• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim güzel evim gamze_murat

evin çok güzel canım çok beğendim ,bir kaç ufak tavsiye vermek isterim ,tabi uygulayıp uygulamamak sana kalmış ,kızının odasındaki gardrobu duvara alsanda yatağı cam önüne doğru koysan hem daha aydınlık hem daha şık durur ..ayrıca banyonu koymamışsın merak ettim ,herşey güzel maşşallah,sağlık sıhhatle oturun ..

kzıımın odasındaki gardrobu özellıkle camın önüne koyduk malum kıs ve 2 cam var odasında. soğuğu kesmek ıcın dolabını oraya koyduk.doğalgazlı deıl evımız :/ banyo tuvalet tadılatta o yuzden resınlerde yok.tadılat bıtsın bı ara atarım ınş :)

bşver kendi evin olsunda varsın eksiğin olsun (darısı başıma inşşşş):ssz:

gamze evin gerçekten çok hoş özelikle barbie battaniyesi çok hoşuma gitti.bende yeğenime alıcam nerden aldın acaba yazabilirmisin bana....oturma odanın tv sehpası çok hoşuma gitti.mutfak tezgahıd gayet temiz sade ve ferah ...kızının odasına bayıldım beyaz ve pembe çok tatlı olmuş.kırmızı oda sanırım yatak odası kızma ama açık renge boyasan sanki daha hoş olur ..güle güle otur resimdeki bebek de çok tatlı Allah bağışlasın

gamze evin gerçekten çok hoş özelikle barbie battaniyesi çok hoşuma gitti.bende yeğenime alıcam nerden aldın acaba yazabilirmisin bana....oturma odanın tv sehpası çok hoşuma gitti.mutfak tezgahıd gayet temiz sade ve ferah ...kızının odasına bayıldım beyaz ve pembe çok tatlı olmuş.kırmızı oda sanırım yatak odası kızma ama açık renge boyasan sanki daha hoş olur ..güle güle otur resimdeki bebek de çok tatlı Allah bağışlasın

Canım benım öncelikle tesekkr ederim.;)kızımın battaniyesini halası dogumgününde almıs çarsıdan.yatak odamın duvar rengı kırmızı ama beyaza boyatıcam bıde gece cektıgım ıcın resımlerıkaranlık cıkmıs. bebekte 7yasında sımdı prensesımız.amın canım saol..

Back
X