• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terketmeyi dusunuyorum

Bu kadar mutsuz bir ilişkiye devam etmek işkence. Anlıyorum alışkanlık ama zorlamayın. Eşinizin de çaba göstermesi gerekli. Bu kadar azarlanmanız bir güleryüze hasret yaşamanız ve inatla evli kalma çabanız üzücü. Yazık etmeyin kendinize
Anlıyorum dedin ya. O kadar cok ihtiyacim var ki anlasilmaya. Tesekkur ederim.

cesaretim yok diyen insanlar,psikolojik siddet goren insanlar. cesaretlerinin olmadigini saniyorlar ama oyle degil.

adam yillarca duzelmemis gordugunuz gibi. cocugunuz da yok. bu sevgisizligi saygisizligi bu genc yasinizda neden cekesiniz ki? ne zaman dur diyeceksiniz yas kemale erince omur gecince mi?

simdi yeni hayat kurmak icin ideal zamandasin. calisiyorsaniz isine adapte olursunuz. sirtinizdan yuk gittigini gorunce ki esiniz bence yuk,ozguveniniz artar. saka gibi gelecek ama, yeniden asik bile olursunuz. bu hayatta sevmeyi bilen iyi adamlarda var, omrumuzu cennete ceviren.

bir bismillaha bakar ordan cikip gitmeniz. kardesinizde varmis ne guzel, eminim sizi destekler.

bazi iliskiler kurtarilamaz cunku sorun taraflarin birindedir. sizinki de onlardan.
gencliginize yazik etmeyin derim ben.
sinir hastasi kocanizin stres topu veya rehabilitasyon merkezi degilsiniz, saygiyi hakeden insansinz. kendinize bunu reva gormeyin.

cesaretim yok diyen insanlar,psikolojik siddet goren insanlar. cesaretlerinin olmadigini saniyorlar ama oyle degil.

adam yillarca duzelmemis gordugunuz gibi. cocugunuz da yok. bu sevgisizligi saygisizligi bu genc yasinizda neden cekesiniz ki? ne zaman dur diyeceksiniz yas kemale erince omur gecince mi?

simdi yeni hayat kurmak icin ideal zamandasin. calisiyorsaniz isine adapte olursunuz. sirtinizdan yuk gittigini gorunce ki esiniz bence yuk,ozguveniniz artar. saka gibi gelecek ama, yeniden asik bile olursunuz. bu hayatta sevmeyi bilen iyi adamlarda var, omrumuzu cennete ceviren.

bir bismillaha bakar ordan cikip gitmeniz. kardesinizde varmis ne guzel, eminim sizi destekler.

bazi iliskiler kurtarilamaz cunku sorun taraflarin birindedir. sizinki de onlardan.
gencliginize yazik etmeyin derim ben.
sinir hastasi kocanizin stres topu veya rehabilitasyon merkezi degilsiniz, saygiyi hakeden insansinz. kendinize bunu reva gormeyin.
Psikologa gitmeye karar verdim. Sizce esime soyleyim mi soylemeden mi gidiyim. Hangisi daha dogru olur. Biraz yardimla kendime guvenimin gelecegine inaniyorum. Sizlerle konusmak cok iyi geldi.

Psikologa gitmeye karar verdim. Sizce esime soyleyim mi soylemeden mi gidiyim. Hangisi daha dogru olur. Biraz yardimla kendime guvenimin gelecegine inaniyorum. Sizlerle konusmak cok iyi geldi.
soylemeyin..cunku baltalar. duzeleceginizden kendinize geleceginizden korkar. siz ona boyle sessiz lazimsiniz cunku.

bakin maddi gucunuz de varmis bu cumlenizden de onu anliyorum. sizin bi cok ezilen ve sabreden kadindan daha guclu olmaniz lazim

bir lodos lazim simdi size, bi kurek bi de kayik
silkelenin ve biyerden baslayin.

Cocuk yok aldatilma da yok. Cok sorunlu bir kisilik. Yillar icinde bu duzelmis hali. Neden cesaret edemedigimi gercekten bilmiyorum. Yardim almayi dusunuyorum hatta ciddi ciddi.

Çocuk yokmuş , aslında bir avantaj bu.

Belli bir yaştan sonra trip atan, küsen, höt höt olan, modu düşük , değer vermeyen insanlar hiç çekilmiyor.

Çekmeyin, yillariniza yazık. Yeniden aşkı yakalamayamazsaniz bile en azından ruh sağlığınızı korursunuz.

Çalışıyor musunuz ?

Söyleyince onun gitme demesini beklediginizi biliyor onun için blöf yaptığınızı düşünecektir.
Artı ve eksilerini iyi tartın ve kararınızı ona göre verin, çünkü bu gidişin dönüşü de olmayabilir.

Biraz kendinizi çekin. .Onunla bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz.
Alın elinize kitabınızı yada telefonunuzu kahve eşliğinde takılın. .Adamı bir süre görmeyin, önemsemeyin bakın o zaman dikkatini çekersiniz. .Yok baktınız hala aynı.
Toparlanın bir süre ailenizin yanına gidin..
O zaman olacaklar zaten akar..

Psikoloğa gitmeyi söylediğinizde bu kişilikteki bir insanın size söyleyeceği"sen hastasın"olacak ve her kavgada bu önünüze gelecek. Bunu bir güzel kullanacak

Ben cok naif bir insanim. Bunu ben soylemiyorum. Cevremdekiler soyluyor. Bu durumdan memnun da degilim. Ama bunu kullaniyor. Uzerime geldikce geliyor. Eziyet ediyor. Arada bir sorun yok ama ona gore daglar var. Ailem sehirdisinda. Erkek kardesim ankarada. Haftaici yemege cagiralim demistim. Merak etme keyfi yerindedir onun. Eve kiz arkadasini cagiriyordur. Eskort cagiriyordur dedi. Dedim ne alaka. Ben ne diyorum sen ne diyorsun nasil boyle konusursun. Kapandi konu iki gundur de niye cagirmiyorsun diyor. Cok anormal bir insanla yasiyorum. 12 yildir taniyorum bu arada onu. Aliskanliktan birakmaya cesaretim yok ama o kadar guzel ciftler var ki. Daha guzel bir esimin olmasini o kadar isterdim ki.
Siz değişince herşey değişecek. Neden bir süre uzak kalmayı denemiyorsunuz? Sizin onsuzda pek ala mutlu olabileceğinizi, ayakları üzerinde durabileceğinizi görmesi lazım. Yoksa bu psikolojik baskı sizi gerçekten hasta edecek.

Ilk etapta evi terk etme. Haklıyken haksız olursun. Kendini çek. Git odana film izle. Internette takıl yada çik dolaş. Ama ona tripte atma umursamadığını göster. Çok şımarmış. Bir süre ne hali varsa görsün. Yemeğini hazırla beraber yiyin ama mutlu ol mutlu görün. Baktin hala sana sataşıyor o zaman otur konuş. Laf anlamıyorsa gidersin

Fazla değer görmüş,şımarmış,başı göğe ermiş.
Havasını söndürün biraz.
Eşiniz hem şımarık,hem saygısız.
Sizi de hizmetçisi zannediyor.
Baristik guya. Bi iyi bi triplerde halen. En iyisi yuz vermemek gercekten. Dun gece geri cektim kendimi. O laf atip konusmaya calisti.

Sadece bu konuya egilip anlatacagim. Esim ozel hayatta yasadigi bir durum sebebiyle is yerinde ceza aldi haksiz yere. Morali bozuk. Iki aydir bunu cekiyoruz. Morali duzelmiyor. Arada iyi olup arada yine kopuyor. Cok takintili birisi genel olarak.

Bu sebeple oldugunu dusunuyorum. Iki gundur ev mahser yeri gibi. Dun sabahtan baslayacagim anlatmaya. Sabah uyandim. Esim salona gecmis birlikte izledigimiz bir tarih belgeselinin son bolumunu izliyor. Gunaydin dedim. Hadi kahvalti hazirlayalim da birlikte izleyelim niye sonunu izliyorsun dedim. Izliyorum iste dedi. Ama saygisizlik degil mi bana dedim. Kalkti uzerini giyindi dur dememe aldiris etmeden evden cikti gitti. Darladin sabah sabah diye bagirdi. Annesi size gelcem diye mesaj atmis disardayken. Annesi gelecek diye eve geldi. Tastamam kahvalti hazirlatti bana annesi oldugu icin. Annesi gidince cikti spora gitti. Eve geldi kavgaya devam. Bir yillik bi yere uyeligi var ama ikinci bir yere uye olacakmis. Birlikte gitmeyi de kabul etmiyor. Ben de geliyim dedim kac kere ona da kavga cikartti. Geceye dogru duzeldik gibi oldu. Bu sabah o dustayken telefonunu aldim elime. Album olusturacagim. Ondaki fotolardan sececektim. Dustan cikti yarida birakip midemi bulandiriyorsun dedi. Aciklama yapmaya calistim umursamadi. Banyodan cikinca yine bir kavga kiyamet. Herseyi birlikte yapiyoruz bi nefes aldir diyor. Haftaici isten gelir spora gider sekizde hazir sofraya oturur. Iki saat biseyler izler yatariz. Arada yuruyuse cikariz. Bana yardim etmez evde. Gecen gunis cikisi hastaneye gittim otobusle. Arabamiz var ama kendi kullanir. O gun ev daginik diye bana demedigini birakmadi. Daginiklik da hep onun esyalari.

Evi terketmeyi dusunuyorum. Cok mutsuzum ama cok da kararsizim. Simdi kendini hakli buluyor. Surundurur de duzelmez adim gibi emimim.
Sizden soğumuş gibi geldi,bir süre hiç konuşmayın bence madem bunaldı sizden ben olsam onu görmezden gelirim baktım bir hafta düzelmedi o zaman bırakırım onu

Üzgünüm ama sizi hiç bir şekilde sevmiyor.
Bundan daha kötüsü ne olabilir ki ?
Size git demiyor ama gitmeniz için her şeyi yapıyor. Siz üzerine düştükçe de kendini bir halt sanıyor.
Cidden yazık.

Dominant olacaksın arkadaş, erkeğin olmasındansa kadının olması her zaman daha iyi oluyor kadının açısından, eşim bana bunları yapacak he yapamaz ki korkar surat asacağımdan ne beni darlıyorsunu

Bence bir süre kendi haline bırakıp mesafeli davranın , evlilikte çok saçma bir tavır fakat hiç diyilse ben konuştum , kendi haline bıraktım vs... herşeyi yaptım evliliğim için diyip vicdanen rahat olursunuz aksi bir durumda

Çalışıyorsunuz ,bireysiniz
Beyefendinin hizmetçisi odalığımı sınız ?
Az yesin hizmetçi tutsun ,bence aklı sizde değil

Back