• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde akrep var:(

bence o eşi değil yavrusu falandır çünkü baya küçüktü. onların bi büyüklerini bulsam rahatlıcamda yok işte :18:

Aramayla falan bulunacak gibi değiller ki. Anca ortalığa çıkarsa görürsün o da denk gelirse en mantıklısı ilaçlatmak sanırım. Yoksa sürekli kontrol edemeyiz ki.

anacımmm korktum yavvv...
benimde annemin evinde vardı akreplerrrr..... bahçeli ev... bahçe giriş katında oluyodu çoğunlukla. orası ardiye olarak kullanılıyo oturulmuyo ama yukarılara da çıkıyoduu ilk zamanlar banyoda oluyodu sonradan ara ara odalarda gördük. nedense hiç ilaçlama düşünmedik :44::44::44: nasılolsa yine gelicek die herhalde... bende çok korkardım öldürmeye elimden kaçırcam die daha çok korkardım. gerçekten gözünün önünde olunca daha rahat oluyosun :52: ya kaçarsa her an acaba nerde die düşünmekten kafayı yer insan valla... alt kata indiğimde görürdüm duvarda başlardım aaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeee die yukarı bağırmaya çıkmıyorumda ya kaçarsa gözümü ayırmadan bağıra bağıra annemi getirtir ona öldürtürdüm :60::60::60: bide açık renkli bende gördüm yerde gördüm parkede toz gibi görünüyo baktım yürüyo ama yavruydu benim gördüğüm . büyükler simsiyah oluyo... afrika taraflarındakiler çok zehirli oluyomuş...ama akrep akreptir abi... bide okuduğum ansiklopedide dioduki fındık ağacı olan yere gelmez... hadi leyyyynnnn. annemin bahçesinde fındık ağacı var hemide kocaman ama ben onun dibine duvar örerken belki 4-5 tane çıktı dibinden .... ıyyyyyyyyyyyhhhhhhhh...

ilaçlama geçici de olsa bi çözüm sanırım. benimde evimde olsa ben ilaçlatırdım . ayyyy ya varsa... allah korusun yaaaaaaaaaaaa....:60::60::60::60:

kızlaaar konuya baktığımdan beri bi tuhafım, etrafıma bakınıyorum
saçım koluma değiyo ürperiyorum, huylandımm iyice :52: ikidebir ayaklarıma bakıyorum :18:

Son düzenleme:
:53::53::53: banyodan çıktığını da ilk defa duyuyorum ben öyle köy yerlerinde olur diye düşünürdüm hep demekki her an tetikte olmak gerekirmiş:44: ben olsam kapıyı kitler çıkardım evden ne öldürebilirim ne de bakabilirdim :19: Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar ne bu hal?Tüm kadınlar kulübü üyelerine böcek suikastı mı düzenleniyor nedir?Önce evinde kertenkele gören arkadaş,sonra yılan,şimdi akrep:)Bu işte dış mihrakların ve forumların bir parmağı olabilir mi?Topyekün seferberlik mi ilan etsek ne yapsak?

canım kızma ama en azından hamamböceği falan değil ne bileyim akrep daha temiz geliyor bana hamamböceğinden ama evde olmadığından öyle düşünüyor da olabilirim
madem zehirsizmiş tahminim o kadar çabuk üremez bunlar ilaçlat arada ya da eczaneden sen ilaç alıp ilaçlayabilirsin bir kere akıllı kardeşim arkadaşının çamaşırlaırnı alıp getirmişti bize yıkamaya yatak takımları falan ve tahta kurusu bulaşmıştı eve eczaneden filit cinsi biş alıp ilaçlatmıştık öğrenci bütçesi tabi ilaçlatamadık
bir de ilacı banyo giderlerine falan da dök belki aşağıdan falan geliyordur banyoda olduğuna göre

lavabolara falan tıpa tıka sürekli bir de raidin böceksavar köpüğü var ya onu sıksan pencere pervazlarına ne bileyim banyo kapısının etrafına falan belki akrebe de etki eder geçemezler

bizim apartmanda da hamamböceği varmış geçen yıl ben taşındığımda gelip ilaçladılar bütün apartmanı kesilmişti şimdi gene varmış karşı komşum ve üst komşumda her yere böcek yemii şu raidin böceksavar köpüğünden sıktım korkuyla her yeri kontrol ediyorum bir de lavoboları falan sürekli tıpayla tıkıyorum oralardan gelmesin diye ve giderlere hergün çamaşır suyu döküyorum yönetici tatilden dönse de ilaçlatsa apartmanı rahatlıcam ama o da ağustos sonunu bulur :( diken üstündeyim anlıcanız

ya ben öldürürken korkmadım da şimdi korkuyorum.
aynı benim de öyle saçım değse huylanıyorum,sanki bacaklarımda bir şey geziyor.
Valla ben hamamböceğine razıyım akreptense.Hamamböceği sokmaz en azından.
Şimdi tek korkum uyurken gelmesi.Az önce bi öğrencimle konuştum, o sabah uyamdığında bacağında yakalamış.Zor atmış üstünden

canım kızma ama en azından hamamböceği falan değil ne bileyim akrep daha temiz geliyor bana hamamböceğinden ama evde olmadığından öyle düşünüyor da olabilirim
madem zehirsizmiş tahminim o kadar çabuk üremez bunlar ilaçlat arada ya da eczaneden sen ilaç alıp ilaçlayabilirsin bir kere akıllı kardeşim arkadaşının çamaşırlaırnı alıp getirmişti bize yıkamaya yatak takımları falan ve tahta kurusu bulaşmıştı eve eczaneden filit cinsi biş alıp ilaçlatmıştık öğrenci bütçesi tabi ilaçlatamadık
bir de ilacı banyo giderlerine falan da dök belki aşağıdan falan geliyordur banyoda olduğuna göre

lavabolara falan tıpa tıka sürekli bir de raidin böceksavar köpüğü var ya onu sıksan pencere pervazlarına ne bileyim banyo kapısının etrafına falan belki akrebe de etki eder geçemezler

bizim apartmanda da hamamböceği varmış geçen yıl ben taşındığımda gelip ilaçladılar bütün apartmanı kesilmişti şimdi gene varmış karşı komşum ve üst komşumda her yere böcek yemii şu raidin böceksavar köpüğünden sıktım korkuyla her yeri kontrol ediyorum bir de lavoboları falan sürekli tıpayla tıkıyorum oralardan gelmesin diye ve giderlere hergün çamaşır suyu döküyorum yönetici tatilden dönse de ilaçlatsa apartmanı rahatlıcam ama o da ağustos sonunu bulur :( diken üstündeyim anlıcanız

Eşim şimdilik ilaç alacak tabletler falan varmış sanırım bir de kükürt kokusuna gelmezmiş de kükürt olayı nasıl olur bilmiyorum.

Dedemlerin köydeki evinde vardı,ama sarı akreplerdendi o
çocukken köye gittiğimde gözüme uyku girmezdi
dayım da belediyeden bi ilaç almıştı beyaz bi renkteydi
ondan sonra kesildi akrep
ama o köy de de resmen çöl sıcağı oluyordu gündüzleri,çöl akrepleri çoktu..

off en çok korktuğum böcek türü..zehirli çünkü..Allah korumuşş..hemen en ağır ilaç türünden alın ilaçlayın ya da adam tutun zira onlara öyle tablet falan etkili olacağını zannetmem.sonuçta zehirli böcek..geçen serne evimişn heryerini hamam böceği sardı çıldırdım zaten feci bi böcek fobim var!apartman merdivenlerinde delikler var küçük küçük oralarda geliyor çünkü oralara girerken gördüm.kaç kez dedim ilaçlatalım diye ev sahibine ama umrunda değil....umruunda olsa ilaçlatırdı..biz kendimiz apartman içine sıktık ama yetmemiş demek.kaç kez merdivenlerde gördüm kızım çıldırdı..bunlar bir de çabuk ürüyor hele sıcakta...aman ihmal etme sen hemen ilaçlatın çünkü bunlar zehirli mümkünse kiradaysan çık o evden derim çıkarken de eşyalarını da ilaçlat koltuk kanepe içini çünkü meşimin iş arkadaşı evinde akrepler çıktığı için taşınırken yeni evine akrep kanepe içinde gelmiş....ay Allah ım korusun bizi bunlardan yine diyeceğim bence evde Ayetel kürsi oku da gez..

Son düzenleme:
Eşim geldi az önce.Baktım durduğu yerde kaşınıyor, çok huylanmış.Öğlenden beri ne çektiğimi anlasın:37:
Tablet almamış sıvı bi ilaç almış bir de kükürt almış, benim evimde çok gömme dolap var çatının eğimli yerlerinde.Oralara, dolap arkalarına,yatağımın altına bulabildiğimiz her yere kükürt serpecekmiş.
Kükürtü ben de duymuştum, hatta dün kayınvalidemin köydeki evinin bahçesinde kocaman yılan gördük, eşim demişti(ziraatçi) benim bayilerim ve bazı çiftçiler yılan gelmesin diye evlerinin etrafına kükürt döküyormuş.
Bugün nette de okudum demek ki akrebe de faydası var.
Her yeri çamaşır suyuyla sildim çamaşır suyu kokusuna da gelmiyormuş.Duyduğum her şeyi yapıyorum.
1 hafta böyle idare etmek zorundayım, şu an ilaçlatamam, bir yere gidemem ama haftaya ailemin yanına gideceğim eşim o zaman ilaçlatsın.
Uyurken gelmesin, yatağıma falan çıkmasın tek derdim o.

off en çok korktuğum böcek türü..zehirli çünkü..Allah korumuşş..hemen en ağır ilaç türünden alın ilaçlayın ya da adam tutun zira onlara öyle tablet falan etkili olacağını zannetmem.sonuçta zehirli böcek..geçen serne evimişn heryerini hamam böceği sardı çıldırdım zaten feci bi böcek fobim var!apartman merdivenlerinde delikler var küçük küçük oralarda geliyor çünkü oralara girerken gördüm.kaç kez dedim ilaçlatalım diye ev sahibine ama umrunda değil....umruunda olsa ilaçlatırdı..biz kendimiz apartman içine sıktık ama yetmemiş demek.kaç kez merdivenlerde gördüm kızım çıldırdı..bunlar bir de çabuk ürüyor hele sıcakta...aman ihmal etme sen hemen ilaçlatın çünkü bunlar zehirli mümkünse kiradaysan çık o evden derim çıkarken de eşyalarını da ilaçlat koltuk kanepe içini çünkü meşimin iş arkadaşı evinde akrepler çıktığı için taşınırken yeni evine akrep kanepe içinde gelmiş....ay Allah ım korusun bizi bunlardan yine diyeceğim bence evde Ayetel kürsi oku da gez..

MAlesef evim kira değil burada başetmek zorundayım bunlarla:43:

Doğusu batısı farketmiyor ki canım ben de batıdayım ama çıkıyor işte.Ama dediğin doğru nemli yerlerde bulunur ben de göle çok yakın oturuyorum.
Ya burada bulunanlar zehirsiz diyorlar ama yine de sokma ihtimali tedirgin ediyor insanı.Bundan sonra ben de her yeri kontrol ederim herhalde.
Erkekler biraz daha korkusuz olup hayatlarına umursamadan devam edebiliyorlar ama biz öyle mi?
ilaçlatmaktan başka çare yok.En iyisi firma araştırayım ben.Peki bir şey sorucam bu ilaçlama fiyatları nasıl?

canım allah yardımcın olsun çok da tedirgin olma kafayı yersin düşünmemeye çalış anlıyorum huylanıyosun ama işte..fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok o zaman köy yerinde görevliydik ve köylülerden yardım istedik köy muhtarı da beyaz renkli bir ilaç getirmiş onu yaptı bizim ev eskiydi ve kenarlardaki deliklerden çıkıyorlardı ve ben tek tek o dedikleri kapamıştım alçı toprak ne bulduysam ama fayda etmedi en güzeli ilaçlama.dediğim gibi bir defayla kalma tekrarla ilaç işini.o kullandığımız ilaç artmıştı ve ben belli aralıklarla kendim o deliklere döküyordum beyaz renkliydi ismini bilemiyorum malesef sen bi araştır istersen.birde gece gelmesinden korkuyorsun sen o zaman yatarken iyi aydınlatan bir gece lambası kullanın arkadaşımızın da vardı ozamanlar bizden berbattı durumları büyük büyük akrepler çıkardı onlarda ve de ufacık çocukları vardı bü yüzden onlar her gece tv yi açık bırakırlardı çünkü akrep ışığa gelmez derlerdi şükür onlara da bişey olmadan tayinleri çıktı ve gittiler. bende ise hala o takıntılar devam etmekte her adımda duvarlara bakıyorum o derece :))

Son düzenleme:
Hemen o evi satılığa çıkarıp başka yerden ev alın ya, akrepli evde yaşanır mı? yarın bir gün uykuda ısırırsa ne yapacaksınız?

allah aşkına siz nerde yaşıyorsunuz ya kaç kişi demiş gördüm diye hepiniz aynı şehirde değilsiniz heralde o zaman bu meret her yerde oluyor ben güneyde falan olur sanıyodum allaah bu gece uyku tutmaz beni artık yaz geldi forumu bastı kertenkele akrep yılan kırkayak ama hayvancıklar napsın ki yaşayacak yer bırakmadık ki onlara

tek çözüm ilaçlatmak gibi görünüyor

kaşınmaktan ,etrafa bakınıp durmaktan yoruldum yaaa oooofff
okuduğum andan itibaren ayaklarımı topladım laptopu aldım kucağıma büzüştüm korkudan
Allahım inşallah ben böyle bişey yaşamam yaa inşallah sizde hemen kurtulursunuz

Kızlar zehirsiz akrep olmaz öldürecek kadar olmasada mutlaka zehiri vardır. Akreplerin eşli olduğunuda ilk defa duyuyorum :D. En iyi çözüm yolu kedi çok güzel avlıyorlar ilaç falan sökmez onlara yine girerler eve. Ya benim anlamadığım terlikle nasıl öldürdünüz hayvanı kolay kolay ezilip ölmez ki akrepler :S

:53::53::53: banyodan çıktığını da ilk defa duyuyorum ben öyle köy yerlerinde olur diye düşünürdüm hep demekki her an tetikte olmak gerekirmiş:44: ben olsam kapıyı kitler çıkardım evden ne öldürebilirim ne de bakabilirdim :19: Allah yardımcınız olsun.

köy yerindemi :D istanbul kadıköy ün göbeğinde kedimiz öldürüp öldürüp getiriyordu eve :D

Back