• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terketmeyi dusunuyorum

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Sadece bu konuya egilip anlatacagim. Esim ozel hayatta yasadigi bir durum sebebiyle is yerinde ceza aldi haksiz yere. Morali bozuk. Iki aydir bunu cekiyoruz. Morali duzelmiyor. Arada iyi olup arada yine kopuyor. Cok takintili birisi genel olarak.

Bu sebeple oldugunu dusunuyorum. Iki gundur ev mahser yeri gibi. Dun sabahtan baslayacagim anlatmaya. Sabah uyandim. Esim salona gecmis birlikte izledigimiz bir tarih belgeselinin son bolumunu izliyor. Gunaydin dedim. Hadi kahvalti hazirlayalim da birlikte izleyelim niye sonunu izliyorsun dedim. Izliyorum iste dedi. Ama saygisizlik degil mi bana dedim. Kalkti uzerini giyindi dur dememe aldiris etmeden evden cikti gitti. Darladin sabah sabah diye bagirdi. Annesi size gelcem diye mesaj atmis disardayken. Annesi gelecek diye eve geldi. Tastamam kahvalti hazirlatti bana annesi oldugu icin. Annesi gidince cikti spora gitti. Eve geldi kavgaya devam. Bir yillik bi yere uyeligi var ama ikinci bir yere uye olacakmis. Birlikte gitmeyi de kabul etmiyor. Ben de geliyim dedim kac kere ona da kavga cikartti. Geceye dogru duzeldik gibi oldu. Bu sabah o dustayken telefonunu aldim elime. Album olusturacagim. Ondaki fotolardan sececektim. Dustan cikti yarida birakip midemi bulandiriyorsun dedi. Aciklama yapmaya calistim umursamadi. Banyodan cikinca yine bir kavga kiyamet. Herseyi birlikte yapiyoruz bi nefes aldir diyor. Haftaici isten gelir spora gider sekizde hazir sofraya oturur. Iki saat biseyler izler yatariz. Arada yuruyuse cikariz. Bana yardim etmez evde. Gecen gunis cikisi hastaneye gittim otobusle. Arabamiz var ama kendi kullanir. O gun ev daginik diye bana demedigini birakmadi. Daginiklik da hep onun esyalari.

Evi terketmeyi dusunuyorum. Cok mutsuzum ama cok da kararsizim. Simdi kendini hakli buluyor. Surundurur de duzelmez adim gibi emimim.

Resmen sana eziyet ediyor. Böyle bişeye hakkı yok ki. Sana yazık değil mi? Sanki sevmiyor gibi. Sorun iş yerinden kaynaklı olamaz.
Evet eziyet resmen. A desem kavga cikiyor evde. Simdi de yanina gittim komusmaya. Biseyler izliyor bilgisayardan. Masaya vurdu rahat birak diye. Ben ayrilmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.

Çok yüz vermişsin saygısız sanki ne istiyorsun tabi ki canının istediği her şeyi beraber yapacaksıniz bakma sende yüzüne konuşmaya da çalışma iyice poposu kalkar evini terk et demiyorum ama çalışıyor musun mesleğin var mı?Sürekli disarda arkadaşlarınla takıl tabi önce evinin işini hallet onunla hiç muhattap olma onun gibi davran

Bence birbirinize ait özel zamanlariniz olmalı..herseyi birlikte yapmak iyi degil...işte bole bunalabiliyor bazi insanlar...
Biz esimle beraber yaptigimiz seylerde var ayrı ayrı takildigimiz zamanlarimizda var ..bölece daha keyifli oluyor beraber yaptiklatimiz da .fik fikk fikk dip dibe sıkılır insan eşinde olsa..bence tabi

Çok üzüldüm durumunuza. Eşiniz belli ki bunalmış yaşadığı işle ilgili durum da üstüne gelmiş. Eşlerin her şeyi birlikte yapmalarına karşıyım ördek ailes gibi yapışık olunmamalı sizin bu noktada birlikte spora gidelim demenizi yanlış buldum belli ki sporu kendine özel alan gibi görüyor. Bu demek değil ki hep ayrı takılsınlar özel alanları olmalı ama bir evliliğin getirileri de unutulmamalı. Hazır sofraya gelmek, işe eline sürmemek falan doğru değil. Ev dağınık diye söyleneceğine kalkıp toplasaymış eli ayağı tutuyor değil mi? Sizin bu duruma bir çözüm bulmanız lazım olmuyorsa ayrılırsınız. Yazdıklarınız çözülmez şeyler değil ama iki tarafın da çözmek istemesi lazım. Bence üstüne düşmeyin bırakın o size gelip konuşmak istesin

Zor olacak ama bir süre kendi haline bırakın. Kendinize vakit ayırın. Arkadaşlarınızla buluşun , kahve için , yürüyün. Eşiniz de benim hatuna neler oluyor böyle diye bir merak etsin. Bu süreçte o da kendi sıkıntılarını çözsün. Aranızda sevgi bağlılık varsa her şey normale döner yoksa da düşündüğünüzü hayata geçirirsiniz.
Evinizi terk etmenizi tavsiye etmem. Gidecekse eşiniz gitsin.

Sanırım arayı düzeltmek için giden taraf hep sizsiniz. Gitmeyin. Ona onun gibi davranın. Yok sayın, görmeyin. Böyle kendini bir halt zannedenlere en büyük ceza, onları yok saymak.
Ben cok naif bir insanim. Bunu ben soylemiyorum. Cevremdekiler soyluyor. Bu durumdan memnun da degilim. Ama bunu kullaniyor. Uzerime geldikce geliyor. Eziyet ediyor. Arada bir sorun yok ama ona gore daglar var. Ailem sehirdisinda. Erkek kardesim ankarada. Haftaici yemege cagiralim demistim. Merak etme keyfi yerindedir onun. Eve kiz arkadasini cagiriyordur. Eskort cagiriyordur dedi. Dedim ne alaka. Ben ne diyorum sen ne diyorsun nasil boyle konusursun. Kapandi konu iki gundur de niye cagirmiyorsun diyor. Cok anormal bir insanla yasiyorum. 12 yildir taniyorum bu arada onu. Aliskanliktan birakmaya cesaretim yok ama o kadar guzel ciftler var ki. Daha guzel bir esimin olmasini o kadar isterdim ki.

Ben cok naif bir insanim. Bunu ben soylemiyorum. Cevremdekiler soyluyor. Bu durumdan memnun da degilim. Ama bunu kullaniyor. Uzerime geldikce geliyor. Eziyet ediyor. Arada bir sorun yok ama ona gore daglar var. Ailem sehirdisinda. Erkek kardesim ankarada. Haftaici yemege cagiralim demistim. Merak etme keyfi yerindedir onun. Eve kiz arkadasini cagiriyordur. Eskort cagiriyordur dedi. Dedim ne alaka. Ben ne diyorum sen ne diyorsun nasil boyle konusursun. Kapandi konu iki gundur de niye cagirmiyorsun diyor. Cok anormal bir insanla yasiyorum. 12 yildir taniyorum bu arada onu. Aliskanliktan birakmaya cesaretim yok ama o kadar guzel ciftler var ki. Daha guzel bir esimin olmasini o kadar isterdim ki.

Olmuyorsa olmuyor neden zorluyorsunuz ki..

Neden cesaret edemiyorsunuz ,düşündüğünüz tarafı merak ettim ?

Çocuk var mi ?

Aldattigindan şüphe ediyor musunuz ?

Olmuyorsa olmuyor neden zorluyorsunuz ki..

Neden cesaret edemiyorsunuz ,düşündüğünüz tarafı merak ettim ?

Çocuk var mi ?

Aldattigindan şüphe ediyor musunuz ?
Cocuk yok aldatilma da yok. Cok sorunlu bir kisilik. Yillar icinde bu duzelmis hali. Neden cesaret edemedigimi gercekten bilmiyorum. Yardim almayi dusunuyorum hatta ciddi ciddi.

Bu kadar mutsuz bir ilişkiye devam etmek işkence. Anlıyorum alışkanlık ama zorlamayın. Eşinizin de çaba göstermesi gerekli. Bu kadar azarlanmanız bir güleryüze hasret yaşamanız ve inatla evli kalma çabanız üzücü. Yazık etmeyin kendinize

Cocuk yok aldatilma da yok. Cok sorunlu bir kisilik. Yillar icinde bu duzelmis hali. Neden cesaret edemedigimi gercekten bilmiyorum. Yardim almayi dusunuyorum hatta ciddi ciddi.
Bu cesaretsizlik ilk yıllarda hep oluyor, sonra İst işten geçtikten onda cesaret geliyor ama işte tren kaçmış oluyor..

Psikolojik destek alın, bakış açınızı çok güzel genişletir iyi bir psikolojik danışman

Back