- 28 Temmuz 2021
- 54
- 61
- 28
-
- Konu Sahibi Zarifhanimcik
Fotoğraf çekemedim okadar iğreniyorum ki hemen yok ettim. İlaç adı verebilirmiyim bilmiyorum ama su ile seyreltilen haşere ilacı sıktım. Böcekleri öldürüyor ama biraz geç etki gösteriyor ama bugün banyo da yedi tane gördüm kaşıntıdan duramıyorumFotoğrafını mı ekleseydiniz acaba. İlaçlama şirketlerinden yardım alın, nasıl bir ilaçla ilaçladınız bilmiyorum ama markette satılanlar falansa pek iş görmüyor onlar mevzu böcekse.
Ay anlayabiliyorum ben de böyleyim, fotoğraf ekleyin dedim ama ekleseniz bakamazdımFotoğraf çekemedim okadar iğreniyorum ki hemen yok ettim. İlaç adı verebilirmiyim bilmiyorum ama su ile seyreltilen haşere ilacı sıktım. Böcekleri öldürüyor ama biraz geç etki gösteriyor ama bugün banyo da yedi tane gördüm kaşıntıdan duramıyorum
Yeni taşındım şehir değiştirdim araştırıp öyle yaparım ama o süreçte onlar la yaşamak çok zorAy anlayabiliyorum ben de böyleyim, fotoğraf ekleyin dedim ama ekleseniz bakamazdım
Bence profesyonel birini çağırın çok uygun fiyatlara ilaçlıyorlar zaten, üreyip çoğalmasınlar bir de.
Ay anlayabiliyorum ben de böyleyim, fotoğraf ekleyin dedim ama ekleseniz bakamazdım
Bence profesyonel birini çağırın çok uygun fiyatlara ilaçlıyorlar zaten, üreyip çoğalmasınlar bir d
Ay anlayabiliyorum ben de böyleyim, fotoğraf ekleyin dedim ama ekleseniz bakamazdım
Bence profesyonel birini çağırın çok uygun fiyatlara ilaçlıyorlar zaten, üreyip çoğalmasınlar bir d
Kizlar bilen yokmuuMerhabalar yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim burdan sormak istiyorum lütfen yardımcı olun.
Evim de tuvalet ve banyoda küçük tüylü böcekler var siyah bugün banyoda havlunun üstüne gördüm ve bocek fobim var şuan uyuyamıyorum herşeydeen tiksindim, internette halı böceği diye okudum ama ne yapmam lazım ilaçladim banyoyu falan ama hala varlar bilgisi olan kurtulan varsa yardımcı olsun lütfen.
Bizde ilaçladik işe yaramadı sadece banyoda var bu tiksinclerHalı böcekleri, larvalar ve yumurtalar çok dayanıklıdır ve sıcak, sabunlu su onları öldürmenin en iyi yoludur. Ayrıca yıkanamayan giyim eşyaları kuru temizlemeye verilmelidir.
Böyle yazmışlar halı böceği için.Ama ben de ilk defa gördüm ve aşşırı huylandım.Biz bi ara eve dadanan böcek için kendimiz ilaçlamaya kalktık ama kendimiz zehirleniyoduk. Bence en iyisi bi ilaçlamacı şirket çağırın.
Merhabalar yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim burdan sormak istiyorum lütfen yardımcı olun.
Evim de tuvalet ve banyoda küçük tüylü böcekler var siyah bugün banyoda havlunun üstüne gördüm ve bocek fobim var şuan uyuyamıyorum herşeydeen tiksindim, internette halı böceği diye okudum ama ne yapmam lazım ilaçladim banyoyu falan ama hala varlar bilgisi olan kurtulan varsa yardımcı olsun lütfen.
Merhabalar yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim burdan sormak istiyorum lütfen yardımcı olun.
Yani halı böceği larva diye okudum veya alacalı halı böceği sadece banyo ve tuvalette var çözüm bulamazsam bende ilaclaticam.Eger hali bocegi ise bende de vardi. Kendi kullandigim hicbir ilac kâr etmeyince butun evi bir sirkete ilaclattim. Sonuc basarili, bir daha asla gormedim.
Sizdeki böylemiydi pekiEger hali bocegi ise bende de vardi. Kendi kullandigim hicbir ilac kâr etmeyince butun evi bir sirkete ilaclattim. Sonuc basarili, bir daha asla gormedim.
Hep açık zaten pencere, kapisini da duştan sonra hep açık bırakırim rutubet olusmasin diye üç katlı bir binanın alt katında oturuyorum klozete yakın yerlerde gordum bir kaç taneNemden oluyo. Banyo penceresini ve kapısını açık bırakıp havalandırın sık sık. Hatta yaz günleri eğer tel varsa banyo penceresini hiç kapatmayın derim
Sizin başınıza geldi mi peki şuan bir ay oldu eve taşınali ama okadar soğudum ki evden gece uyku ya zor geçiyorumNemden oluyo. Banyo penceresini ve kapısını açık bırakıp havalandırın sık sık. Hatta yaz günleri eğer tel varsa banyo penceresini hiç kapatmayın derim
Hep açık zaten pencere, kapisini da duştan sonra hep açık bırakırim rutubet olusmasin diye üç katlı bir binanın alt katında oturuyorum klozete yakın yerlerde gordum bir kaç tane
Sizin başınıza geldi mi peki şuan bir ay oldu eve taşınali ama okadar soğudum ki evden gece uyku ya zor geçiyorum