Evim de küçük tüylü böcekler var yardım.!!!

Valla bu sene benim evde de değişik minik bir böcek var. Nerden çıkıyor bilemedim dip köşe temizlik yaptım yine var. Çok minik duvarda falan yürüyor. Tüylü değil gerçi benimki
Bende de var beyaz gibi ve kahverengi minik zıplıyor lar birde 🙄 çok sinir bozucu ilaçladik ama azalma var fakat tam bitmediler

Kıyafet ve havlular da oldu mu ay havluda görünce tiksindim 🤢

Yok sadece yerde fayansta gördüm, tek tüktü ama Her gün 1-2 tane de olsa gördüm. Sonra kendiliğinden geçti. Şimdi nadiren ayda 1 1-2 tane gözüküyor ama kayboluyor sonra. Muhtemelen nem rutubet oluştuğu zaman çıkıyolar. Yuva vs görmedik hiç baktık. Hatta acaba giderden mi geliyo diye de düşündüm ve üstünü de kapadım.

Yok sadece yerde fayansta gördüm, tek tüktü ama Her gün 1-2 tane de olsa gördüm. Sonra kendiliğinden geçti. Şimdi nadiren ayda 1 1-2 tane gözüküyor ama kayboluyor sonra. Muhtemelen nem rutubet oluştuğu zaman çıkıyolar. Yuva vs görmedik hiç baktık. Hatta acaba giderden mi geliyo diye de düşündüm ve üstünü de kapadım.
Bende yuva görmedim klozetin altından çıkıyor diye düşünüyorum ama bilemedim önce duştan sonra kapıyı açık bırakırdım şuan korkularım açık birakmaya inşaallah tez zamanda kurtulurum ya 😒

Sizdeki böylemiydi peki
Gec gordum mesajinizi kusura bakmayin. Cok yavas hareket eden, yaklasik corek otu buyuklugunde bocekler. Bunlar maalesef evdeki giysi, carsaf vs tekstil urunlerinde delik oluşturuyor zamanla. Zaten ben de deliklerden kesfetmistim. Benim yatak odamda ve banyomda vardi. Banyoda kirli sepetimde neyim varsa hepsinde delik vardi. En guzeli ilaclatmak.

Gec gordum mesajinizi kusura bakmayin. Cok yavas hareket eden, yaklasik corek otu buyuklugunde bocekler. Bunlar maalesef evdeki giysi, carsaf vs tekstil urunlerinde delik oluşturuyor zamanla. Zaten ben de deliklerden kesfetmistim. Benim yatak odamda ve banyomda vardi. Banyoda kirli sepetimde neyim varsa hepsinde delik vardi. En guzeli ilaclatmak.
Aiiyy aman Allahım 🤮🤮🤮 bende şuan sadece banyoda ama giderden geliyor galiba çözüm bulamazsam ilaclaticam ama banyo da ne kadar etkili olur bilmiyorum 😑

Merhabalar yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim burdan sormak istiyorum lütfen yardımcı olun.
Evim de tuvalet ve banyoda küçük tüylü böcekler var siyah bugün banyoda havlunun üstüne gördüm ve bocek fobim var şuan uyuyamıyorum herşeydeen tiksindim, internette halı böceği diye okudum ama ne yapmam lazım ilaçladim banyoyu falan ama hala varlar bilgisi olan kurtulan varsa yardımcı olsun lütfen. ☹️
Merhaba konunun üzerinden baya zaman gecmiş ama belki buralardasınız ve görürsünüz umuduyla yazıyorum. Cözüm bulabildiniz mi bende bu böceklerden yatak odam da gördüm önce bazanın altında ve yatakta gördüm dip köşe temizledim ama bugün de yatak baslıgımda gördüm ıkı tane ne yapacağımı bilemiyorum ve fobim var benimde inanılmaz kaşınıyorum her gördüğümde. Siz nasıl bı çare buldunuz acaba

X