• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim güzel evim gamze_murat

gamze_murat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
206
2
46
Samsun
kızlar gecen sene evımın resımlerını atmıstım.bir senede çok degısıklıkler yaptım. kızımın odası oturma grubum halım perdem. umarım begenırsınız ee o zamn evime hos geldınız dıyorum :) $Fotoğraf5366.webp$Fotoğraf5299.webp$Fotoğraf5294.webp$Fotoğraf5379.webp$ecvvm.webp$Fotoğraf5401.webp$Fotoğraf5403.webp$Fotoğraf5405.webp$Fotoğraf5404.webp$Fotoğraf5378.webp$Fotoğraf5377.webp$Fotoğraf5381.webp$Fotoğraf5393.webp$Fotoğraf5391.webp$Fotoğraf5392.webp$Fotoğraf5394.webp$Fotoğraf5375.webp$Fotoğraf5386.webp$Fotoğraf5376.webp$Fotoğraf5296.webp$Fotoğraf5400.webp$Fotoğraf5390.webp$Fotoğraf5306.webp$Fotoğraf5358.webp$Fotoğraf5355.webp$Fotoğraf5402.webp$Fotoğraf5387.webp$Fotoğraf5388.webp$evm.webp$Fotoğraf5365.webp$Fotoğraf5369.webp$Fotoğraf5361.webp$Fotoğraf5362.webp$Fotoğraf5357.webp$Fotoğraf5307.webp$Fotoğraf5308.webp$Fotoğraf5363.webp$Fotoğraf5364.webp$Fotoğraf5360.webp$Fotoğraf5359.webp$Fotoğraf5399.webp$Fotoğraf5356.webp$Fotoğraf5372.webp

canım koltuklarına bayıldımmmm :) çok beğendim, tam benim istediğimden...çok güzel yakışmış güle güle kullan..
yalnız bişey dikkatimi çekti, hemen hemen her yerde metalik rengini kullanmışsın, mutfakta ki ketle, ekmek kızartma makinesi vs gibi, salondaki aksesuarlar gibi vs..
bu tarz renkler insanda stres yaparmış canım, daha soft bişeyler tercih etsen sanki daha şık olur evin....

canım sadece mutfagımda gri kullandım dolabım makınem ocagım grı dıye. :) çok tesekkr ederım begenın ıcın ALLAH sanada nasıp etsın ıstedın seylerı :)

Bende beğendim evini dikktimi çekti nerdeyse tüm ürünlerin Arçelik vede metalik renk sanırım Arçelik ürünlerini seviyorsun benim gibi.. (:

evin çok güzel canım çok beğendim ,bir kaç ufak tavsiye vermek isterim ,tabi uygulayıp uygulamamak sana kalmış ,kızının odasındaki gardrobu duvara alsanda yatağı cam önüne doğru koysan hem daha aydınlık hem daha şık durur ..ayrıca banyonu koymamışsın merak ettim ,herşey güzel maşşallah,sağlık sıhhatle oturun ..

eviniz genel olarak güzel ve sıcak ufacık iki tavsiye yatak odanız çok karanlık bence krem tanlarında soft renkleri seçin o zaman hem mobilyanız hemde odanız kendini gösterecek birde çocuk odasındaki dolabı pencere önünde kaldırın yatağı pencerenin önüne koyun o zaman daha iyi olacaktır.
sağlıcakla oturun:16:

evinizi çok güzel düzenlemişsiniz
yatak odanız bana da cok boğucu geldi duvarların rengini açarsanız cok ferahlar iyi günlerde oturun:34:

yaza boyatıcam yatak odamı sıkıldım bu renkten zaten.resımlerı gece cektıgım ıcın karanlık durmus 5.katta oturuyorum aydınlık normalde evim :)

eviniz genel olarak güzel ve sıcak ufacık iki tavsiye yatak odanız çok karanlık bence krem tanlarında soft renkleri seçin o zaman hem mobilyanız hemde odanız kendini gösterecek birde çocuk odasındaki dolabı pencere önünde kaldırın yatağı pencerenin önüne koyun o zaman daha iyi olacaktır.
sağlıcakla oturun:16:

canım yatak odamı gece cektıgım ıcın karanlık cıktı resımler telefonda bıraz soluk duruo resımler 5.katta oturuyorumaydınlık aslında evım.kızımın odasındada ıkı cam var oyüzdende soguk oluyo dolabı camın önüne koyarak sogugu engellemek ıstedık dogalgazlı degıl evımız.tesekkerler yınede tavsıyen ıcın :)

ev sade ve şık bende bayıldım . yalnız salondaki halıyı düz bi şekilde koysaydınız daha ferah ve düzenli bi görüntü olurdu bence..
Güle güle oturun bu güzel evinizde canım :46::46:

ev sade ve şık bende bayıldım . yalnız salondaki halıyı düz bi şekilde koysaydınız daha ferah ve düzenli bi görüntü olurdu bence..
Güle güle oturun bu güzel evinizde canım :46::46:

canım tam olarak anlayamadım. halı düz olarak duruyo çünkü.ters cevırıptemı koymalıydım yanı ? :)

Back
X