Valla ne varsa eskilerde varmış,ben hep dalga geçerdim batıl inanç,kocakarı adeti diye ama araştırıp,öğrenip,deneyip faydasını da görünce şok oluyor insan neler kaçırmışım diye :) buarada taşını en az 4-5 dk su altında tutman gerekiyor..biyoenerji uzmanları diyorki zaten bir taş seni kendine çekermiş çok merak ettim bir taş mağazasına gidip baktırsana o taşa ne taşıymış? Herhangi bir taşsa da hiç önemi yok çünkü sen ona inanmışsın dolayısıyla enerjini geçirebiliyorsundur gerçekten..
Malesef bende çocukluğumdan bu yaşıma kadar(27) hep şiddetli başağrıları çektim ve çok kolay nazar değerdi..biri bana iltifat ettiğinde neyime iltifat ediyorsa birkaç dk içinde birşeyler olurdu iltifat edilen yerime..arkadaşlarım şok olurlardı bu duruma..
Mesela çocukken kuaförde saçlarım yapılırken kadının biri geldi saçlarımı elledi ne güzel saçların var diye ve 2 dk içinde yüzüme maşa yapıştı!!!
Gözlerime iltifat aldıktan 1 gün sonra arkadaşımla planımız vardı birden bire tek gözüm şişip kapandı..
Sonra gözlerim tam düzelmeye başlamışken solariumda wc deki kadın ne güzel dudakların var dedi akşamına kocaman bir uçuk çıktı ..
Ben yürürken tanımadığım insanlar bana bakıyorsa mutlaka ayağım takılırdı.vs vs bunlar aklıma gelenler saysam sabaha kadar bitmez..
Öncelikle dua tabiki ancak duayı kişinin kendinin okuması yıldızını yükseltiyor bence ama siz ona okuyarak korunmasını sağlayabilirsiniz ben köpeğime bile okurum..
Ama bence çocuğunuzun bileğine kırmızı mercan ya da akik taşından bileklik yaptırın özellikle insan içine çıktığında takın..evdeykende onun yakınında bir yere ham taş olarak koyun..ve mutlaka düzenli arındırın bu taşları..adaçayı tütsüsü yapın evdeki herkes için faydalı..
Canım bana söyleyen kişi özellikle kurutulmuş dedi..ama saksıda adaçayının olması çok pozitif
Ama evde dumuyor balkonumda duruyor. Evde yetiştirilmiyor.