- 5 Ekim 2024
- 551
- 131
- 25
- Konu Sahibi gezgin4956
Zaten anlamıştım sülalemin hepsinde bu böyle umut fakirin ekmeğidir diyorlar yaBak sonunda anladın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten anlamıştım sülalemin hepsinde bu böyle umut fakirin ekmeğidir diyorlar yaBak sonunda anladın.
Ailesinin vermemesi gibi bi şey mümkün değil diyorum, biri ölse zaten devlet paylaştırıyor bunu mirasçılara. Ailenin vermemesi için ailenin hak hukuk dışı iş çevirmesi lazım ama sizi korkutacak bi şey değil bu malumYani kendi annemden örnek vereyim ailesi vermiyor kendisi de etmiyor zaten
Benim ailemin bir evi var zaten başka birşeyi yokAilesinin vermemesi gibi bi şey mümkün değil diyorum, biri ölse zaten devlet paylaştırıyor bunu mirasçılara. Ailenin vermemesi için ailenin hak hukuk dışı iş çevirmesi lazım ama sizi korkutacak bi şey değil bu malum
Kola değil şalgam diye biliyorum ben araştırılsınKizi evlendirirlerken anneleri erkek tarafindan, kizini emzirdigi sutun parasini istiyormus. Sanki kiz cocuklari sut icerken oglan cocuklari kola iciyor
Sizden değil sevgilinizin ailesinden bahsediyoruzBenim ailemin bir evi var zaten başka birşeyi yok
Ayranda olabilir süte benziyor hemKola değil şalgam diye biliyorum ben araştırılsın
Allah aşkına bana birşey vermesinler banada karışmasınlar razıyımSizden değil sevgilinizin ailesinden bahsediyoruz
Benim oğlan 3 ay zar zor emdi 3 ay da sağdım verdim gerisi mama.Mama daha pahalı ben hem süt hem mama parası isterim o zamanKola değil şalgam diye biliyorum ben araştırılsın
Erkolarda veremiyoruz onu ya maalesefBenim oğlan 3 ay zar zor emdi 3 ay da sağdım verdim gerisi mama.Mama daha pahalı ben hem süt hem mama parası isterim o zaman
Ben o tarafları çok iyi bilirim. Sana yazdıklarım o şehirlerde gördüklerimdi. Tam 12 den vurmuşum. :))Ben siirtliyim sevgilim muşlu
Bende 3 ay tek emdim 3 ay süte 5 tane bilezik istiyorlar haberiniz olsunBenim oğlan 3 ay zar zor emdi 3 ay da sağdım verdim gerisi mama.Mama daha pahalı ben hem süt hem mama parası isterim o zaman
Maalesef bazı adetlerimiz çok kötüBen o tarafları çok iyi bilirim. Sana yazdıklarım o şehirlerde gördüklerimdi. Tam 12 den vurmuşum. :))
Ama neden ya sütse süt meme ise meme benimkiler de meme işte şuan aşırı aşırı üzgünümErkolarda veremiyoruz onu ya maalesef
Onların memesi altın kaplama ondanAma neden ya sütse süt meme ise meme benimkiler de meme işte şuan aşırı aşırı üzgünüm
Sen ilerde mirastan payını isteyecek misin
Ne yazdıydınBen o tarafları çok iyi bilirim. Sana yazdıklarım o şehirlerde gördüklerimdi. Tam 12 den vurmuşum. :))
Baya uzunduNe yazdıydın
Kendimi bildim bileli batı şehirlerindeydim. Ama orada birkaç seneliğine göreve gittim. Cidden kadının adı oralarda yok. Sokağa çıkınca oralı kadınları nadiren görürdüm. Hep erkekler olurdu. Ve daha neler neler!Maalesef bazı adetlerimiz çok kötü