Evimde akrep buldum!!!

kızlar dün perdenin üzerinde kocaman akrep gördüm , hemen kalktım öldürdüm açık renkti, zehirlimidir acaba , bende çift gezdiklerini duydum ama ,gecen birni kapının öününde öldürmüştü eşim ,

ben dediğim spreyi aldım ,girebilmesi ihtimal heryere sıktım ,bir şişe bitti resmen ,bütün delikleri tıkadım ,2 gün sonra hiç ortalıkta olmayan minik böcek sinek ne varsa ölmüş :)) sanırım altettim ..o günden sonra da bir daha görmedim akrep filan ,allah göstermesin bir daha inş..

muğla gibi sıcak yerlerde akrep çıktığını duymuştum bende. oradaki arkadaşlarım alışmış hatta kocaman börtü böceğe falan. dikkat etmeli tabi.

bizim evdede akrep cikti. Ablam farketti esim ne kdr gormim diye ugrassada gordum bi ay ikna ettim ve ilaclattik. Ama ilaclatmak mi daha iyi oldu akreple yasasmiydim bilmiyorum. Ilaclama firmalar farkli farkli konustu sonra buldum ogun gelmedi gezer ilaclama buldum lanet olsun. Eve bi geldik ki ev 3 gun kapali tuttuk bigun tum camlar actik eve girdim kayiyorum heryere yag dokmus gibi vicik vicik bide bi koku var cikmadi gitti. Iki gun biraktim havalandi temizledik sonra ama temizlerken cektigim offf of kac kova kac kez cikmiyor yagli yagli hala durulmadi gitti. Neyse o dert degil elbet temizledikce bitcek ama bi koku var gitmedi ilac kokusu ev les gibi kokuyo camlar bi haftadir gece gunduz acik sadeve yattığım salon bu arada ytk odaya hala gecemedim kapatiyorum. Lakin koku hala var ne zaman gider basina boyle.bisey gelen varmi reflum var koku mahvediyo beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…