• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim ahıra benziyor

Once evi bir temizle .temizligin guzel bisey olduguna inan.guzel kokulu detefjanlar al zevkle yap.sonra bazi esyalarin yerini degistir insana kendi evi farkli gelio o zaman.disarida gezicek yuruyus yapacak aktif bir arkadas bul uyusuk olmasin lutfen :) birde ilaclarda kilo yapar .kiminde istah acar kiminde kapar.kendini iyi hisset ilaclari kullanmamaya bak .iyi hissettigin an psikolojik olarak ilaclarida kullanmicaksin emin ol.yuruyusude kesinlikle yap bol oksijen al

Once kiskandigin ozendigin biri varsa eger onu dusun fotografina bak

Sonra muzik ac ortaligi toparliyip kirlileri makineye at zaten ortalik toparlandikca canin temizlik yapmak ister

Hareket edersen isinirsin oturan insan üşur

Önce güzel şööle disko disko bi şarkı aç . Sonra de ki yahu her günüm böyle yatmakla geçiyor bıkmadın mı hep aynı hep aynı şu etrafı bi temizliim de ev arkadaşımda nasıl biriyim anlasın artık görsün küllerimden bi doğayım de. Sonra temizlik ürünleri araştır en güzellerinden kokanlarından çeşit çeşit ayrı ayrı özellikli , ultra fonksiyonlu bir paspas vileda güzel oda parfümleri.. Kısaca kendini markette temzilik reyonuna at hevesli hevesli al gel evde dene sonucu görme açısından da olsa seni temizliğe itecektir. Ama zannımca seni bu kötü havalar mahvediyor :) boşver hareket edersen yanardağ gibi olursun ateşlenio kız hemen insan bi ılık sıcaklık kaplıo insanı üşümezsinde bak :))

Arkadaşlar bu konuya fotoğraf da koyardım ama midesi hassas olanlar için koyamiyorum.

Ben yeni depresyondan çıkıyorum 1 yıl boyunca evden çalıştım uyudum ve yemek yedim 20 kilo aldım. Şimdi işe girdim ve hayatımda beni depresyona sokan eski sevgilim gibi faktörler defolup gitti ama ben hala uyusugum.

Örneğin evim çok soğuk teras katı kombiyi sonuna kadar açıyorum ısınmıyor ve usuyorum usuyunce disardan yemek söyleyip bütün gün uyuyorum ve evim abartmıyorum çöp ev oldu temiz camasirim kalmadı kendimden igrenme raddesine geldim.

Ev arkadaşım var ama o da bu durumu pek umursamıyor benim kadar pos olmasa da o da dağınık biri.

Evim tertemiz olsun, ben enerjik olayım 83 kilodan eskisi gibi 60a duseyim uzun uzun yürüyüşlere çıkayım neşeli enerjik tertemiz olayım yemeği dışardan söylemeyeyim evde sağlıklı pisireyim istiyorum ama yapamıyorum sanki çok zor.

Depresyonumun artık geçmesi lazım yazdan beri doktor gözetiminde ilaç kullanıyorum işe girdim her şey yolunda ama ben hala ağlama krizleri uyku seansları yeme bozukluğu artık yeter.

Temiz ve düzenli ve enerjik olma tuyolari verin bana kızlar! !!!
depresyon diye diye giriyorsun zaten ne sorunun olursa olsun Allah kaldırmayacağ yük vermez insana ne takıyorsun allah aşkına bu kadar dert edicek ne var ilaca bağlama kendini onunla iyi olma düşüncesini çıkar kafandan Rabbine yönel namaz kıl dua et al sana terapi al sana ilaç vücudunu zehirlemë antidepresan lar beyin hücrelerini öldürüyo lütfen arkadaşım kendine yazık etme

Şunu bir izle @unnudagassolina, seni motive eder.

channel 4 ekranlarında yayınlanan bir ingiliz programı. Obsesif kompülsif bozukluğu olan insanlar evlerini yıllardır temizlememiş ve bu dağınıklıktan kurtulmak isteyen insanların evlerine gidip temizleme ve rehberlik yapma çabalarını anlatıyor.

Insan o evleri görünce daha bi sevke geliyor zaten :) o ev adam olduysa benim evin nesi var ki hemen yapiveririm diyorsun :) konu sahibine gelince once evi hallet sonra da spora basla yavastan bebegimi kaybettigimde sporla atlatmistim iyi geliyor tavsiye ederm.

Insan o evleri görünce daha bi sevke geliyor zaten :) o ev adam olduysa benim evin nesi var ki hemen yapiveririm diyorsun :) konu sahibine gelince once evi hallet sonra da spora basla yavastan bebegimi kaybettigimde sporla atlatmistim iyi geliyor tavsiye ederm.
Aynen, iştaha gelip sen de yapmak istiyorsun hemen, mutlu oluyorsun onların adına bile.

Spor yapmak mutluluk hormonu salgılatır, diğer önemli hormonları da düzenli seviyeye getirir.

Kızlar harikasiniz çok teşekkür ederim hepinize tek tek. Sayenizde bir sürü bulaşık yikadim salonu topladım ve camasitlarimi yıkayıp astım. :)

Kızlar harikasiniz çok teşekkür ederim hepinize tek tek. Sayenizde bir sürü bulaşık yikadim salonu topladım ve camasitlarimi yıkayıp astım. :)
Oh oh ne güzel işte, senin adına sevindim. Yarında alışveriş yap bence. Sebze, meyve, yeşillik al. İşlenmiş gıdalardan uzak dur artık. Evde yiyecek hazırlamaya başla. Akşam 6-7 den sonra bir şey yeme, günde 2,5 lt su iç, limonlu içersen daha da fayda görürsün. D vit ve B12 değerlerine baktır kanda, yetersizse takviye al, acayip moralin düzelir bunlarla kilo vermen de kolaylaşır. Zencefil al taze, yiyebiliyorsan ye, yiyemezsen çaylarına ekle, hem ısıtır, hem vücutta ki iltihapları atar, zindelik verir ve neşelendirir. Çiğ yağlı tohumlar(fındık, ceviz, badem, kaju, vb.) tüket gündüz vakitleri abur cubur yerine. Isıtır ve enerji verirler. Kefir iç, ev turşusu ye, bağırsaklarını çalıştır bu da çok önemli ikinci beynimiz ve duygu durumumuzu etkiliyor.
Rica ederim... :KK66:

Cami ac o hava iceri bi girsin.tamam soguk ama temiz hava.
Eline kocaman bi poset al.tum gereksizleri doldur agzini bagla koy kapinin önüne.
Çamaşırları 3 e böl hepsini ay gun yikarsan zor kurutursun.
Mutfakta makine yoksa bi legene sicak su koy ve.tabaklari.icine birak.kuruyanlar yumusasin. Sonra zaten kolay. Bunlardan sonra carsafini degistir.dus al . Neskafe patlat

Tembel ve uyuşuk değilim, annem çalışıyor ve her türlü yemek ve temizlik yapabiliyorum, uzun süreler yalnız yaşadım, şu an 27 yaşındayım ve 18imden beri cep harcligimi kazanacak işler yapmisimdir. Ossde ilk yüze girdim şu an doktora yapıyorum ve çok iyi bir işe girdim. Şu ana kadar her seyimi kendim yaptım yaşamak, okumak, çalışmak. Ama şimdi üzerime yük bindi adeta felç geçirdim ve çalışmıyorum nedensiz yere sadece ağlıyorum.

Bilmiyorum çok kötü durumda çaresiz insanlar var ancak bunu bilmek fayda sağlamıyor.
Demek isteyince herseyi yapiyorsun..silkelen kendine gel o zaman.gercekler acitir.acilar kullerinden dogurur.yarin basla hemen:KK66:

Şunu bir izle @unnudagassolina, seni motive eder.

channel 4 ekranlarında yayınlanan bir ingiliz programı. Obsesif kompülsif bozukluğu olan insanlar evlerini yıllardır temizlememiş ve bu dağınıklıktan kurtulmak isteyen insanların evlerine gidip temizleme ve rehberlik yapma çabalarını anlatıyor.

Yaaaa bunu yarın mutlaka izliyorum! !!

zaman zaman her kadın yaşar böyle geçiş dönemlerini... mütemadiyen temiz titiz bir kadın bile bazen ipin ucunu salıverir.. dağılır pislenir kirlenir herşey, içinden yapmak gelmez... bazen bana da oluyor, bilhassa soğuk havalarda...
ama bu demek değildir ki böyle kabullenip yaşamalıyız.. tabiki asla... bir an evvel kalk çamaşırları at makineye, yatak çarşaflarını değiştir, dolabını düzenle.. mutfağı toparla, şöyle bi süpür toz al.. işin bitince de pencere önüne otur, perdeyi aç , bir kitap al kitapçıdan güncel bir roman mesela, onu okumaya başla , yanına da sıcak bir kahve... oh miss...
insanlar günlerini bomba bomba heyecan içinde yaşamıyor emin ol, biçoğumuzun hayatı iş güç çocuklar temizlik yemek etrafında dönüp duruyor... bu döngünün içinde kendine enerjik bişeyler bulmk senin elinde... bazen bir kitap, bazen güzel bir dizi.. yada şöyle bir yarım saat yürüyüş kendini toparlamaya yeter artar bile...

Planlı olmayı öğrenin. Ajanda alıp haftalık program yapın,ne yemek pişirilecek,temizlik hangi gün ne yapılacak yazın,çok elzem olmadıkça planın dışına çıkmayın. Çıkarsanız dahi boşvermeyin bugün yapamadığınız işi haftanın geri kalanına yedirin. Hareketsizlik kötü şey,sürekli yatmak insanın yaşam enerjisini bitiriyor, ne demişler "işleyen demir ışıldar" bunu unutmayın.
Kolaylıklar dilerim

bi temizlikçi tut birlikte üstesinden gelirsiniz evin :)
depresyona da bi tekme at yürüsün gitsin :KK55:
sonra kilo olayını çook ama çoook ciddiye al mutfağa girince ısınırsın merak etme sağlıklı ye iç
bol bol gülümse ve yürüyüşe çık
odanı hergün mutlaka havalandır
bak cayır cayır indirim var heryerde yeni çarşaflar al en güzelinden çiçekli çiçekli olsun bahar gibi misss
yer gök dua üzerine demişler, bol dua iç huzurunu arttırır
bir musibet bin nasihattan iyidir de derler giden gitmişse vardır bunda da bir hayır
:KK5:

Süper fikirler yalnız olmadığımı hissetim sayenizde çok çok teşekkürler.

Bu arada şu an bütün odam salon mutfak bitti. Biraz yüzeysel oldu saat geç olduğu için yerleri supuremedim sadece şöyle bir sildim bezle ve saçları aldım, çöpleri attım dolabı topladım her yeri toparladim bulasiklari bitirdim ve kendimi.muhteşem hissediyorum bu daha başlangıç.

Oh oh ne güzel işte, senin adına sevindim. Yarında alışveriş yap bence. Sebze, meyve, yeşillik al. İşlenmiş gıdalardan uzak dur artık. Evde yiyecek hazırlamaya başla. Akşam 6-7 den sonra bir şey yeme, günde 2,5 lt su iç, limonlu içersen daha da fayda görürsün. D vit ve B12 değerlerine baktır kanda, yetersizse takviye al, acayip moralin düzelir bunlarla kilo vermen de kolaylaşır. Zencefil al taze, yiyebiliyorsan ye, yiyemezsen çaylarına ekle, hem ısıtır, hem vücutta ki iltihapları atar, zindelik verir ve neşelendirir. Çiğ yağlı tohumlar(fındık, ceviz, badem, kaju, vb.) tüket gündüz vakitleri abur cubur yerine. Isıtır ve enerji verirler. Kefir iç, ev turşusu ye, bağırsaklarını çalıştır bu da çok önemli ikinci beynimiz ve duygu durumumuzu etkiliyor.
Rica ederim... :KK66:

Yarın eve sebze meyve yeşillik balık zencefil limon kefir çiğ badem çiğ kaju alıyor ve 6dan sonra yemeyi kesiyor bol su içiyor ve şekeri hayatımdan çıkarıp en az 30.dakika spora başlıyorum.

Kan degerlerime ekimde işe girmeden mecburi check up yapıldığında baktirmistim b12, d, demir ve iyi.kolesterolum çok iyi seviyede ama kilolardan dolayı karacigerimde yaglanma başlamış ve sanırım yorgunlugum kan degerlerinden değil sadece kilodan ve antremansizliktan :KK43: neyse zararın neresinden dönersek kardır.

Sizi seviyorum hanımlar, iyi ki varsınız gerçekten!

Bir anda ruh halimi değiştirdiniz. Haklısınız depresyon öyle oturduğum yerden geçmez.

Sevgilim beni aldattiginda da kk sayesinde moralim duzelmisti. Burdaki insanlar baya bilge.

Bu arada şu an bütün odam salon mutfak bitti. Biraz yüzeysel oldu saat geç olduğu için yerleri supuremedim sadece şöyle bir sildim bezle ve saçları aldım, çöpleri attım dolabı topladım her yeri toparladim bulasiklari bitirdim ve kendimi.muhteşem hissediyorum bu daha başlangıç.
Tebrikler :) once evinizin sonrada kilonuzun once sonrasini isteriz :)

Hadi bakalım kolay gelsin. Bugün yapılmasi gerekeni yarına bırakmazsanız zaten bu kadar dağılmazsınız.

Back