- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
- Konu Sahibi kokohantes
-
geçen gün bizim evde de vardı küçüktü ama sonra aynısından dün bi tane daha yakaladım ve ikiside aynı yerde gibiydi nerde çıkıp geliyorlar anlamıyorum
Eşidir belki.İnşallah son olur bi daha karşılaşmazsın
bence o eşi değil yavrusu falandır çünkü baya küçüktü. onların bi büyüklerini bulsam rahatlıcamda yok işte :18:
canım kızma ama en azından hamamböceği falan değil ne bileyim akrep daha temiz geliyor bana hamamböceğinden ama evde olmadığından öyle düşünüyor da olabilirim
madem zehirsizmiş tahminim o kadar çabuk üremez bunlar ilaçlat arada ya da eczaneden sen ilaç alıp ilaçlayabilirsin bir kere akıllı kardeşim arkadaşının çamaşırlaırnı alıp getirmişti bize yıkamaya yatak takımları falan ve tahta kurusu bulaşmıştı eve eczaneden filit cinsi biş alıp ilaçlatmıştık öğrenci bütçesi tabi ilaçlatamadık
bir de ilacı banyo giderlerine falan da dök belki aşağıdan falan geliyordur banyoda olduğuna göre
lavabolara falan tıpa tıka sürekli bir de raidin böceksavar köpüğü var ya onu sıksan pencere pervazlarına ne bileyim banyo kapısının etrafına falan belki akrebe de etki eder geçemezler
bizim apartmanda da hamamböceği varmış geçen yıl ben taşındığımda gelip ilaçladılar bütün apartmanı kesilmişti şimdi gene varmış karşı komşum ve üst komşumda her yere böcek yemii şu raidin böceksavar köpüğünden sıktım korkuyla her yeri kontrol ediyorum bir de lavoboları falan sürekli tıpayla tıkıyorum oralardan gelmesin diye ve giderlere hergün çamaşır suyu döküyorum yönetici tatilden dönse de ilaçlatsa apartmanı rahatlıcam ama o da ağustos sonunu bulurdiken üstündeyim anlıcanız
off en çok korktuğum böcek türü..zehirli çünkü..Allah korumuşş..hemen en ağır ilaç türünden alın ilaçlayın ya da adam tutun zira onlara öyle tablet falan etkili olacağını zannetmem.sonuçta zehirli böcek..geçen serne evimişn heryerini hamam böceği sardı çıldırdım zaten feci bi böcek fobim var!apartman merdivenlerinde delikler var küçük küçük oralarda geliyor çünkü oralara girerken gördüm.kaç kez dedim ilaçlatalım diye ev sahibine ama umrunda değil....umruunda olsa ilaçlatırdı..biz kendimiz apartman içine sıktık ama yetmemiş demek.kaç kez merdivenlerde gördüm kızım çıldırdı..bunlar bir de çabuk ürüyor hele sıcakta...aman ihmal etme sen hemen ilaçlatın çünkü bunlar zehirli mümkünse kiradaysan çık o evden derim çıkarken de eşyalarını da ilaçlat koltuk kanepe içini çünkü meşimin iş arkadaşı evinde akrepler çıktığı için taşınırken yeni evine akrep kanepe içinde gelmiş....ay Allah ım korusun bizi bunlardan yine diyeceğim bence evde Ayetel kürsi oku da gez..
Doğusu batısı farketmiyor ki canım ben de batıdayım ama çıkıyor işte.Ama dediğin doğru nemli yerlerde bulunur ben de göle çok yakın oturuyorum.
Ya burada bulunanlar zehirsiz diyorlar ama yine de sokma ihtimali tedirgin ediyor insanı.Bundan sonra ben de her yeri kontrol ederim herhalde.
Erkekler biraz daha korkusuz olup hayatlarına umursamadan devam edebiliyorlar ama biz öyle mi?
ilaçlatmaktan başka çare yok.En iyisi firma araştırayım ben.Peki bir şey sorucam bu ilaçlama fiyatları nasıl?
banyodan çıktığını da ilk defa duyuyorum ben öyle köy yerlerinde olur diye düşünürdüm hep demekki her an tetikte olmak gerekirmiş:44: ben olsam kapıyı kitler çıkardım evden ne öldürebilirim ne de bakabilirdim Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?