• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi NEGATiF Enerjiden Arındırmak

Hanımlar evinizi negatif enerjiden arındırmak için birşeyler yapıyormusunuz? Yapıyosanız neler yapıyorsunuz?

*Biraz feng shuiye sardım(gerçi tüm din ve öğretilerdeki yöntemler neredeyse aynı) ve danışman dediki; haftada 1 adaçayı tütsüsü yapıp evde dolaştırın..

*Yerleri sirkeli suyla silmenin de çok faydalı olduğunu biliyorum..

* Lavanta kesesi hazırlayıp biryerlere asmakta işe yararmış..

*Evinizde kullandığınız arındırıcı taşlar falan var mı?

*Tuz (kayatuzu)un da negatif enerjiyi topladığını biliyorum..

*Birde evde canlı çiçek bulundurulması iyi diye biliyorum..

Sizin bildiğiniz ya da uyguladığınız şeyler var mı? (Dualardan bahsetmiyorum)

Merhaba sevila34, benim evimde saksı da taze adaçayım var. Kurutmadan yakabilir miyim acaba?

şekeri 2-3 gün bırakabilirsin sorun olmaz...özellikle de parya ihtiyacın olduğunda
uygula...yani zor durumda olduğunda..çok ihtiyacın olduğunda...
bir,iki tutam şeker serpsen yeterlidir...

En güzeli bu bence..bizim ev ayna dolu ve sinir oluyorum artık..özellikle yatak odasında ayna bulundurulmaması çok daha iyiymiş..

Yemek masasının olduğu duvara ayna asılması iyiymiş..

Odada ayna her zaman itici gelmiştir özellikle yattığım yerden kendimi görmek korkutur beni. Yemek masamızın duvarında ayna var annecim asmıstı hahah o güzel göründüğü için asmıstı, meğer iyiymiş. :)

Şimdi sevilam sana şunu soracağım. Bizim mutfaktaki tuzun ağzı açık yani nasıl diyeyim orta bir kavanozda ve açık keza küçük tuzluk da öyle. Şimdi onlar mutfaktaki kötü enerjiyi çekiyor olabilirler ama biz onları yemeğimize katıyoruz? Yanlış değil mi? Kapatmalı ağzını? Bir de bir arkadaş söylemiş. Tuzu tuvalete dökmek günah mı diye. Ben de öyle düşünüyorum dışarıdaki çöpe atsam olur mu?

Son olarak adaçayı olarak biz de poşet adaçayı var onu çıkarıp tavaya atıp tütsüleyebilir miyim?

Bir de konunu çook beğendim, banının açılıp sayfanın ilerlemesini bekliyordum öyle de olmuş. :16::16::16: iyi ki açmışsın bu konuyu :54:

[QUOTE=Sevila34;35695510

Evet ama tütsü işi biraz tehlikeli yani negatifli de çağırabilşyorsunuz tütsüyle..sanırım gül,miskamber,sandalağacı gibi kokular pozitif..sizin özellikle tavsiye edeceğiniz bir tütsü var mı ??

Yok canım valla aklıma geldi söyledim.FAzlada inanmam açıkçası böyle şeylere,korkarımda daha doğrusu çok detayından.Bol bol dua oku.BAşkada tavsiyem yok.

Günaydın herkese :3: hayırlı kandiller ayrıca

Ya soru soralım birbirimizden öğrenelim diye açtım başlığı lütfen soru sormaktan çekinme :)

Evet saksı cicek toprağıda olur ama saksı toprağını en fazla 8-10 kez kullanın yoksa negatif enerji yüzünden çiçekleriniz solup ölürmüş ve sanrm taşta arınmaz bir süre sonra..çiçeğin toprağını değiltirerek devam edebilirsin ama..

Sanırım birtek taş kendini arındırıyordu onun ne okduğunu unuttum diğerlerini arındırmak gerekiyor evet çünkü negatif enerjiyi kendilerine çektiklerinden doluyorlar ve dolduktan sonrada negatiflik yaymaya başlıyorlar

Cevap için çok teşekkür ederim
Kendini arındıran taş hangisi acaba :31:

bu ay kart limiti dolu ama önümüzde ki ay almayı düşünüyorum valla, bir kaç sene öncede çok ilgilenmiştim araştırdım falan ama yarım kaldı netten alıp o riske gireceğim :) belli ki dışarıdan bir yerden bulamayacağız :1:

Sen al sahiciyse bana da haber ver :1:

Günaydın:3:
Hayırlı kandiller dilerim herkese:16:

Sevila, dün yetişemedim hızınıza maşallah katılım çoğaldı:nazar:

pencere arkamda demiştim ya arkamda duvar var hemen yanında da pencere - sırtım ikisinin ortasına geliyor gibi ve değiştirme imkanı yok sola çekmem lazım yer yok sağ tarafta yer var o da tam pencerenin açısında.

şimdi fırsat bulmuşken internetten feng shui'ye göre ev dizaynına bakıyorum sanırım bilmeden de olsa doğru şeyler yapıyormuşum:1: yine de evden memnun değilim ilk girerken de istememiştim ama ailem ev aramayalım başka dedi diye kabul etmiştim ve aksilikler bırakmıyor peşimi, evin kendi enerjisinden demek ki...

bir de canlı çiçek alayım diye düşünüyordum bu topikten sonra daha da düşünüyorum :1:

Son düzenleme:
Kiyanit ve selenit kendi kendini temizliyo gibi bişey okudum
Bunlardan biri miydi Sevila, senin dediğinde:31:

Kurşunu ısıtıp, bir parça alarak istediğin büyüklük ve şekle getirebilirsin, rahatlıkla üzerinde taşır
Şapta istediğin büyüklükte kırılır

Bi kere ben küçükken kurşun dökülmüştü
Göz göz bişeyler oluşmuştu eriyen kurşundan :31:
Siz deyince hatırladım
Nerden bulabilirim ?

Bi kere ben küçükken kurşun dökülmüştü
Göz göz bişeyler oluşmuştu eriyen kurşundan :31:
Siz deyince hatırladım
Nerden bulabilirim ?

Ben Mısır Çarşısı'n daki aktarlardan alıyorum, tütsü malzemeleri satan yerler var onlarda bulunuyor.
Normal semt aktarlarında görmedim hiç. Tütsü yapmakta kullanılan ; demirbozan, mülk-ü sefa, amber ve üzelliğide onlardan temin ediyorum

Ben de nazar icin akik ve mercan kullaniyordum hatta hic unutmuyorum sinava giderken annem camasirim icine akik dikmisti 😄 taslarin gercekligi konusunda hep supheliyim aslinda bu nedenle dogada buldugum ve hicbir ozelligi olmamasina ragmen cok hosuma giden bir tasim var. 5 senedir hep yanimda. Kotu bir olay yasadigimda yada uzerimde negatif enerji hissettigimde tasimi elime aliyorum ve enerjimin ona gecmesine izin veriyorum daha sonra da tasimi akan suyun altina tutuyorum bir sure. Kendi kendime uydurdugum bir sey bu yanlis mi yapiyorum dogru mu bilmiyorum ama gercekten iyi hissettiriyor :D

Valla ne varsa eskilerde varmış,ben hep dalga geçerdim batıl inanç,kocakarı adeti diye ama araştırıp,öğrenip,deneyip faydasını da görünce şok oluyor insan neler kaçırmışım diye :) buarada taşını en az 4-5 dk su altında tutman gerekiyor..biyoenerji uzmanları diyorki zaten bir taş seni kendine çekermiş çok merak ettim bir taş mağazasına gidip baktırsana o taşa ne taşıymış? Herhangi bir taşsa da hiç önemi yok çünkü sen ona inanmışsın dolayısıyla enerjini geçirebiliyorsundur gerçekten..

benim çocuğum 11 yaşında aşırı başağrısı çeken bir çocuk çok doktorlara getirdik bir şey bulamadılar güzel ve zeki bir çocuk girdiği her ortamda çok dikkat çekiyor ne yapabilirim nazar duaları okumanın dışında:nazar::nazar::nazar::nazar:

Malesef bende çocukluğumdan bu yaşıma kadar(27) hep şiddetli başağrıları çektim ve çok kolay nazar değerdi..biri bana iltifat ettiğinde neyime iltifat ediyorsa birkaç dk içinde birşeyler olurdu iltifat edilen yerime..arkadaşlarım şok olurlardı bu duruma..

Mesela çocukken kuaförde saçlarım yapılırken kadının biri geldi saçlarımı elledi ne güzel saçların var diye ve 2 dk içinde yüzüme maşa yapıştı!!!

Gözlerime iltifat aldıktan 1 gün sonra arkadaşımla planımız vardı birden bire tek gözüm şişip kapandı..

Sonra gözlerim tam düzelmeye başlamışken solariumda wc deki kadın ne güzel dudakların var dedi akşamına kocaman bir uçuk çıktı ..

Ben yürürken tanımadığım insanlar bana bakıyorsa mutlaka ayağım takılırdı.vs vs bunlar aklıma gelenler saysam sabaha kadar bitmez..

Öncelikle dua tabiki ancak duayı kişinin kendinin okuması yıldızını yükseltiyor bence ama siz ona okuyarak korunmasını sağlayabilirsiniz ben köpeğime bile okurum..

Ama bence çocuğunuzun bileğine kırmızı mercan ya da akik taşından bileklik yaptırın özellikle insan içine çıktığında takın..evdeykende onun yakınında bir yere ham taş olarak koyun..ve mutlaka düzenli arındırın bu taşları..adaçayı tütsüsü yapın evdeki herkes için faydalı..
Merhaba sevila34, benim evimde saksı da taze adaçayım var. Kurutmadan yakabilir miyim acaba?

Canım bana söyleyen kişi özellikle kurutulmuş dedi..ama saksıda adaçayının olması çok pozitif birşey bence :)

Merhaba, bu yakma olayi nasil oluyor? Bildigimiz yakma mi? Bilemedim.

Tavaya kurutulmuş adaçayı yapraklarını koyuyosun bir çakmakla yakıyosun o alev gidiyo ve kendi kendine tütsüleniyor,dumanlar çıkıyor o dumanı evin heryerinde gezdiryosun..arada yapraklar söndükçe duman azaldıkça yakma işlemini tekrarlıyorsun..

şekeri 2-3 gün bırakabilirsin sorun olmaz...özellikle de parya ihtiyacın olduğunda
uygula...yani zor durumda olduğunda..çok ihtiyacın olduğunda...
bir,iki tutam şeker serpsen yeterlidir...

Bunu duyduğum süper oldu kesinlikle denicem çok teşekkkür ederim.gerçi köpeğim dışarı çıkarken o şekerlerin bir kısmını kesin yemeye kalkıcak ama :))))

Odada ayna her zaman itici gelmiştir özellikle yattığım yerden kendimi görmek korkutur beni. Yemek masamızın duvarında ayna var annecim asmıstı hahah o güzel göründüğü için asmıstı, meğer iyiymiş. :)

Şimdi sevilam sana şunu soracağım. Bizim mutfaktaki tuzun ağzı açık yani nasıl diyeyim orta bir kavanozda ve açık keza küçük tuzluk da öyle. Şimdi onlar mutfaktaki kötü enerjiyi çekiyor olabilirler ama biz onları yemeğimize katıyoruz? Yanlış değil mi? Kapatmalı ağzını? Bir de bir arkadaş söylemiş. Tuzu tuvalete dökmek günah mı diye. Ben de öyle düşünüyorum dışarıdaki çöpe atsam olur mu?

Son olarak adaçayı olarak biz de poşet adaçayı var onu çıkarıp tavaya atıp tütsüleyebilir miyim?

Bir de konunu çook beğendim, banının açılıp sayfanın ilerlemesini bekliyordum öyle de olmuş. :16::16::16: iyi ki açmışsın bu konuyu :54:

Canım tuzun ağzının kesinlikle kapalı olması gerekiyor daha geçen gün okudum biryerde..buarada anneciğin bilmeden bereket enerjisini artırmış :))

Bana tavsiye eden feng shui danışmanına bende aynısını sormuştum poşet adaçayı olmazmı diye..o da hayır aktardan alıp onu yakın demişti..

İyiki açmışım sizler de iyiki katıldınız süper oldu..biraz mistik bir konu oldu ama :))

Canım benim dua ağzımdan tüm gün eksik olmaz evde,arabada,yürürken,otururken..ben bu tütsüleri falan yaparkende sürekli dua okurum zaten..çok teşekkür ederim yinede

Günaydın herkese :3: hayırlı kandiller ayrıca

Cevap için çok teşekkür ederim
Kendini arındıran taş hangisi acaba :31:

Sen al sahiciyse bana da haber ver :1:

Sana da hayırlı kandillerrr :16: selenit ve kiyanit kendi kendini arındırıyor..

Günaydın:3:
Hayırlı kandiller dilerim herkese:16:

Sevila, dün yetişemedim hızınıza maşallah katılım çoğaldı:nazar:

pencere arkamda demiştim ya arkamda duvar var hemen yanında da pencere - sırtım ikisinin ortasına geliyor gibi ve değiştirme imkanı yok sola çekmem lazım yer yok sağ tarafta yer var o da tam pencerenin açısında.

şimdi fırsat bulmuşken internetten feng shui'ye göre ev dizaynına bakıyorum sanırım bilmeden de olsa doğru şeyler yapıyormuşum:1: yine de evden memnun değilim ilk girerken de istememiştim ama ailem ev aramayalım başka dedi diye kabul etmiştim ve aksilikler bırakmıyor peşimi, evin kendi enerjisinden demek ki...

bir de canlı çiçek alayım diye düşünüyordum bu topikten sonra daha da düşünüyorum :1:

Evet sayenizde katılım çoğaldı :) ilk girenler dalga geçip başlığı pek ciddiye almamıştı çünkü :)

Canlı çiçeği bende düşünüyorum..ametist taşımda gelicek yakında..bugünde pembe kuvarsımı taktım..fayda görünce mutlaka yazıcam..

Evin enerjisi kötüyse duvarlarıda (baştan başa olmak zorunda değil bir kısmına gelse de yeter) sirkeli su ile silebilirsin..adaçayı tütsüsü mutlaka yap ..yapıpta fayda gören arkadaşlar geri döndü..bizzat benim evimin de havası değişti..

Kiyanit ve selenit kendi kendini temizliyo gibi bişey okudum
Bunlardan biri miydi Sevila, senin dediğinde:31:

Evet canım kiyanit ve selenit..

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER..

Ada çayını nasıl yetiştiriyorsun saksıda?
Tohum olarak mı ektin mesela?
Büyüme şartları nasıl?

Benim küçük kızımda biraz uyku problemi var. Bundan dolayı bi arkadaş bana 2 ay önce saksıda adaçayı hediye etti. Sadece evin içinde durmasın dedi. Bende balkonuma koydum.mor mor çiçekleri var. Süper kokuyor yaprağıda çiçeğide.15 gün önce hepsini budadım.şimdi topraktan yeni kökler çıkarmış taze taze.hafta da bir 2 bardak su veriyorum o kadar.

Valla ne varsa eskilerde varmış,ben hep dalga geçerdim batıl inanç,kocakarı adeti diye ama araştırıp,öğrenip,deneyip faydasını da görünce şok oluyor insan neler kaçırmışım diye :) buarada taşını en az 4-5 dk su altında tutman gerekiyor..biyoenerji uzmanları diyorki zaten bir taş seni kendine çekermiş çok merak ettim bir taş mağazasına gidip baktırsana o taşa ne taşıymış? Herhangi bir taşsa da hiç önemi yok çünkü sen ona inanmışsın dolayısıyla enerjini geçirebiliyorsundur gerçekten..

Malesef bende çocukluğumdan bu yaşıma kadar(27) hep şiddetli başağrıları çektim ve çok kolay nazar değerdi..biri bana iltifat ettiğinde neyime iltifat ediyorsa birkaç dk içinde birşeyler olurdu iltifat edilen yerime..arkadaşlarım şok olurlardı bu duruma..

Mesela çocukken kuaförde saçlarım yapılırken kadının biri geldi saçlarımı elledi ne güzel saçların var diye ve 2 dk içinde yüzüme maşa yapıştı!!!

Gözlerime iltifat aldıktan 1 gün sonra arkadaşımla planımız vardı birden bire tek gözüm şişip kapandı..

Sonra gözlerim tam düzelmeye başlamışken solariumda wc deki kadın ne güzel dudakların var dedi akşamına kocaman bir uçuk çıktı ..

Ben yürürken tanımadığım insanlar bana bakıyorsa mutlaka ayağım takılırdı.vs vs bunlar aklıma gelenler saysam sabaha kadar bitmez..

Öncelikle dua tabiki ancak duayı kişinin kendinin okuması yıldızını yükseltiyor bence ama siz ona okuyarak korunmasını sağlayabilirsiniz ben köpeğime bile okurum..

Ama bence çocuğunuzun bileğine kırmızı mercan ya da akik taşından bileklik yaptırın özellikle insan içine çıktığında takın..evdeykende onun yakınında bir yere ham taş olarak koyun..ve mutlaka düzenli arındırın bu taşları..adaçayı tütsüsü yapın evdeki herkes için faydalı..

Canım bana söyleyen kişi özellikle kurutulmuş dedi..ama saksıda adaçayının olması çok pozitif

Ama evde dumuyor balkonumda duruyor. Evde yetiştirilmiyor. :(

Yatak odamın dolabı komple ayna hem de tam yatağımın karşısında :) evde canlı çiçekten nefret ederim. Tütsü sevmem. Yanmışım demek ki ben :53:

Benim küçük kızımda biraz uyku problemi var. Bundan dolayı bi arkadaş bana 2 ay önce saksıda adaçayı hediye etti. Sadece evin içinde durmasın dedi. Bende balkonuma koydum.mor mor çiçekleri var. Süper kokuyor yaprağıda çiçeğide.15 gün önce hepsini budadım.şimdi topraktan yeni kökler çıkarmış taze taze.hafta da bir 2 bardak su veriyorum o kadar.

Saksıda nereden bulacağız ki ada çayını? çiçekçiler satıyor mu acaba? ya da yapı marketler falan?

Konunun hepsinş okumadan kalktım yarısında adaçayı yakayım dedim 2 gün önce. Ama bir türlü tutuşmadı o sırada zeki (!) ben içine biraz kağıt atıp tutuşturdum ve çok ağır koktu ev camları açmama rağmen o gün gitmedi. Normalde kokusu nasıl ? Yakında ev taşıyacağız okuduğum şeylere de dikkat edeceğim.

Adaçayı yakmadan önce bütün camlar kapatılır. Adaçayı yakılınca dumanı kapı arkası, eşyaların üzerinden ve ve tüm kuytu köşelerden gezdirilip evdeki kötü enerji arındırılmaya çalışılır. 15-20 dk sonra tüm camlar açıp havalandırılır.

Sirkeli suyu son durulanma suyuna koyup üzerinize dökerseniz duşta kişiyi de negatif enerjiden arındırır.

Bir de klozet kapağını ve tuvalet kapısını kapalı tutmak, evde çöp biriktirmemek ve evin düzenli olmasının da etkisi var sanırım.

Yanılıyor muyum? ;)

Back