Evim evim güzel evim 🏠🙃

Pelinceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
64
86
38
34
Bütün gün oturmadigim halde sanki evde hiç birşey yapmamış gibi olmak canıma tak etmişti artık. Sadece yoruldugumla kalıyordum. Ne çocuklarla iki oyun oynayabiliyordum ne istediğim gibi evimle ilgilenebiliyordum nede kendime bakabiliyordum. Temizlik videoları,çocuklarla oyun etkinlik videoları izlemekten uygulamaya vakit bulamaz hale geldim artık. Sonunda formülünü buldum çok şükür.

İşin sırrı gerçekten erken kalkmak. Pazar günü çocuklarımla birlikte bir program oluşturup pazartesi hayata geçirmeye başladık. Şu an saat 15:05. Ve ben bu saate kadar çocukların dersleri yaptirdim,komple makina tutup villada çektim tozunu kızım aldı 🙃 koltukları çektim arkalarını halleettim halimi sildim. Dikilecek değişecek çiçekleri diktik kızımla balkon mahvoldu orayida çiçek gibi yaptık,eşim geldi öğle yemeği yedik onu gönderdik şimdi kahvemi iciyorum🙃 çocuklar içeride beni bekler önce evcilik sonra dedektif oynucaz . Olurda yine rayimdan çıkarsam buraya gelip motivasyon edinmek dileğiyle

Harikasınız 👏👏👏Plan program çok önemli. Birde başlamak . Erken kalkan yol alırmiş..Bende sabah kalkar önce yatakları düzeltir evi toparlarim hızlıca. Sonra kahvaltı . Kahvakti biter bitmez hiç oturmadan masayi toplar bulaşıgi hallederim. Eve süpürge çekerim WC yi lavoboyu çamaşır suyu ile yıkarım. Sonra şöyle günlük TV ünitesi çocukların çalışma masaları ve yatak odası komidin tozlarını alırım. Kizimla biraz oynarız abi ders çalışır sonra 1 saat park yaparız. Gelince akşam yemeği telaşı başlar vs vs yemek topla bulaşık kısır döngü gibi ama öyle maalesef. Sağlık olsun en önemlisi ol hiçbir zaman işten kaçmam erinmem. Evimle ilgilenmeyi çok severim. Başka türlüsü çekilmezdi ..

Harikasınız 👏👏👏Plan program çok önemli. Birde başlamak . Erken kalkan yol alırmiş..Bende sabah kalkar önce yatakları düzeltir evi toparlarim hızlıca. Sonra kahvaltı . Kahvakti biter bitmez hiç oturmadan masayi toplar bulaşıgi hallederim. Eve süpürge çekerim WC yi lavoboyu çamaşır suyu ile yıkarım. Sonra şöyle günlük TV ünitesi çocukların çalışma masaları ve yatak odası komidin tozlarını alırım. Kizimla biraz oynarız abi ders çalışır sonra 1 saat park yaparız. Gelince akşam yemeği telaşı başlar vs vs yemek topla bulaşık kısır döngü gibi ama öyle maalesef. Sağlık olsun en önemlisi ol hiçbir zaman işten kaçmam erinmem. Evimle ilgilenmeyi çok severim. Başka türlüsü çekilmezdi ..
Gerçekten sevmek onemli. Ama bazen bu durumu çok abartıp paronayaya baglayabiliyorum hep birşeyler eksik mis gibi sürekli evle ilgileniyorum bazı zamanlardada tam tersi saliveriyorum kısır döngü olmaktan çıkıyor 😜

Gerçekten sevmek onemli. Ama bazen bu durumu çok abartıp paronayaya baglayabiliyorum hep birşeyler eksik mis gibi sürekli evle ilgileniyorum bazı zamanlardada tam tersi saliveriyorum kısır döngü olmaktan çıkıyor 😜
Evet arada kendimizi resetlemek gerek..
Allah herkese evinde sağlıcakla mutlulukla yaşamayı nasip etsin 🙏

Evet arada kendimizi resetlemek gerek..
Allah herkese evinde sağlıcakla mutlulukla yaşamayı nasip etsin 🙏
Amiiin inşallah. Kizinizla nasıl oyunlar oynuyorsunuz bu arada. Benim kızım 6yasinda günlük 1saat evcilik rutinimiz var. Hayal dünyami komple talan ettim konu kalmadı artık oyun kuracak 🙄🥰

Amiiin inşallah. Kizinizla nasıl oyunlar oynuyorsunuz bu arada. Benim kızım 6yasinda günlük 1saat evcilik rutinimiz var. Hayal dünyami komple talan ettim konu kalmadı artık oyun kuracak 🙄🥰
Evde kör ebe oynuyoruz çok seviyor arada abisinin misketleri ile , LEGO , tahta blok bunun gibi . Mutfakta yardımcim bu arada 4 yaşında 😁 abisını el bebek gül bebek büyüttum yok o bıçağa elleme dokunma keser vs kız çok istekli idi bende keskin olmayan meyve bıçağını verdim gösterdim yanımda sabahları salatalığimizi o doğruyor patatesleri ben yuvarlak kesiyorum ona veriyorum uzun uzun dilimliyor bulaşık makinesini onsuz yerlestirmem. Kek yaparım mesela blender işi onda. Hayır yani istekte var ben ne yapayım izin vermezsem küsuyor rabbim diyorum kız çocuğunun icine mi koyuyor nedir bu merak marifet istek 🙄sizin kız nasıl ? Oğlum 8 yaşında ama hicbirseyi öğretemiyorum söyleye söyleye ben sıkıldım mesela kıyafetlerini çıkartırken katlamalisin diyorum öylece yere bırakıyor bende sinirleniyorum.. çok yazdım 😁öyle işte 🥰

Evde kör ebe oynuyoruz çok seviyor arada abisinin misketleri ile , LEGO , tahta blok bunun gibi . Mutfakta yardımcim bu arada 4 yaşında 😁 abisını el bebek gül bebek büyüttum yok o bıçağa elleme dokunma keser vs kız çok istekli idi bende keskin olmayan meyve bıçağını verdim gösterdim yanımda sabahları salatalığimizi o doğruyor patatesleri ben yuvarlak kesiyorum ona veriyorum uzun uzun dilimliyor bulaşık makinesini onsuz yerlestirmem. Kek yaparım mesela blender işi onda. Hayır yani istekte var ben ne yapayım izin vermezsem küsuyor rabbim diyorum kız çocuğunun icine mi koyuyor nedir bu merak marifet istek 🙄sizin kız nasıl ? Oğlum 8 yaşında ama hicbirseyi öğretemiyorum söyleye söyleye ben sıkıldım mesela kıyafetlerini çıkartırken katlamalisin diyorum öylece yere bırakıyor bende sinirleniyorum.. çok yazdım 😁öyle işte 🥰
Dogalarinda var sanırım. Aynı bizi anlatmissiniz. Kızım 6yasinda ama benden istekli iş yapmaya. Vilada kavgası yapıyoruz sen ben diye. Makinaya camasirlari atar. Hem bulaşık hem çamaşır ikisinide bilir çalıştırmayı. Süpürge yapar. Dediğiniz gibi öyle istekli. Sıkılmasın diye yapma diyorum bazen küsüyor benimkine. Oğlum 8yasinda. Yap dediğimde oda yapar ama yap demem şartıyla. Kendi isteği ile zor 🤣 ama oda bilgisayar teknoloji konusunda benim bilmediklerimi bilir hepsinin karekteri farkli. İkisinide iyiki dogurmusum 🙏🙏🙏

Biz çocuklarla balkon boyadık.

Eklentiler

• 20200601_183656.webp
    20200601_183656.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 142
  • 20200601_183648.webp
    20200601_183648.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 130
  • 20200601_183705.webp
    20200601_183705.webp
    12 KB · Görüntüleme: 134
Kirada olup evsahibi sorun olanlar duvarı kaplayan kağıtla da yapabilirsiniz. Sonra çıkarırsınız.

Back
X