- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.276
-
- Konu Sahibi gezgin4956
Aynen. Gerekirse kaçalım ama ben değil sadece sen de aileni arkanda bırakacaksın, kendi kendimize yeticez ben kuru döşeğe de razıyım desin bakalım o adam kendini nerelere atacak görüşürüz.Tamam ozaman madem bu kadar eminsiniz sevgilinizden diyin ozaman ben kardeşlerinle alacağın evi istemiyorum kimseye de yardım yapmayacaksın gerekirse gizlice evlenelim ikimizde çalışır kirada yaşarız diye bakalım ne diyecek size
Bizde sıkıntı ailemin ev diye diretmesinde başladı ev almak için didiniyorlarTamam ozaman madem bu kadar eminsiniz sevgilinizden diyin ozaman ben kardeşlerinle alacağın evi istemiyorum kimseye de yardım yapmayacaksın gerekirse gizlice evlenelim ikimizde çalışır kirada yaşarız diye bakalım ne diyecek size
Tamam sıkıntı yok o zaman gidin bir ev tutun alın eşyalarınız son kez ailenize bir daha söylersiniz onay vermezlerse kıyın nikahıDedim ve tamam dedi
Aynısını söyledim ben ailemi bırakıyorsam sende bırakacaksın dedim tamam dediAynen. Gerekirse kaçalım ama ben değil sadece sen de aileni arkanda bırakacaksın, kendi kendimize yeticez ben kuru döşeğe de razıyım desin bakalım o adam kendini nerelere atacak görüşürüz.
Der şimdi, şaka sanıyor. Ciddiye bindiğini anlayınca kıvırmaya başlar.Aynısını söyledim ben ailemi bırakıyorsam sende bırakacaksın dedim tamam dedi
Ya geçin bunları siz demediniz mi diğer kardeşlere de böyle ev alınmış diye adamların sistemi bu kayınvalide adayınız sen olsan da olmasan da o ev alınacak da demişti yani sizlik bir durum değil evBizde sıkıntı ailemin ev diye diretmesinde başladı ev almak için didiniyorlar
2 ay sonra tekrar ailemi arayıp bize gelmek istediklerini söyleyecekler ailem yine ev olmadan olmaz derse kaçmayı düşünüyorduk yani en son konuşulan buyduTamam sıkıntı yok o zaman gidin bir ev tutun alın eşyalarınız son kez ailenize bir daha söylersiniz onay vermezlerse kıyın nikahı
O kıvırmaya başlarsa bende başlarım fedakarlık tek taraflı yapılan birşey değilDer şimdi, şaka sanıyor. Ciddiye bindiğini anlayınca kıvırmaya başlar.
Siz şimdiden evinizi felan tutun ozaman iş aramaya da başlayın2 ay sonra tekrar ailemi arayıp bize gelmek istediklerini söyleyecekler ailem yine ev olmadan olmaz derse kaçmayı düşünüyorduk yani en son konuşulan buydu
Evet diğer kardeşlere ev alındı çünkü hepsi küçüktü evet ben olmasam da o ev alınacak ama şuan değil ilerleyen zamanlarda şuan baskı yapıldığı için bu şekilde devam ediyor keseleri birmiş bu zamana kadar ama ben böyle istemediğimi söyledimYa geçin bunları siz demediniz mi diğer kardeşlere de böyle ev alınmış diye adamların sistemi bu kayınvalide adayınız sen olsan da olmasan da o ev alınacak da demişti yani sizlik bir durum değil ev
Sen yaşayıp göreceksin her şeyi. O gün gel, burda bir kamyon yazıyı bi daha oku. Haber ver bilelim.O kıvırmaya başlarsa bende başlarım fedakarlık tek taraflı yapılan birşey değil
Onlar da tamam dedilerEvet diğer kardeşlere ev alındı çünkü hepsi küçüktü evet ben olmasam da o ev alınacak ama şuan değil ilerleyen zamanlarda şuan baskı yapıldığı için bu şekilde devam ediyor keseleri birmiş bu zamana kadar ama ben böyle istemediğimi söyledim
Cenazesi olduğu için oturup konuşamadık bu durumu tam bu şekilde devam ederse öyle yapacağız büyük ihtimalleSiz şimdiden evinizi felan tutun ozaman iş aramaya da başlayın
Tabiki ilk size geleceğim merak etmeyinSen yaşayıp göreceksin her şeyi. O gün gel, burda bir kamyon yazıyı bi daha oku. Haber ver bilelim.
Siz de buna inandınızCenazesi olduğu için oturup konuşamadık bu durumu tam bu şekilde devam ederse öyle yapacağız büyük ihtimalle
Benden önce daha kötüydü ben bunun yanlış olduğunu söyledim biraz daha normale döndüOnlar da tamam dediler
Neye inandımSiz de buna inandınız
Hayır demekki aılen senı vermek ıstemıyorDinliyim de neyi ev almalarını mı bekliyim
Aile ile keseleri ayırıp ev tutup karı koca çalışarak kendinize yeni bir hayat kuracağınızaNeye inandım