğim war ve çocukları cok sewıyo çocuklarınız butungun onunla ve benım le oyunlar oynayıp güzel zaman geçirebılırler

büyük konusmayımda benım cocougum olsa bırakmazdım :uhm: bilemem ama bırakan olurmu ??:uhm:

büyük konusmayımda benım cocougum olsa bırakmazdım :uhm: bilemem ama bırakan olurmu ??:uhm:

neden köpeğim var dıyemı merak etmeyın zaten hayvan sewmeyen bır ınsanın çocugununda benım evımde işi yok bılerek evımde hayvan oldugunu belirttim bu durum koşuna gıdecek ınsanlar olacaktır dıye benım bebeklliğim köpeklı ve kedılı bır evde geçtı o yuzden hayvanları çok sewıyorum benım çocugum oldugu zaman onunda cocuklugu hayvanlarla bır arada geçecek dikkat edersenız tw camıasına butun unlulerın çocuklarının yanında bır köpek war köpeğin bebege cok yararı var
1 ÇOCUK ONU TAKIP EDEREK EMEKLEMEYE BAŞLIYO
2 YÜRÜMEYE KOŞMAYA BAŞLIYO
3 HAYVAN SEWER OLUYO
4 ONA BISEYLER ANLATMAK ICIN DAHA ÇOBUK KONUŞUYO
5 TAKLIT YETENEGI ARTIYO
6 O YEMEK YEDIGI ZAMAN COCUKTA YİYO

BUNLAR TECRUBEYLE SABİT OLAN ŞEYLER HE EĞER DİORSANIZ KI MIKROP KAPAR AŞI KARNESINI GÖSTERIRIM BUTUN ASILARI TAM HA SİZ HAYVAN SEWMIYORSANIZ O ZAMAN BENDEN SİZE İŞÇİ SİZDEN DE BİZE İŞ WEREN OLMAZ

bende bırakmam hayvan sevip sevmemekle ilgisi yok bence evde olmaz bahçede olsa neyse kimin evinde kedi veya köpek görsem tüyleri dökülüyo çocuk için sağlıklı değil bence

zaten hayvan sewmeyen bır ınsanın çocugununda benım evımde işi yok

sadece bu cümle yüzünden çocuk bakmamalısınız.ya da zaten kimse bırakmaz çocuğunu.çocuk bakacak insan hele de hayvanseverse asla böyle bir ayrım yapmamalıdır.

hayvanların bebekler ve çocuklar üzerindeki olumlu etkisi çok büyük, çok güzel oyun arkadaşı oluyorlar. ben evimde bir tane isterdim ama hayvana üzülüyorum, çalışıyorum ve apartmanda nereye kadar! oğlum da şu anda kedi manyağı, keşke bir tane evde olsa. çok eğlenirlerdi eminim. korkmayın anneler bir zararı yok, olsa gelişmiş ülkelerde evlerinde çocuklarına rağmen beslemezlerdi di mi :)

olumsuz mesaj yazan arkadaşlar ne diye çomak sokuyorsunuz kadın bişey belirtmiş açıkçada yazmış isteyen yazar niye hep olumsuz şeyler yazılıyor .çogunun çocuğu bile yok saçma yaa

benim çocuklarım var.büyük kızımı(13 yaşında) 2 kediyle büyüttüm.insanlar evet bırakırım ya da bırakmam diye yazmakta serbesttir.benim yazma sebebimse.konu sahibinin bırakmam diyen kişiye yazdığı cevaptır.
mantıklı düşünmek lazım ben de hayvansever biri olarak ve kızımı bu şekilde büyütmeme rağmen.hiç tanımadığım evinde hayvan olan birinin evine şu an 2 yaşında olan kızımı bırakmam.çünki hayvanla çocuk büyütmek çok daha fazla dikkat ve özen ister.bir çocuğa da annesinden daha iyi kimse bakamaz.kaldıki konu sahibi arkadaşımın sert cevabı çocuklar arasında ayrım yapması(hayvan severin çocuğu,sevmeyenin çocuğu)beni rahatsız etti fikrimi belirttim.bunda ters bir durum yok yani.o böyle bir cümle sarfedebiliyorsa bende fikrimi yazabilirim değil mi?

bu arada kesinlikle hayvanların çocuklar üzerinde olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum.üstelik bunu uyguladım sonuçlarını gördüm.yani yazdıklarımdan buna karşı olduğum anlaşılmasın:))

tatlım konu sahibi yorum yazılabilen bi konu açmamaış iş istemiş sadece direk bu tür cevaplar konu sahibinide zorda bırakır ve diğer insanlarıda etkiler sonuçta oda bi iş için uğraşıyor . onun cevabıda doğru demiyorum zaten ama sanırım oda yapılan yorumlardan dolayı böyle bi şeye kalkıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…