- 1 Aralık 2015
- 335
- 354
- 103
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatabilir misiniz neler yaparsınız bir gününüz deA dan z ye her şeyi kendimiz yaparız. Çocukları da ihmal etmem. Ben 40 yaşındayım. Belki sizler daha gençsiniz daha enerji dolu olmalısınız.
Tek coraplardan barbieye elbise dikmeyen anne yoktur herhalde. Bizim bide Barbie salon masasının üstünde duran silikon tabancamiz var. Orası bebek hastanesi. Nerde kolu bacağı kırılan kıyafeti yırtılan bebek var oraya atılır![]()
Diğer açtığın konuda yazmıştım ya.Anlatabilir misiniz neler yaparsınız bir gününüz de
Tamam tamam bildim siziDiğer açtığın konuda yazmıştım ya.
Hani şu yatalak kv. Olan.Evde 7 kişi yaşayan.
Trt yayın akışı o benim.
20li yaşlarda ah ahhh![]()
Sen bir de beni 20 li yaşlarda görecektin
Banyoyu haftada bir komple fırçalayarak duvardan aşağı yıkarım. Duş alanını önce çamaşır suyu yaparım. Biraz bekletirim sonra onu akıtıp bulaşık deterjanı ile fırçalayarak duvardan aşağı yıkarım. Çekçekin ucuna eski havluyu takıp fayansları kurularım. Dolapların içini ve makinaları banyo için kullandığım bezle iç dış üst silerim. Çamaşır makinasının lastik arasını silerim. Kullanırken de çamaşırı çıkarınca içinin nemi çıksın diye kapağı biraz açık bırakırım. Banyoyu yıkamadan önce alt tarafındaki kaçak kapağını açıp pis suyu akıtırım. Aynayı ve cam kapıyı cam bezi ile silerim.
Mutfağı ayda bir komple temizlerim. Dolapların içindekileri makinenin kısa programında yıkarım. Dolapların içini dışını üstünü silerim. Hergün dolapların yüzünü tezgahın üstünü ocağı davlumbazı bulaşığı toplayınca silerim. Bulaşık makinasının kapağını açıp etrafını özellikle o alt kısmındaki girintiyi silerim. Fırınlarımı her kullanışta silerim.
Balkonları yazın günlük kışın haftada bir kere yıkarım. Halıları 6 ayda bir yıkatmaya veririm. Ayda bir arap sabunu ile silerim. Koltukları da arap sabunu ile ayda bir silerim. Camları kışın ayda bir yazın haftalık cam bezi ile cam sil kullanarak silerim. Pimapen kanallarını temiz tutarım. Kapıları haftalık silerim. Mutlaka kapı kasalarının üst pervazlarını da silerim. Duvarları mopla iki haftada bir silerim.
Hafta içi pratik süpürge ile üstün körü evi süpürürüm. Haftasonu büyük süpürge ile dip bucak süpürür silerim. Toz alırım.
Çamaşırlarda giysileri beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler diye ayırırım. Diğerleri havlular, çarşaflar, sofrabezi masaörtüleri mutfak bezleri vs. hepsini ayrı ayrı yıkarım. Sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum. Beyazlar için makinanın içine bir kapak amway sa8 atarım, 90 derecede yıkarım. Açık renkli lekelilere yine amway sa8 suda çözdürüp fısfısla sıkar 60 derecede yıkarım. Koyu renklileri 30-40 derecede yıkarım. Diğerleri örtüler, çarşaflar, havlular 60 derecede yıkarım. Yumuşatıcı kullanmıyorum.
Buzdolabını haftalık pazar alışverişinde temizler yerleştiririm. Açıkta hiçbirşey koymam. Dolaba koyacağım şişe, kavanoz, saklama kabı, tencere vs. altlarını silerek koyarım. Dolap kapağındaki lastiklerin arasını silerim.
Anlatırken fazla geliyor ancak yapınca günlük bu kadar zor gelmiyor insana. Bugün mesela salonu kaldıracağım komple. Önce makina tutup vilada çekeceğim. Arkadaşımın ikizleri bugün bende ikide bende çocuk. Onlara öğle yemeği hazırlayacağım. Şuan hepsi canlı dersteler. Sonra büfe ve konsolu boşalttım içindekileri makinaya siralayacagim. Tozlarını alıp odanın şeklini değiştireceğim. Sonra makinadan çıkanları yerlestiricem. Halıyı atıp halıyı silicem. Cam ve perdeye gözüm kesmedi çocuklarla. O başka bir güne. Kapısını silip cikicam. Akşama yemek hazırlayacağım ikizlerin anne babasida bize gelirler büyük ihtimal. Çay kahve derken onları yollayıp tekrar mutfağı elden geçiririm. Çocuklara masal okur yatırıp WC yi banyoyu domestoslarim. Sabah onlardan önce kalkıp yıkarım. Kadın olmak çok zor be yaa
SüpersinizBanyoyu haftada bir komple fırçalayarak duvardan aşağı yıkarım. Duş alanını önce çamaşır suyu yaparım. Biraz bekletirim sonra onu akıtıp bulaşık deterjanı ile fırçalayarak duvardan aşağı yıkarım. Çekçekin ucuna eski havluyu takıp fayansları kurularım. Dolapların içini ve makinaları banyo için kullandığım bezle iç dış üst silerim. Çamaşır makinasının lastik arasını silerim. Kullanırken de çamaşırı çıkarınca içinin nemi çıksın diye kapağı biraz açık bırakırım. Banyoyu yıkamadan önce alt tarafındaki kaçak kapağını açıp pis suyu akıtırım. Aynayı ve cam kapıyı cam bezi ile silerim.
Mutfağı ayda bir komple temizlerim. Dolapların içindekileri makinenin kısa programında yıkarım. Dolapların içini dışını üstünü silerim. Hergün dolapların yüzünü tezgahın üstünü ocağı davlumbazı bulaşığı toplayınca silerim. Bulaşık makinasının kapağını açıp etrafını özellikle o alt kısmındaki girintiyi silerim. Fırınlarımı her kullanışta silerim.
Balkonları yazın günlük kışın haftada bir kere yıkarım. Halıları 6 ayda bir yıkatmaya veririm. Ayda bir arap sabunu ile silerim. Koltukları da arap sabunu ile ayda bir silerim. Camları kışın ayda bir yazın haftalık cam bezi ile cam sil kullanarak silerim. Pimapen kanallarını temiz tutarım. Kapıları haftalık silerim. Mutlaka kapı kasalarının üst pervazlarını da silerim. Duvarları mopla iki haftada bir silerim.
Hafta içi pratik süpürge ile üstün körü evi süpürürüm. Haftasonu büyük süpürge ile dip bucak süpürür silerim. Toz alırım.
Çamaşırlarda giysileri beyazlar, açık renkliler, koyu renkliler diye ayırırım. Diğerleri havlular, çarşaflar, sofrabezi masaörtüleri mutfak bezleri vs. hepsini ayrı ayrı yıkarım. Sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum. Beyazlar için makinanın içine bir kapak amway sa8 atarım, 90 derecede yıkarım. Açık renkli lekelilere yine amway sa8 suda çözdürüp fısfısla sıkar 60 derecede yıkarım. Koyu renklileri 30-40 derecede yıkarım. Diğerleri örtüler, çarşaflar, havlular 60 derecede yıkarım. Yumuşatıcı kullanmıyorum.
Buzdolabını haftalık pazar alışverişinde temizler yerleştiririm. Açıkta hiçbirşey koymam. Dolaba koyacağım şişe, kavanoz, saklama kabı, tencere vs. altlarını silerek koyarım. Dolap kapağındaki lastiklerin arasını silerim.
Bende aynı şeylerden şikayetçiyim ne güzel yazmışsınız ama bende erken yatamıyorum kızım uyuduktan sonra yapılacak şeyler oluyo 1 bardak çay içip dinleniyim derken geç yatıyorum o yüzden geç kalkıyorum ve hiç bi işimi yetiştiremiyorum yaptığım hiç bir işten keyif alamıyorum erken yatmanın bu kadar enerjik olmanın sırrı varmı?İşin sırrı gerçekten erken kalkmak. Pazar günü çocuklarımla birlikte bir program oluşturup pazartesi hayata geçirmeye başladık. Şu an saat 15:05. Ve ben bu saate kadar çocukların dersleri yaptirdim,komple makina tutup villada çektim tozunu kızım aldıkoltukları çektim arkalarını halleettim halimi sildim. Dikilecek değişecek çiçekleri diktik kızımla balkon mahvoldu orayida çiçek gibi yaptık,eşim geldi öğle yemeği yedik onu gönderdik şimdi kahvemi iciyorum
çocuklar içeride beni bekler önce evcilik sonra dedektif oynucaz . Olurda yine rayimdan çıkarsam buraya gelip motivasyon edinmek dileğiyle
Sadece 1 gün saati 7 ye kurup gerekirse hiç bir iş yapmadan geceye ulaşın. Ama sakın gün içinde uyumayın inanın akşam olsada yatsam diyeceksiniz. Birde yatağa girdigimde muhakkak telefona bakıyordum onu bıraktım ve artık sabahları dinç uyanıyorum öğlene kadar bütün işim bitmiş oluyor en gec 23.00 te gözüm yatakta oluyorBende aynı şeylerden şikayetçiyim ne güzel yazmışsınız ama bende erken yatamıyorum kızım uyuduktan sonra yapılacak şeyler oluyo 1 bardak çay içip dinleniyim derken geç yatıyorum o yüzden geç kalkıyorum ve hiç bi işimi yetiştiremiyorum yaptığım hiç bir işten keyif alamıyorum erken yatmanın bu kadar enerjik olmanın sırrı varmı?
Bende yarın ne olursa olsun erken kalkıcam gerçekten konuşmak, yazmak, yalnız olmadığını bilmek morelini yükseltiyo insanın çok teşekkür ederim siz yapmam gereken tüyolar olursa enerjik olma konusunda tavsiyelerinizi okumak isterimSadece 1 gün saati 7 ye kurup gerekirse hiç bir iş yapmadan geceye ulaşın. Ama sakın gün içinde uyumayın inanın akşam olsada yatsam diyeceksiniz. Birde yatağa girdigimde muhakkak telefona bakıyordum onu bıraktım ve artık sabahları dinç uyanıyorum öğlene kadar bütün işim bitmiş oluyor en gec 23.00 te gözüm yatakta oluyor