Evimde akrep var:(

mrb arkadaşlar bizim evde yavaş yavaş hayvanat bahçesine dönmeye başladı bahçeli bi apartmanda oturuyorum ilk evlendiğim aylarda balkon giderinden kertenkele girmişti eve 3 gün de zor bulmuştum kendisini yine geldiği yere göndermiştim aradan 3-4 ay geçti bu sefer de evi kanatlı karıncalar basmıştı uçan cinsinden bir de karasinek büyüklüğünde neyse çığlık kıyamet bi şekilde kayboldular her yaz tatarcık denilen hayvandan çektiğimi bir ben bilirim her gece kanımı emiyorlar neyse kanatlı karıncalara 1 yıl ara verdik hiç ortalarda görünmediler taaa kiiii temmuz ayının ilk haftasına kadar bir önceki istila mutfakta yaşanmıştı ikinci istila isee banyodaaa
neyse eczaneden alınan karınca tebeşiri sayesinde kanatlı karıncalarıma veda ettim
dün gece ise tuvalet ve banyoyu temizlemeye girdim girişte de paspas kaldırdım oluğu yere de silkeledim neyse tuvalet ve banyo bitti sıra geldi paspası silkelediğim yeri süpürüp silmeye yerde bişey dikkatimi çektii uzaktan da diyorum ki bu dal parçası nerden geldi buraya diye yaklaştığım anda ne göreyim 4-5 cm boyundaa açık kahve sarıya dönük bir AKREP :84::84: tabi benim el ayak kaşınmaya başladı görünce eşime seslendim geldi süpürge ve kürekle tutup tuvalete attı kapı açık ama tabi ben gönül rahatlığıyla işimi bitirdim kapıyı kapatayım dedim bir de baktım kii delikten çıkmışş beyaz taşın üstündeee ( umuyorum ki eşimin tuvalete attığı yavrudur çünkü olaydan 10 dakika önce tuvaleti temizleyip ben çıkmıştım olan bişeyi görmemem imkansızz ) tabi ben bir çığlık eşim geldi yine ikimizde birbirimize bakıyoruz ben aldım bir kutu domestosu boşalttım akrebin üstüne sonra sifonu çektik ama yatana kadar da belki 30 kez sifonu çekmişimdir çok pis huy kaptım gecede 3 kez kalkıp tuvaleti kontrol ettim tabii sabahı da zor ettim neyse az önce bir ilaçlama firmasını aradım ön görüşme yaptım hiç bir şekilde ön hazırlık yapmıyorsunuz eşyalarınız olduğu yerde kalıyor kıllandığım ilaç kokusuz bakanlıktan onaylı allerji ve zehirlenme söz konusu deil evi havalandırmanıza da gerek yok dediler baktım referansları da güzel bir çok iş yeri ve evlerde çalışmışlar ücreti de bana makul geldi 80 tl istediler 120 metre kare ev için bence değer yemem içmemo parayı veririm ve de bir dahaa onları inşallah görmem bir gün işten izin alıp ilaçlatıcam evi inşallah kesin çözüm olur okuduğunuz için çok tşk

mutlaka ilaçlama firmalarını arayın kesin çözüm onlarda. birkaç sene önce bahçeli büyük bir evimiz vardı ve benzer dertten muzdariptim. ne yapsak olmadı en sonunda netten araştırdım ve üstelik hiç tanımadığım bi firmayı rastgele aradım pinpiriklikten ötürü 2 kez ilaçlattık bidaha o sorunu yaşamadık. bence kendiniz hallettmeye kalkmayın insanın sinirleri altüst oluyor

Ay ben de banyo paspaslarından ve halılarımdan çok korkuyorum çoğu shaggy ne kadar süpürsen de silkelesen de arasına girebilir diye düşünüyorum. Ve hayatta farkedemem o da sokar beni rahatlar artık
Ben bir daha hiç görmedim işin ilginç yanı sürekli kırkayak çıkan evde artık kırkayak da gözükmüyor.
İlaçlatma fiyatı iyiymiş ben daha pahalı olduğunu sanmıştım. İnşallah kurtulursunuz.

Öldürdüğünüz akrebin etrafına alkol yada kolonya döküp yakın akrep yanınca asit çıkar ve iğrenç bir koku yayılır bu koku bir kaç gün sizi rahatsız edebilir belki ama başka akrepler bu kokuyu alıyorlar ve bir daha gelmiyorlar kolay gelsin

Aaa bunu bilmiyordum malesef yapmadım böyle inş bidaha çıkmaz ama çıkarsa aklımda bulunsun.Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…