- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Arkadaşlar bu konuya fotoğraf da koyardım ama midesi hassas olanlar için koyamiyorum.
Ben yeni depresyondan çıkıyorum 1 yıl boyunca evden çalıştım uyudum ve yemek yedim 20 kilo aldım. Şimdi işe girdim ve hayatımda beni depresyona sokan eski sevgilim gibi faktörler defolup gitti ama ben hala uyusugum.
Örneğin evim çok soğuk teras katı kombiyi sonuna kadar açıyorum ısınmıyor ve usuyorum usuyunce disardan yemek söyleyip bütün gün uyuyorum ve evim abartmıyorum çöp ev oldu temiz camasirim kalmadı kendimden igrenme raddesine geldim.
Ev arkadaşım var ama o da bu durumu pek umursamıyor benim kadar pos olmasa da o da dağınık biri.
Evim tertemiz olsun, ben enerjik olayım 83 kilodan eskisi gibi 60a duseyim uzun uzun yürüyüşlere çıkayım neşeli enerjik tertemiz olayım yemeği dışardan söylemeyeyim evde sağlıklı pisireyim istiyorum ama yapamıyorum sanki çok zor.
Depresyonumun artık geçmesi lazım yazdan beri doktor gözetiminde ilaç kullanıyorum işe girdim her şey yolunda ama ben hala ağlama krizleri uyku seansları yeme bozukluğu artık yeter.
Temiz ve düzenli ve enerjik olma tuyolari verin bana kızlar! !!!
Planlı olmayı öğrenin. Ajanda alıp haftalık program yapın,ne yemek pişirilecek,temizlik hangi gün ne yapılacak yazın,çok elzem olmadıkça planın dışına çıkmayın. Çıkarsanız dahi boşvermeyin bugün yapamadığınız işi haftanın geri kalanına yedirin. Hareketsizlik kötü şey,sürekli yatmak insanın yaşam enerjisini bitiriyor, ne demişler "işleyen demir ışıldar" bunu unutmayın.Arkadaşlar bu konuya fotoğraf da koyardım ama midesi hassas olanlar için koyamiyorum.
Ben yeni depresyondan çıkıyorum 1 yıl boyunca evden çalıştım uyudum ve yemek yedim 20 kilo aldım. Şimdi işe girdim ve hayatımda beni depresyona sokan eski sevgilim gibi faktörler defolup gitti ama ben hala uyusugum.
Örneğin evim çok soğuk teras katı kombiyi sonuna kadar açıyorum ısınmıyor ve usuyorum usuyunce disardan yemek söyleyip bütün gün uyuyorum ve evim abartmıyorum çöp ev oldu temiz camasirim kalmadı kendimden igrenme raddesine geldim.
Ev arkadaşım var ama o da bu durumu pek umursamıyor benim kadar pos olmasa da o da dağınık biri.
Evim tertemiz olsun, ben enerjik olayım 83 kilodan eskisi gibi 60a duseyim uzun uzun yürüyüşlere çıkayım neşeli enerjik tertemiz olayım yemeği dışardan söylemeyeyim evde sağlıklı pisireyim istiyorum ama yapamıyorum sanki çok zor.
Depresyonumun artık geçmesi lazım yazdan beri doktor gözetiminde ilaç kullanıyorum işe girdim her şey yolunda ama ben hala ağlama krizleri uyku seansları yeme bozukluğu artık yeter.
Temiz ve düzenli ve enerjik olma tuyolari verin bana kızlar! !!!
Aferin sana.herseyide depresyona bagliyorsun.depresyon falan degil baya tembel ve uyusuksun.
Bi insan kendine nasil zarar verir hayatini rezil ederin ornegisin.
Valla herkes biseyler yasiyor.daha agir seyler yasiyor.ama hayatin ipini birakirsan bu hale gelirsin
Yeni ise baslamissin.kendine bi soz ver.silkelen kendine gel.2 ay sonra 100 kilidan 80 kiloya dusmek istemiyorsan 80 den 60 a dusmeyi hedefle.
Once bi evini temizle.rahat bi nefes al.ev cok onemli.pis yer kasvet verir sana.evini temizlerken 1_2 kilo atarsin.
Sonra sinirlar koy yiyecegine.yuruyusunu yap.
Biz ne desek bos.beynini kullan.
O cok yetenkli.sen ne komut verirsen onu uygular zaten
Bende de bi anormallik dağınık evde depresyona giremem.Söylediklerinizi yaptım ve biraz ilerledim, hepinize çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?