- 12 Temmuz 2022
- 24.512
- 88.791
-
- Konu Sahibi gezgin4956
Mirastan kıza pay yokmuş. Hadi töresel olarak yok, muz cumhuriyetinde miyiz yav? Demek ki bi katakulli çeviriyolar orada. E kendi kızlarına katakulli çeviren bi aile el kızına ev mi verecek, hak mı tanıyacak ne yapacak yani? Simple logicValla görüp görebileceği de bu. Evlenip gelince bu kadar dil dökülmeyecek, keşbişler olacak çünkü.
Lise mezunuyum işede girebiliyorum bu yaşıma kadar da çalıştım ama ailemin istediği işe ve maaşımı aileme veriyorumNeyse oralarda lise mezunu olup, işe girip çalışayım, ayaklarımın üzerinde durayım falan zor biliyorum. Nası mutlu olacaksan öyle yap.
İşte köleden halliceLise mezunuyum işede girebiliyorum bu yaşıma kadar da çalıştım ama ailemin istediği işe ve maaşımı aileme veriyorum
İşin tuhaf tarafı kızlarda mirastan hak iddia etmiyorlarMirastan kıza pay yokmuş. Hadi töresel olarak yok, muz cumhuriyetinde miyiz yav? Demek ki bi katakulli çeviriyolar orada. E kendi kızlarına katakulli çeviren bi aile el kızına ev mi verecek, hak mı tanıyacak ne yapacak yani? Simple logic
Sen de bunu yedin. Afiyet olsun.Krediye karşılar kredi hiç çekmemişler
Beyinleri tütsülenmiş kısık ateşte ağır ağırİşin tuhaf tarafı kızlarda mirastan hak iddia etmiyorlar
Bilemeyiz etmiyolar mı ediyorlar da bi şekilde susturuluyolar mı.İşin tuhaf tarafı kızlarda mirastan hak iddia etmiyorlar
Çekmemişler çekmeye de yanaşmıyorlar bende olsam bende istemem ömür kredi ödemekle bitiyor çünküSen de bunu yedin. Afiyet olsun.
Gerçekten tuhaf bence edilmeliBeyinleri tütsülenmiş kısık ateşte ağır ağır
Öyle bi sindirmişler ki hak istememişler bile. Kızlar bunu yaşıyorsa gelinlere anası ağlasın.Mirastan kıza pay yokmuş. Hadi töresel olarak yok, muz cumhuriyetinde miyiz yav? Demek ki bi katakulli çeviriyolar orada. E kendi kızlarına katakulli çeviren bi aile el kızına ev mi verecek, hak mı tanıyacak ne yapacak yani? Simple logic
Kesin öyledir.Çekmemişler çekmeye de yanaşmıyorlar bende olsam bende istemem ömür kredi ödemekle bitiyor çünkü
Kizi evlendirirlerken anneleri erkek tarafindan, kizini emzirdigi sutun parasini istiyormus. Sanki kiz cocuklari sut icerken oglan cocuklari kola iciyorMirastan kıza pay yokmuş. Hadi töresel olarak yok, muz cumhuriyetinde miyiz yav? Demek ki bi katakulli çeviriyolar orada. E kendi kızlarına katakulli çeviren bi aile el kızına ev mi verecek, hak mı tanıyacak ne yapacak yani? Simple logic
Yani kendi annemden örnek vereyim ailesi vermiyor kendisi de etmiyor zatenBilemeyiz etmiyolar mı ediyorlar da bi şekilde susturuluyolar mı.
Sürekli yanlarında değildim bilmiyorum bana söylenilen buKesin öyledir.
Kızı ele veriyon gidiyo, dönüş yok. Son kazığı da atıp uğurluyolar işte.Kizi evlendirirlerken anneleri erkek tarafindan, kizini emzirdigi sutun parasini istiyormus. Sanki kiz cocuklari sut icerken oglan cocuklari kola iciyor
Onu anladım.Sürekli yanlarında değildim bilmiyorum bana söylenilen bu
Gelinlerde allaha emanet yaşıyor işteÖyle bi sindirmişler ki hak istememişler bile. Kızlar bunu yaşıyorsa gelinlere anası ağlasın.
Bak sonunda anladın.Gelinlerde allaha emanet yaşıyor işte
Giderken bi tekmede biz vuralımKızı ele veriyon gidiyo, dönüş yok. Son kazığı da atıp uğurluyolar işte.