• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim ahıra benziyor

Oh oh ne güzel işte, senin adına sevindim. Yarında alışveriş yap bence. Sebze, meyve, yeşillik al. İşlenmiş gıdalardan uzak dur artık. Evde yiyecek hazırlamaya başla. Akşam 6-7 den sonra bir şey yeme, günde 2,5 lt su iç, limonlu içersen daha da fayda görürsün. D vit ve B12 değerlerine baktır kanda, yetersizse takviye al, acayip moralin düzelir bunlarla kilo vermen de kolaylaşır. Zencefil al taze, yiyebiliyorsan ye, yiyemezsen çaylarına ekle, hem ısıtır, hem vücutta ki iltihapları atar, zindelik verir ve neşelendirir. Çiğ yağlı tohumlar(fındık, ceviz, badem, kaju, vb.) tüket gündüz vakitleri abur cubur yerine. Isıtır ve enerji verirler. Kefir iç, ev turşusu ye, bağırsaklarını çalıştır bu da çok önemli ikinci beynimiz ve duygu durumumuzu etkiliyor.
Rica ederim... :KK66:
B12 var ya yaşama sevinci aşılıyor resmen yok böle bi vitamin ya etkisi mucize yani. Konu sahibi kesinlikle kullanmalı

önce mutfak temizlenmeli-balkonlar hava ısınınca
sonra oturma odası- yatak odası
wc-banyo
antre
yıkanacakları makineye atın gün aşırı çalıştırın makineyi.günlük iş planı hazırlayın en fazla 1-2 saatini alır yemek vs işler.
sonra güzel bir banyo yapın
kuaföre gidin
sinemaya gidin
kitap okuyun

Arkadaşlar bu konuya fotoğraf da koyardım ama midesi hassas olanlar için koyamiyorum.

Ben yeni depresyondan çıkıyorum 1 yıl boyunca evden çalıştım uyudum ve yemek yedim 20 kilo aldım. Şimdi işe girdim ve hayatımda beni depresyona sokan eski sevgilim gibi faktörler defolup gitti ama ben hala uyusugum.

Örneğin evim çok soğuk teras katı kombiyi sonuna kadar açıyorum ısınmıyor ve usuyorum usuyunce disardan yemek söyleyip bütün gün uyuyorum ve evim abartmıyorum çöp ev oldu temiz camasirim kalmadı kendimden igrenme raddesine geldim.

Ev arkadaşım var ama o da bu durumu pek umursamıyor benim kadar pos olmasa da o da dağınık biri.

Evim tertemiz olsun, ben enerjik olayım 83 kilodan eskisi gibi 60a duseyim uzun uzun yürüyüşlere çıkayım neşeli enerjik tertemiz olayım yemeği dışardan söylemeyeyim evde sağlıklı pisireyim istiyorum ama yapamıyorum sanki çok zor.

Depresyonumun artık geçmesi lazım yazdan beri doktor gözetiminde ilaç kullanıyorum işe girdim her şey yolunda ama ben hala ağlama krizleri uyku seansları yeme bozukluğu artık yeter.

Temiz ve düzenli ve enerjik olma tuyolari verin bana kızlar! !!!
Hemen temizlik malzemesi alıp ise başlarsan temizledikce temizleyesin gelir emin ol temiz olmayan eve her türlü bela bulaşır unutma :eek:

Arkadaşlar bu konuya fotoğraf da koyardım ama midesi hassas olanlar için koyamiyorum.

Ben yeni depresyondan çıkıyorum 1 yıl boyunca evden çalıştım uyudum ve yemek yedim 20 kilo aldım. Şimdi işe girdim ve hayatımda beni depresyona sokan eski sevgilim gibi faktörler defolup gitti ama ben hala uyusugum.

Örneğin evim çok soğuk teras katı kombiyi sonuna kadar açıyorum ısınmıyor ve usuyorum usuyunce disardan yemek söyleyip bütün gün uyuyorum ve evim abartmıyorum çöp ev oldu temiz camasirim kalmadı kendimden igrenme raddesine geldim.

Ev arkadaşım var ama o da bu durumu pek umursamıyor benim kadar pos olmasa da o da dağınık biri.

Evim tertemiz olsun, ben enerjik olayım 83 kilodan eskisi gibi 60a duseyim uzun uzun yürüyüşlere çıkayım neşeli enerjik tertemiz olayım yemeği dışardan söylemeyeyim evde sağlıklı pisireyim istiyorum ama yapamıyorum sanki çok zor.

Depresyonumun artık geçmesi lazım yazdan beri doktor gözetiminde ilaç kullanıyorum işe girdim her şey yolunda ama ben hala ağlama krizleri uyku seansları yeme bozukluğu artık yeter.

Temiz ve düzenli ve enerjik olma tuyolari verin bana kızlar! !!!
Ben senın aksıne moralım bozuk olduğunda direk ev işlerine yönelerim ve inan hareket ettiğim için hiç üşümem .

Geçen hafta benim evimde öyleydi.Hasta oldğum için bi on gün el atmadım ev çöp eve dönmüştü. Pskilolojim çöktü resmen. Hafta sonu kadın aldım. yetiştiremedi vallla.Ama ev düzenli ve temiz olunca insanın içi açılıyor inan. Gözünde büyüyor ise maddi imkanında var ise ilkden bir kadın al temizlik için köşe bucak temizlesin sonrasında kendin günlük yaparsan zorlanmazsın.

Namaza başla canım namaz için temizlik şart namaz kılmayı kafana koyarsan temizliğin de hall olur huzurla dolarsin yaşamak için nedenin olur depresyon da zaten inanç eksikliğinden değil midir ? Ben çoktan astım o evreleri çok şükür huzurluyum hormonal bir rahatsızlığım baş gösterdi korkuyorum ama üstesinden gelirim. Allah var gam yok insaAllah :) :)

B12 var ya yaşama sevinci aşılıyor resmen yok böle bi vitamin ya etkisi mucize yani. Konu sahibi kesinlikle kullanmalı
Aynen, B12 ve D vit çok çokkk önemli bu konularda. Unutkanlık ve çekilmez, asabi, uyumsuz olma durumlarında b12 ye bakılmalı eksikse 600'lere yükseltilmeli. D vit de günümüz yaşam koşullarında neredeyse tükenmiş derecesine düşebiliyor insanlarda. Onunda yükseltilmesi lazım. Hatta D vit fazlalığının yan etkisi aşırı neşe. :21: :-)

Yarın eve sebze meyve yeşillik balık zencefil limon kefir çiğ badem çiğ kaju alıyor ve 6dan sonra yemeyi kesiyor bol su içiyor ve şekeri hayatımdan çıkarıp en az 30.dakika spora başlıyorum.

Kan degerlerime ekimde işe girmeden mecburi check up yapıldığında baktirmistim b12, d, demir ve iyi.kolesterolum çok iyi seviyede ama kilolardan dolayı karacigerimde yaglanma başlamış ve sanırım yorgunlugum kan degerlerinden değil sadece kilodan ve antremansizliktan :KK43: neyse zararın neresinden dönersek kardır.

Sizi seviyorum hanımlar, iyi ki varsınız gerçekten!

Çok iyi silkindin ve ayağa kalkıyorsun, şimdi küllerinden yeniden doğma zamanı. :KK66:

Sen bunları unutma yine de ilk kan testinde tekrarlat.

Bu arada tiroitlerin ne durumda? Tiroid bezinin az çalışması gibi nedenlerle karaciğer yağlanması olabiliyormuş. Ayrıca bu durum depresyonu da tetikleyebiliyor.

Karaciğer yağlanması sorununu gidermek için günde 1 fincan sade Türk kahvesi, düzenli egzersiz ve Prof. Saraçoğlu'nun Maydonoz-Limon kürünü öneriyorlar. Bunun yanında alkolden uzak durmak ve beslenmeye dikkat etmek gerekiyor.

*Düzenli beslenme ve fast-food tarzı ve işlenmiş yiyeceklerden uzak durmak karaciğer yağlanması oranını belirgin bir şekilde azaltır. Günlük taze sebze-meyve, beyaz et ve lifli gıdaların tüketimi de son derece önemli. Özellikle karaciğerden toksik maddelerin atılımına yardımcı olduğu için mevsiminde Enginar tüketmek oldukça faydalı. Soğan, Lahana ve brokoli de karaciğere destek sağlar.

Hergün rutin bir iş belirle ve yap ..
Çamaşır bulaşık süpürge sil toz al..
Ben günlük işlerimi yapıyorum. .
Pozitif düşün ki iyi olsun :)

Aynen, B12 ve D vit çok çokkk önemli bu konularda. Unutkanlık ve çekilmez, asabi, uyumsuz olma durumlarında b12 ye bakılmalı eksikse 600'lere yükseltilmeli. D vit de günümüz yaşam koşullarında neredeyse tükenmiş derecesine düşebiliyor insanlarda. Onunda yükseltilmesi lazım. Hatta D vit fazlalığının yan etkisi aşırı neşe. :21: :-)
Ooo süper her şeyin çözümü var desene kafana bişey mi taktın bas vitaminleri dünya yansa umrunda deil :D

kaç yaşındasın canım merak ettim.
bi de ben de çok tembelim aslında birazcık kendimi okuyor gibi oldum da :oops:
bende de hep bişeyleri bekleme durumu var. yani şu olsun şuna başlıcam gibi..
tavsiye olarak da bazı şeyler alışkanlık oluyor. yani sen zorla başlarsan zamanla farkında olmadan yapıyorsun. ben bunu tecrübe ettim. ilkten zorla kendini sonra gerisi gelir inşallah
otekı konu kapanmıs yazamadım miden bulanıyorsa gozardı edersın olur biter ayrıcada her konuya yazmam sana battımı hem tembelsın hemde uslubun leş(.)!

otekı konu kapanmıs yazamadım miden bulanıyorsa gozardı edersın olur biter ayrıcada her konuya yazmam sana battımı hem tembelsın hemde uslubun leş(.)!
:KK70: ay oturup konularımdan açık mı aradın.
yani ben fiziksel olarak midem bulanıyor dedim ve bunu her gördüğümde yaşadığım için söylemek istedim. kaldı ki ben sana düzgün bir dille yazdım. kimin uslubunun leş olduğu ortada

:KK70: ay oturup konularımdan açık mı aradın.
yani ben fiziksel olarak midem bulanıyor dedim ve bunu her gördüğümde yaşadığım için söylemek istedim. kaldı ki ben sana düzgün bir dille yazdım. kimin uslubunun leş olduğu ortada
seni her gordugumde midem bulanıyor demek ne demektir ya görende husumetımız var falan sanır kaldıkı ısteseydın ozelden yazardın sırf rencıde etmek ıcın konu ıcınde yazmazdın .

seni her gordugumde midem bulanıyor demek ne demektir ya görende husumetımız var falan sanır kaldıkı ısteseydın ozelden yazardın sırf rencıde etmek ıcın konu ıcınde yazmazdın .
seni her gördüğümde demedim profilin resmini gördüğüm zaman dedim. kaldı ki fiziksel olarak midem bulanıyor dedim. yani iğreniyorum anlamında değil. bu kadar alınacağın aklıma gelmedi kusura bakma. altı üstü bir resim sonuçta.

seni her gördüğümde demedim profilin resmini gördüğüm zaman dedim. kaldı ki fiziksel olarak midem bulanıyor dedim. yani iğreniyorum anlamında değil. bu kadar alınacağın aklıma gelmedi kusura bakma. altı üstü bir resim sonuçta.
ha boyle de canımı ye bide sevmedıgım bırı senın bana laf soktugunu sanıp senın mesajını begenınce tepem atıverdi bırden sende kusura bakma:KK51:

Back