5 sene.Kaç yıllık evlisiniz?
Evet eziyet resmen. A desem kavga cikiyor evde. Simdi de yanina gittim komusmaya. Biseyler izliyor bilgisayardan. Masaya vurdu rahat birak diye. Ben ayrilmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.Resmen sana eziyet ediyor. Böyle bişeye hakkı yok ki. Sana yazık değil mi? Sanki sevmiyor gibi. Sorun iş yerinden kaynaklı olamaz.
Bence bütün iletişimi kes. Cesaretin yoksa gitme daha çok üzülürsün.Evet eziyet resmen. A desem kavga cikiyor evde. Simdi de yanina gittim komusmaya. Biseyler izliyor bilgisayardan. Masaya vurdu rahat birak diye. Ben ayrilmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.
Ben cok naif bir insanim. Bunu ben soylemiyorum. Cevremdekiler soyluyor. Bu durumdan memnun da degilim. Ama bunu kullaniyor. Uzerime geldikce geliyor. Eziyet ediyor. Arada bir sorun yok ama ona gore daglar var. Ailem sehirdisinda. Erkek kardesim ankarada. Haftaici yemege cagiralim demistim. Merak etme keyfi yerindedir onun. Eve kiz arkadasini cagiriyordur. Eskort cagiriyordur dedi. Dedim ne alaka. Ben ne diyorum sen ne diyorsun nasil boyle konusursun. Kapandi konu iki gundur de niye cagirmiyorsun diyor. Cok anormal bir insanla yasiyorum. 12 yildir taniyorum bu arada onu. Aliskanliktan birakmaya cesaretim yok ama o kadar guzel ciftler var ki. Daha guzel bir esimin olmasini o kadar isterdim ki.Sanırım arayı düzeltmek için giden taraf hep sizsiniz. Gitmeyin. Ona onun gibi davranın. Yok sayın, görmeyin. Böyle kendini bir halt zannedenlere en büyük ceza, onları yok saymak.
Ben cok naif bir insanim. Bunu ben soylemiyorum. Cevremdekiler soyluyor. Bu durumdan memnun da degilim. Ama bunu kullaniyor. Uzerime geldikce geliyor. Eziyet ediyor. Arada bir sorun yok ama ona gore daglar var. Ailem sehirdisinda. Erkek kardesim ankarada. Haftaici yemege cagiralim demistim. Merak etme keyfi yerindedir onun. Eve kiz arkadasini cagiriyordur. Eskort cagiriyordur dedi. Dedim ne alaka. Ben ne diyorum sen ne diyorsun nasil boyle konusursun. Kapandi konu iki gundur de niye cagirmiyorsun diyor. Cok anormal bir insanla yasiyorum. 12 yildir taniyorum bu arada onu. Aliskanliktan birakmaya cesaretim yok ama o kadar guzel ciftler var ki. Daha guzel bir esimin olmasini o kadar isterdim ki.
Cocuk yok aldatilma da yok. Cok sorunlu bir kisilik. Yillar icinde bu duzelmis hali. Neden cesaret edemedigimi gercekten bilmiyorum. Yardim almayi dusunuyorum hatta ciddi ciddi.Olmuyorsa olmuyor neden zorluyorsunuz ki..
Neden cesaret edemiyorsunuz ,düşündüğünüz tarafı merak ettim ?
Çocuk var mi ?
Aldattigindan şüphe ediyor musunuz ?
Bu cesaretsizlik ilk yıllarda hep oluyor, sonra İst işten geçtikten onda cesaret geliyor ama işte tren kaçmış oluyor..Cocuk yok aldatilma da yok. Cok sorunlu bir kisilik. Yillar icinde bu duzelmis hali. Neden cesaret edemedigimi gercekten bilmiyorum. Yardim almayi dusunuyorum hatta ciddi ciddi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?